Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 25

• 38 307
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро ! Лек ден на всички.

keii това е прекрасно и ние се гордеем с вас целия екип , който прави възможно гледането с превод    txtloves  newsm20  txtloves

# 346
МЕРСИ НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА, ЗА ПРЕВОДА НА 27 СЕРИЯ. МОЛЯ, КОГАТО ИМА ГОТОВНОСТ НА 28 СЕРИЯ НЯКОЙ ДА ДАДЕ ЛИНК. БЛАГОРАДРЯ, ЗА КОЕТО ПРЕДВАРИТЕЛНО. newsm10 newsm51

# 347
Току-що изгледах 27 епизод с превода на нашите феи, но сега не мога да се изкажа! Изключително силна серия!  Peace Peace Peace

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 14:42 от Goni

# 348
  • планетата Земя и по точно до морето
Пуснах анкета, по идея на dajoan  Hug Hug Hug  love001
Извинете ме , че се забавих  Embarassed
Keii, радвам се, че и на румънските фенове също доставяте такова удоволствие, като на нас !  smile3501 newsm51 smile3525  love001
А това, че на техния превод слагат първо вашите имена е пример за признателност и уважение ! Това при нас май е кът. Има повече примери за кражби и все някой се дуе с труда на друг без никакъв свян. От както съм в този форум,  вече 2 години се нагледах на такива ситуации ! Въпрос на етика !
Хубава седмица на всички !  Hug

# 349
За анкетата да има -по скоро ДА ,за да е равнопоставено всичко Peace

Аз бих гласувала с тази озиция, защото до сега Чичек с нищо не е навредила на никой.
Има естествено някои неща в поведението ,които дразнят ,но и
във всеки герой има дразнещи ситуации.

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 15:19 от pavlinaio

# 350
За анкетата да има -по скоро ДА ,за да е равнопоставено всичко Peace

Аз бих гласувала с тази озиция, защото до сега Чичек с нищо не е навредила на никой.
Има естествено някои неща в поведението ,които дразнят ,но и
във всеки герой има дразнещи ситуации.

pav, и аз съм на същото мнение и затова гласувах с друг отговор.  А защо така,  вече съм се обосновала! Peace Peace

И след днешното ми излизане от киносалона Joy hahaha изгледала 27 епизод с пълния превод,  други мисли ме терзаят и не мога да си ги събера, за да напиша мнението по него. Peace Peace

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 17:11 от Goni

# 351
Заповядайте - Ask ve Ceza 29 Bolum Fragman BG SUB - с превода на aleynam

П.П. Заповядайте и 27 епизод с БГ СУБТИТРИ!
БЛАГОДАРНОСТИ НА МОМИЧЕТАТА, КОИТО ПРЕВЕДОХА СЕРИЯТА - K@SMET, SUNNY67, ALEYNAM и SHEDI  newsm51 newsm51 newsm51

СЪРДЕЧНИ  БЛАГОДАРНОСТИ

# 352
Здравейте.
На анкетата съм отговорила по скоро да ,защото досега Чичек не ме е подразнила с нещо толкова силно,че чак да не я одобрявам.За сега успява да се държи достойно и на положение с някои леки изключения,което аз го отдавам на това ,че е влюбена в Саваш , и на това,че слуша мама Шахнур и Назан.
Надявам се сценаристите да продължат тази линия на поведение на Цветето и да не я превръщат в един егоист ,в една жена която се интересува само от личните си чувства и изка нещата да стават така както на нея и харесва.

# 353
# 354
# 355
# 356
# 357
Савашки, много тихо тази вечер! Да не отскокнали до Езелко?! Joy Joy Joy

Ари, за анкетата!  bouquet  bouquet  bouquet Гледам няма единно мнение по въпроса. Mr. Green

# 358
Савашки, много тихо тази вечер!

Събираме сили за утре вечер, че серията май ще бъде тежка!

# 359

Благодаря от сърце  K@SMET, SUNNY67, ALEYNAM, SHEDI, KEII newsm51 newsm51 newsm51

Отделяте толкова много от скъпоценното си време за да ни доставите радост , най-малкото , което можем да направим е да благодарим и  пожелаем по пътеката на Вашия живот само  здраве и любов да Ви срещат !!! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт