Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 25

• 38 306
  • 736
  •   1
Отговори
# 360

Добро утро във вторник сутрин Hug
Пав хубав ден на теб wavey

# 361
Bugün Salı günü… Ve yoğun bir dizi seyri bizleri bekliyor.. Atv’de Aşk ve Ceza.. Kanal D’de Öyle Bir Geçer Zaman ki…  Fox’da Ömre Bedel , Star Tv’de Papatyam dizisi, Trt1′de Halil İbrahim Sofrası…

Ayrıca 2. kuşakta Bitmeyen Şarkı dizisi ve Show’da Lale Devri var.

Yine klasik anlamda soruyoruz…

Siz hangi diziyi izleyeceksiniz?

Bugün Hangi Diziyi İzleyeceksiniz? (12-10-2010)

* Aşk ve Ceza (63.0% )
    * Öyle Bir Geçer Zaman ki (32.0% )
    * Papatyam (5.0%)
    * Halil İbrahim Sofrası (0.0% )
    * Ömre Bedel (0.0% )

# 362
Добро утро ,дами!

alians,Hug Hug Hug
Както всяка сутрин сядам на кафе с вечерния бюлетин от темата за ЛиН, но снощи е имало затъмнение.
Явно няма и нищо в турската преса за нашите артисти. Не произвеждат новини.

Продължавам да смятам ,че трябваше за анкета да сложим нещо за отношенията Явуз - Саваш. Това е интересното в момента.
Чичек ,поне за мен ,в момента е от пълнежа на сериите.До сега не
е произвела новина.Можехме да сложим за отношението на Саваш към работата на Ясемин с Явуз. Според мен трябва да са интересни анкетите ,за да предизвикат дискусия.Чичек не е интересна на този етап.Затова е и това затишие.

# 363
# 364
добро утро  Hug Hug
не съм съгласна  Peace че Чичек е безинтересна, я колко страници се изписаха за нея  Wink Grinning дано не стане 'по-интересна'   Rolling Eyes Crazy
аз съм от малкото и 'адвокати' Crazy така че гласувах с последната опция  Peace

хубав ден  Hug  bouquet

# 365
добро утро  Hug Hug
не съм съгласна  Peace че Чичек е безинтересна, я колко страници се изписаха за нея  Wink Grinning дано не стане 'по-интересна'   Rolling Eyes Crazy
аз съм от малкото и 'адвокати' Crazy така че гласувах с последната опция  Peace

хубав ден  Hug  bouquet

Това го пишем вече от февруари.Нищо ново.Няма новина.
Тя примигва и реве от началото на сериала и сме го коментирали доста пъти.Това имам предвид. Не ми се търси ,но сигурно сме имали и за нея анкета. Peace

# 366

Joy Joy Joyвуйчо Рамиз казва за Назан:Ако някой те е излъгал(изневерил)-това е негова вина(грешка).Ако този човек те е лъгал(изневерявал)много пъти,това е твоя вина(грешка),племеннико!
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
има логика казаното

# 367
  • Варна
Добро утро!  Simple Smile

Първо искам да ви поздравя с песента на Kıraç Feat Aliye Mutlu – „Içimde Bir Belki”/„Може би в сърцето ми”/ специално преведена от k@smet

И второ да ви кажа, че 28 епизод с БГ Субтитри е готов!

БЛАГОДАРНОСТИ НА МОМИЧЕТАТА, КОИТО ПРЕВЕДОХА СЕРИЯТА - K@ASMET, SUNNY67, ALEYNAM и SHEDI  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
БЛАГОДАРНОСТИ НА WINDY_DAY /Румъния/ ЗА ТАЙМИНГА НА СЕРИЯТА  newsm51

Цялата серия с добро качество може да свалите от тук:

Любов и Наказание 28 епизод БГ Субтитри от ТРАНZИТ

Любов и Наказание 28 епизод БГ Субтитри от DOX.BG

За гледане онлайн:

YOUTUBE - Всички части на Любов и Наказание 28 епизод БГ Субтитири

VBOX7 - Всички части на Любов и Наказание 28 епизод БГ Субтитири

Желая ви прекрасен ден и приятно гледане на серията с превод и другата довечера! Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 10:28 от keii

# 368
k@smet и keii 

БЛАГОДАРНОСТИ НА МОМИЧЕТАТА, КОИТО ПРЕВЕДОХА СЕРИЯТА - K@ASMET, SUNNY67, ALEYNAM и SHEDI

# 369
keii, щом видя ,че си писала в темата ,очаквам хубава изненада.
Това обаче надмина всичките ми очаквания.Когато беше готова предната серия ,мислих да Ви благодаря за това ,че наваксвате , но не си позволих ,за да не помислите ,че Ви притискам. Peace

keii , K@ASMET, SUNNY67, ALEYNAM и SHEDI
,в рамките на  няколко дена ,за втори път ме  правите невероятно щастлива.Радвам се ,че сте в тази тема ,големи сме късметлии с Вас! Нека всичкото добро ,което правите за нас ,да ви се връща 100 кратно.

# 370
  • Sofia
Хиляди благодарности на всички за двойната доза "Любов и наказание", а също Мурат, Нургюл, Томрис, Кумова и т.н., да не пропусна някой!!!

Гледам серияла с огромно удоволствие във вторник с превода в ефир от BZ, целувки и прегръдки и за нея, не съм я забравила, нарочно не изброявам имена, за да не пропусна някой, а когато серията е готова с превод, това вече блаженство!!!

Обичам Ви всички, благодарна съм, че този форум го има и Вие сте тук!!! Благодаря!!!

# 371
KEII, K@ASMET, SUNNY67, ALEYNAM, SHEDI и WINDY_DAY, Благодаря ви от сърце,  bouquet   bouquet   bouquet     bouquet  bouquet   bouquet  направихте ме истински щастлива, настроението ми преди да вляза във форума беше на кота "нула", но благодарение на вас се повиши и вече е в противовес на мрачното време.

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 10:19 от Stefok

# 372
  • до най слънчевия бряг
keii , K@ASMET, SUNNY67, ALEYNAM и SHEDI       денят започва прекрасно благодарение на вас ,и труда ви и ще завърши прекрасно ,благоздарение труда на БЗ 
Хубав ден -вторник ден  Hug Hug Hug

Сърдечно благодаря

# 373

KEII , K@ASMET, SUNNY67, ALEYNAM и SHEDI

Hug Ф Е Н О М Е Н А Л Н И   С Т Е - П О К Л О Н  Hug

# 374
keii , K@ASMET, SUNNY67, ALEYNAM, SHEDI и разбира се, новата ни румънска дружка WINDY_DAY

МОМИЧЕТА, ПРЕКРАСНИ СТЕ. КАКВОТО И ДА КАЖА, ВЕЧЕ ЩЕ Е КАЗАНО ОТ БЛАГОДАРНИТЕ СЪФОРУМКИ. СИЛНО ВИ ПРЕГРЪЩАМ И ВИ ПОЖЕЛАВАМ ОГЪНЯТ НА ЛЮБОВТА, ДОБРОТАТА И ПРИЯТЕЛСТВОТО НИКОГА ДА НЕ УГАСВА В ГОЛЕМИТЕ ВИ СЪРЦА.

Общи условия

Активация на акаунт