Каша, сок или пюре, МАЙчето ще избере?

• 21 714
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Нари, ужасяваща майка ужас,  hahaha другата неделя ще ядеш палачинки, тази - студена вода, щото имаме лекция!  Grinning Апропо, темата за срещата на 24.10. ще е за хранене, захранване ииии имам една идейка за нас и мейкърите, която ако не този път, то може би някой следващ, ще може да се осъществи.  Simple Smile

# 661
  • София
Мами, благодаря! Силве, Вени, Нари, Изи  Heart Eyes

Фенистил - дадох одеве сигурно 3-4 капки (при предписани 5 х 3 пъти на ден), като "част" й изтече от устата. И повече нищо няма да давам..... Сега ме е яд, че го купих...

иначе Фенистил гел и аз ползвах малко лятото, и за нея, ама и на мен ми вършеше работа.

Докторицата като чу, че я храня понякога по 2-3 пъти на нощ и вика: то това е щото не й стига през деня  Crazy ох, не знам какво ще правим с тия лекари. Вени, права си, че те трябва да са хората, които ни напътстват, а то става така, че ходя проформа при нея - да я премерят, да й бият ваксините, а аз си правя каквото сметна за редно.... Добре че поне за захранването сме ок. Знае, че след 6ти и не ми дава зор. Обаче...

Деавит не съм купувала и няма и да купувам. Тя този път не ме попита давам ли.

Палачинкииииииииии, как обичам  Mr. Green кога ще ядем?  Laughing а Изи е писала. Айде, ще се разберем Simple Smile

# 662
здравейте и от мен!

и аз качих няколко снимки от срещата в албума, но нещо много ги разбърка. Беше ми много приятно Simple Smile) А бебчетата големи сладури.
И ние едвам се прибрахме в 18:00, голяма разходка направихме.

Деавит не давам, не че се сещах и за Вигантола. Педи ми каза че с фонтанелата няма грижи, така че да не се приитеснявам... не че се притеснявам.

Честита месечинка на всички бебоци, ейй 5-месеца, струват ми се тооолкова големи вече.

Аз ще се трупясвам след малко, днес емоциите ми дойдоха в повече.

# 663
АниК, пусни една анкетка за заглавието на новата тема Simple Smile

Айде лека мили ми дами Simple Smile

ПС: КикиНики, и мойта много й харесва да бърка ... не само боб всичко що е в тава, тенджера, купичка, чиния и тн Wink Включително и едни обелки от ябълки - целия й ръкав стана в ябълка, ама се занимава детето Wink хахахаха

# 664
  • Sofia
Lux-че, май и Крисе-Дрисе ще се запече от моркова.

Снощи беше свършила идеална работа за ужасТ на мъжете - оставих ги да я съблекат докато й приготвя банята  Joy Сега докато писах поста, я нахраних и пак действа червенееща до мен  hahaha

inka2005, на кака и батко на 5 години (като моя Габи) не може да се разчита много-много  Confused Тя хубаво, че се е изхлузила, з'то една майка ми разказа как нейното бебе се люлеело в кошницата за кола и като се засилило, направило кълбо напред Crazy 'щото и Крисето се кефи да се люлее  ooooh!
Malini, Кали,при ваксината ли ти каза за този калций/фенистил? Нали и на Алекс бяха казали да дава нещо, з'то и Ади вдига Т  newsm78 Ако е ей така профилактично - тц, не давай  Stop
Марая (Ани), писах ти ЛС  Peace
natalinik, това пък с фонтанелата сега от къде ти хрумна  ooooh! Не се вкарвай във филми, ей Naughty Провери нещата за свое успокоение, но съм сигурна, че всичко е наред  Hug

Супер са снимките  Peace Ей, Крисето чак на корица изтипосана (Силве, Анн, Ради  Hug) Много яка група се събрахме - другата седмица пак  Peace

Да взема да поствам - пиша го от 6 сутринта - Криста яде, ака, преобух я, сега даже заспива  Joy Славче, само да заспи и действам  Peace

# 665
inka2005 добре че нищо и няма , ухлузеното ще мине бързо. Едни познати отиват да пазарят в Кауфланд и таткото пренася бебчето от колата до количките за пазарене в столчето за кола, но не вързал коланите и беб се преобърнал и се строполил на асфалта. Имаше само ухлузвания по личицето но мнаха бързо. То повече остава уплахата на родителите при тези бебешки каскади.

Кикиники  много сладък Габчо  Hug

Тази сутрин беб пак ми спретна стчка  Sad  Рева дърпа се , накрая засука и явно изморен изцока само едната и заспа. Сег ацедя другата .

# 666
добро утро Simple Smile

вкарвам се в някакви филми с тази фонтанела - хем знам, че е рано още  Mr. Green
много хубави снимки са станали от срещата в мола  Heart Eyes дребоса се представи изключително добре- нито рева, нито мрънкоти - както и всички други бебоци  Hug

днес ще ходиме да му купуваме по-плътни блузки, че се оказа само с тънки. ще взема да посетя борсата в Хаджи Димитър - последния път имаше доста сносни неща на добри цени - анцунг за беб на 12 лв.  Grinning

за паданията - вчера след срещата за малко да се изтресе от люлката (не го бях вързала)  Crazy хванах го с висящо дупе и крачета - голяма съм овца  Crazy

# 667
Аз вече не обръщам внимание на стачки и подобни, като иска да яде давам, като не иска го оставям- какво да го правя- особено около МЦ става един раздразнен, нервата го гони и него, не иска  да яде, не иска да спи - мама я боли и купона е на 6

lux ние в момента сме точно така от вчера  Joy толкова правилно си го описала, че няма накъде  Mr. Green ужас ама няма начин

# 668
Добрутро  Hug
Да се разпишем и ние тази сутрин по-раничко  Laughing Сега пък нашия тати е вирусен, аман вече  Crossing Arms Та по този случай, аз нямаше как да си доспя и станах с малката, обикновено той ме отменя сутрин, докато си пие кафето, гледа Ива, а аз спя  Blush
Ама тая сутрин сме "по женски"  Mr. Green

Malini, Кали, какъв е пък сега тоя Фенистил профилактично  ooooh! И сполед мен - не давай такива работи просто ей така  Naughty
Дай ми мейл на лични, че аз от профила ти във фейса го взех, ама да не би нещо да бъркам  Rolling Eyes

inka2005,  Hug

KikiNiki, ще става готвач Габчо май   chef

И ние сме само с тънки блузки  Thinking , като по-дебелко нещо имаме само една жилетчица и една ватирана блузка, която обаче още й е малко големичка, ходих тук по детските магазини, ама има само комплекти, дебели блузки няма, още ни ги били пуснали масово  Confused

# 669
малко съм притеснена - много му е отворена фонтанелата  Thinking по спомен - някъде до годинка трябваше да се затвори, нали?

Нати, снощи нещо се зачетох за децата индиго в един форум и доста майки споделяха за незатворени фонтанели на децата им, които са на възраст между 2 и 3 годинки. Та, мисълта ми е да не се тревожиш - първо, защото има време това да стане, второ, защото дори да се позабави процеса, това би могло да означава, че детенцето ти е възможно да има някакви свръхспособности (на баба Ванга, например, фонтанелата й е била отворена цял живот) Wink Heart Eyes

# 670
Сега видях...
Честит рожден ден на penelopata!   bouquet
Силве, бъди здрава и щастлива!

# 671
малко съм притеснена - много му е отворена фонтанелата  Thinking по спомен - някъде до годинка трябваше да се затвори, нали?

Нати, снощи нещо се зачетох за децата индиго в един форум и доста майки споделяха за незатворени фонтанели на децата им, които са на възраст между 2 и 3 годинки. Та, мисълта ми е да не се тревожиш - първо, защото има време това да стане, второ, защото дори да се позабави процеса, това би могло да означава, че детенцето ти е възможно да има някакви свръхспособности (на баба Ванга, например, фонтанелата й е била отворена цял живот) Wink Heart Eyes

Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 672
Ей много готини снимки от срещичката вчера, добре си изкарахме Peace
Аз успях и да се подстрижа след това  Simple Smile
Ох и ние сме само с тънки блузки и като тръгнем да излизаме е  голямо чудене какво да обличам. desex и тук все още няма по дебели дрешки, явно чакат да дойде зимата Thinking
Отивам да оправям из къщи че довечера ще имаме гости.
Хубав ден на всички Hug

# 673
Привет!

Както се досещате пловдивска среща нямаше Cry Никой като не потвърди на 100%, та си останах в къщи и варих леща цял ден (това не в темата, ама какво става напоследък все на твърда леща попадам, която трудно увира newsm78).

Имам ново предложение за среща: Петък, 22 октомври, 13.30 ч., МОЛ Пловдив, като покана отправям и към Десекс и Инка, както и на всеки който му се пътува до Пловдив. Има време до тогава, а дано успеем да се организираме. Peace Кръсчъна имаш време да отскочиш до Штъркел за едно универсално дъждобранче Wink. Ако е хубаво времето, можем да излезем отпред на Братската могила или да отскочим за кафе на Гребната база. Hug
Хайде да се преброим кои сме желаещите и дали наистина предпочитате това място за среща.
1. Елче - МОЛ Пловдив
2. ......

В този ред на мисли, браво на софиянки - хубава среща сте спретнали! А може ли някоя добра душа да сложи надписи на снимките, аз все още не разпознавам всички майки и бебенца. Praynig

ЧРД на Пенелопата! Само хубави мигове с обичните ти хора!  bouquet

Мира_см, честито возило, бързо да се отпуснеш и да си караш с удоволствие и безаварийно!

За зимното обличане - аз пък хич не харесвам дебелите блузки, особено ватираните за дребосите (все ми се струва, че ги спарват) - предпочитам да обличам на катове. През зимата обикновено, тоалетът ни е следния - боди с дълго ръкавче, памучна блузка, елече в къщи (памучно или плетено, според температурата), на вън, елече/жилетка и яке/космонавтче. За панталончетата правя компромис вкъщи да са ватирани, защото не обичам да слагам чорапогащници, но за вън слагам чорапогащник. (Като на баткото слагах само първата година чорапогащник, после минахме на ватирани панталонки и джинсови с двойна подплата отдолу). Така непрекъснато имам варианти за обличане и събличане и съм по-комбинативна при влизане излизане по магазини, ходене на гости и т.н. Peace

# 674
Elche може да прозвучи банално, но и аз не успяхда прочета нищо за срещата  ooooh!, а вчера цял ден бяхме в МОЛ-а с мъжа ми! На мене ми идва също далече като на Змейчето /то ние с нея сме почти съседки затова и по често се виждаме/, нямам кола да дойда до там, но ако е след обяд - след 13 часа може и мъжа ми да ме докара и мене и Змейчето  Peace нека чуме другите кога им е удобно и ние сме за  Peace

Общи условия

Активация на акаунт