Каша, сок или пюре, МАЙчето ще избере?

• 21 676
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Хайде запис и от мен и отивам да ви чета Peace

# 76
Мимаче,  Hug

Змеището как ме издаде! Ани, ми от НЕКСТ без далавера напазИРХ, просто не мога да им устоя. Като съм обличала 4 години момче, сега съм станала  Crazy по момичешките красоти. Ето какво си поръчах:
380-735-G46 - 9-12 м.
733-417-G46 - 9-12 м.
405-486-G46 - 1 г.

От Редут-а обаче има някаква далавера:
http://www.laredoute.fr/vente-combinaison-coton-bio-bebe-fille-e … e=1&pos=6_n_n
http://www.laredoute.fr/vente-robe-a-volants-bebe-fille.aspx?pro … e=1&pos=8_n_n
http://www.laredoute.fr/vente-robe-salopette-en-jean-bebe-fille. … =1&pos=tg_n_n

По-лошото е, че като затръгваме в събота към СтЗ, ще трябва да минем през Змея да натоварим поредната ми "последна" поръчка и този път ще трябва да се обяснявам на мъжи и да гледам ниско, ниско надолу.  Blush

Бъни, къде водиш младежа на плуване???

Айде, засилвам порцията чай с мед, че да се появим в петък!  Hug

# 77
  • гр. София
Привет и от нас! Вчера разбрах какво е на мамите, които будуват през нощта  Mr. Green Моята принцеса като се превъзбуди, то не беше викане, пищене игра до 12ч. Накрая баща и я приспа, нооо само за час, после сън и хоп в 4ч.  ooooh! Незнам какво и беше станало newsm78 Сега си спинка милата и дано откара до 5-6 ч. сутринта  Grinning
Да ви питам- появиха и се пупчици на дудката предполагам от памперсите използваме на Памперс. Дайте съвет какви да взема, от кои сте доволни?

Аз да питам има ли мами, които да живеят в Люлин?

Аз живея в Люлин? Ти да не би да си от квартала?? Щях да питам buni дали не е от Люлин, че някакъв споменимам от нейни постове тук.
Ето и поради тази причина няма да можем да се замъкнем с Викито до срещичката в петък, но ако правите такава по- нататък в Мол софия свиркайте- с метрото и сме там Wink
Честити християнки на Змейчето!
Хайде лека и спокойна на всички и бързо оздравяване на всички  Hug

# 78
Аз едва сега успях да стигна по РС-то. Малкия днес ми стопи лагерите. За целият ден е дремнал два пъти за не повече от 15-20 мин. И нали таткото ни не е особено здрав и само аз се занимавам с него и няма откъсване днес от малкото диваче. Едва сега заспа пък да видим до кога.

Марая, и аз съм от Люлин, да. Живея в Люлин 2. Точно това си мислих, че за петък ако мъжа ми е на работа с колата няма как да дойдем до ССS-а Sad . Но при следваща срещичка в Мол София, като се метнем на метрото за нула време сме там и може да се разберем евентуално да пътуваме заедно Simple Smile.
Иначе не се сещам за удобен градски транспорт от Люлин до ССS с бебе и количка ?!  newsm78

# 79
  • София / Сливен
И аз да се запиша в новата темичка.

# 80
Иначе не се сещам за удобен градски транспорт от Люлин до ССS с бебе и количка ?!  newsm78[/color][/i]

Като спомена Люлин и удобен транспорт ...
ВОЗИЛИ ЛИ СТЕ БЕБЕТАТА С МАРШРУТКА?
Че свекитата живеят в Люлин 2 ииии да им отидем на гости ... че досега са виждали 2 пъти Цветето  Blush

# 81
  • гр. София
˙·•● milkinis ●•·˙ аз съм от 8 мкрн. Ще се организираме с метрото към следващата среща в МОЛА  Peace
Славче, аз возих Вики във влака близо 5ч. ама с парашутка не бих рискувала  Naughty ( по принцип не съм им фен Wink
Да честитя племенника на Мирчо, да ви е жив и здрав малкият Йоан, да бъде гордост за мама и тати и най- вече за леля Wink ...И аз съм в очакване другата седмица да стана леля за втори път тази година ( жената на брачеда ще ражда, та незнам каква ще се падам  newsm78
Ани чудесно се справи с темата   bouquet

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 23:27 от Марая

# 82
Марая, аз пък харесвам до толкова маршрутките, че са ми доста по-удобни от гледна точка на прекачване (от Студ. град до Люлин примерно) и тн, но начина по който возят  Shocked Shocked Shocked изтръпвам на моменти Wink Един път се возих в 21 или 19 беше по В Левски ... еми тоя идиот не се прибра в собственото си платно... караше само в насрещното. А колкото до влаковете - те са може би най-добрия вариант за мен за пътуване - има къде да се разходиш , няма дупки по пътищата Wink

# 83
Ей, най-сетне ви изчетох, че и ще се разпиша даже  Laughing

Ани, браво за темата   bouquet  

Софиянки, много хубави снимки от срещата ви в МОЛ-а  Hug

Змейче, честити християнчета! Много сте красиви всички на снимките  Heart Eyes Hug

Мирчо, честит ти племенник! Да е жив и здрав малкия Йоан, а на сестра ти бързо възстановяване й желая  Hug

Мимаче, честита подстрижка! Дай някое фото да те видим  Hug

Нати, тоя пък малък келеш направо си заслужава да го  box censored

ananasi, к'ъв жълтък, к'во сирене? Не е ли още много малка Антония за такива храни  Rolling Eyes

Алекс, честити 5 месечета на Ади! Да я нацелуваш от нас с Ивата  Heart Eyes Hug

Честита месечинка и на другите малки рожденници днес   bouquet

Болните - скоро да оздравявате всички  Praynig Hug

И ние от няколко дни сме на климатик, че иначе си е ужасен ужасон - студ голям  Confused А пък и тоя дъжд  ooooh! снощи прострях едни дрехи на терасата и тая вечер се засилих да ги прибирам, ама те по-мокри, отколкото, когато ги простирах   Shocked

Мъжи вчера реши, да го пишем деня дъждовен umbrella и да се помотаем из Пловдив, че той имаше малко работа да си свърши. Поръчахме си щори, купихме си и 2 килима, в аутлета на CarpetMax са ги намалили, та двата ги взехме за 110лв  Party, взех някое и друго пюренце от Карфур, ама забравих какви им бяха цените  Blush , че то преди това и в ДМ гледах цените и в крайна сметка съвсем се омотах  ooooh! , взех и една безмлечна оризова каша на Милупа, въпреки че още съм в чуденка с какво ще даваме старта на захранването  Thinking Абеее цял ден по магазини се моткахме, Ива се нагледа на шаренийки  Mr. Green , ама тоя МОЛ Галерия много смотан, за трети път ходя там и все се заричам, че ще ми е за последно  Crossing Arms
Аааа, щях да питам, тия пюренца Бейбилов, които са марка на ДМ, хубави ли са? newsm78

Оооооох, утре пак го дават да вали  #Cussing out
Хайде лека  Hug

# 84
Аз сега ще ви досадя много, но който не може да ме изчете да ми пропусне поста  Mr. Green Трябва да си наваксам!

Честит племенник на Мирчо! Много здраве и щастие на цялото му семейство!

Много хубави сте пак на снимките по срещите! Има една мама дето не знам коя е, но е много красива:
http://may2010.snimka.bg/family/sreshtichki-na-mami-i-bebeta.534535.20922558
Я пишете отдолу кой кой е... Ани верно е на изчезване, но пак в целия си блясък!

Змейче, благодаря ти пак, че обърна внимание на поста ми. Пия сега усилено чайове, ям подходящи храни, да видим ще се увеличи ли кърмата. Като цяло съм доволна, че 5 месеца изкарахме на кърма, и дори да се наложи да давам повече АМ от сега нататък, няма да ми е толкова криво. Къде са снимките на твоите хубавици от кръщенето, че аз пак съм изпуснала?

Славче, направо се ударих по челото като ти прочетох поста за формичките  Mr. Green Ама много съм проста! Ние купихме две трейчета за замразяване на пюрета, с по 8 формички всяко, за $10, и си викам, къде ще му излезе края ако ми трябват още 10-тина? А за този вариант с местенето на кубчетата в торбички въобще не се бях сетила.  И да ти честитя рождения ден със закъснение, съжалявам, че съм го пропуснала!!!

А buni ме уби с това "Мего, ето ти кокала"  Joy Много се смях!

И нашия татко го тръшна много як грип, седмица след като ние оздравяхме. Сега спим в отделни спални, освен това само аз се занимавам с малкия, за да не го пипа той, и вече изперквам  #Crazy

Гледам, че при вас студовете са почнали. Тук цяла зима беше 10-тина градуса, че и към 15 често, цяло лято 20-28. Не е лошо времето - нямаме студове и жеги. Освен това вкъщи стените са почти изцяло прозорци, та е много светло и ето, днес навън е слънчево и 22, вкъщи следобед стигна до 28  Shocked на отворена врата на терасата, защото много напича. Почти ми се искаше да пусна климатик.

Някой беше споменал за българското Gymboree - и ние заведохме Джулиан на един клас да видим как е. Gymboree Play and Music 1-ва група за най-малките. Хареса ми, те другите бебета си блееха през цялото време и нищо не ги впечатли  Mr. Green но Джулиан толкова много се радва на игрите и песните, голям смях и пулене падна. Ето ви и една снимка.

И накрая да попитам Змейчето и Бръм, а може и някой друг ако знае. Ако съм решила да започна захранване на 5 навършени месеца, да взема ли под внимание факта, че Джулиан е роден 12 дни преди термин, или това няма значение?

# 85
  • Розовата долина
Добро утро,МАЙчета!!!
Ани,чудесно си се справила с новата темичка  bouquet
herzog,чудесно е това,личи си ,че бебетата се забавляват.Моя приятелка в Германия води някакви такива курсове за бебета и майки към родилното отделение,казва се  PEKiP-Gruppenleiterin.Не съм сигурна,но май нещо такова правят.А това на снимката е lux,наистина е много готина мадама и аз много И симпатизирам!!! Peace
desex,браво на вас,напазарували сте подобаващо!!И ние вчера бяхме на разходка до Стара Загора(въпреки дъжда)и купих една безмечна оризова каша на HIPP,не смятам още да захранвам,но да имам под ръка нещо.Иначе ние честичко сме в Пловдив,влече ме този град и това си е,та може да спретнем някой ден една срещичка!!
Змейче,страхотни са малките принцеси,да са ти живи и здрави!!
Уфф,сега да се оплача,че и ние май нещо сме болни.Вчера Сияна вдигна Т между 37.5 и 38.3.Водих я при педи,нищо сериозно не откри,пък от какво я вдига тази Т newsm78.Тази сутрин пак се събуди с Т,пък нищо друго И няма.Като не може да си каже милото какво го мъчи Sad

# 86
Добро утро и от нас.
От 6 часа ми пеят и няма спане  Laughing

Краси, Джулката е много сладък , а на снимката е Нари-Луксчето с бебе Ати  Hug
Хубав ден на всички  bouquet

# 87
Направо такова мазало е с тези ваксини , че не знам защо още всички си мълчим и никой не се надига да протестира все пак става въпрос за здравето на децата, които са бъдещето на тази  България. Ама хайде да не се отплесвам , че много мога да пиша за неладърните ни управници, но няма смисъл ooooh!.

защото в случая не става дума за нещо масово - при моята лекарка винаги е имало всички необходими ваксини, на нас ни сложиха всички задължителни ваксини в срок, безплатно, мина над месец от третия прием на синфлорикс и пентаксим. знам, че има доста други бебета, които са така. ако не четях форума, нямаше да ми хрумне, че има проблем с наличието на ваксините. затова смятам, че в случая не са баш управниците виновни... декември можете да смените педиатъра...

ние май ще пропуснем меренето и тегленето този месец, като няма ваксини не ми се ходи да се мешаме с болни пред кабинета

някой смята ли да изчака до 6 навършени месеца за захранване newsm78

# 88

някой смята ли да изчака до 6 навършени месеца за захранване newsm78

аз все още се чудя  newsm78

херцог не ме ли позна Simple Smile и мерси много за хубавите думи, полъскана съм сутринта рано рано  Hug

# 89
  • София
При нашата педка също има всички необходими ваксини. В края на всяка консултация винаги си отбелязва какви ваксини ще и трябват следващия път.
Утре ще водим Марти профилактично на зъболекар - дано всичко да е ок. От сега обяснявам и той е много въодушевен, но ще видим утре как ще се представи. Плановете ми са Явор да ни докара след прегледа до CCS, а Марти на градина. Дано всичко се развие както съм го замислила.
За захранването - с тези съмнения за АД при Ники малко ми се объркват "плановете". Сега мажа с балсама на д-р Тайс и определено има подобрение. Мисля да изчакам да се скрие обрива и няколко дни след това да захраня, за да знам произхода на евентуални реакции.

Общи условия

Активация на акаунт