ЮНИ е още далече, но двете чертички са факт вече!

• 20 547
  • 617
  •   1
Отговори
# 525
 Яяяя имаме си МЪЖ тука  Mr. Green.Добре дошли и много ви се радвам.Повече такива татковци да има.
 Днес съм по добре, но снощи беше много зле положението.Корем имам вече и аз.Подута съм, чувствам се тежка, само гърдите ми са сигурно 2 кила повече.... JoyНейсе....туй да ми е кусура.Ядосах се сутринта, че един панталон, който в най дебелите ми времена ми е бил широк, сега ми стиска, ама такова ще е.Само да сме здрави.

gundie , вярвам, че всичко е наред, просто е била по късна овулация. HugНо и аз мисля, че лекарката е трябвало да те прати за проследяване на ЧХГ, а не да чакате понеделник.

Какво друго  newsm78?Честит рожден ден на таткото на Чин, да ти е жив и здрав дълги години.Чин, как си?Как е бебо?

С две ръце съм ЗА доктор Начев от МД София.Лично го познавам, правил ми е операция, страхотен специалист и човек.

Във Варна съм раждала при доктор Илиев, разкошен лекар, специалист патология на бременността, благодарение на него имам близнаците.Господ здраве да му дава още дълги години, за съжаление е пенсионер вече.

Шунка, спирай веднага да четеш и да се психираш. NaughtyКогато видяха близнаците за първи път на видеозон, бях на около 7 г.с.Имаха сърдечна дейност, но въпреки това ме предупредиха, че е възможно едното да изсъхне и да се развие само едното.Никой не може да промени това.Бог решава, така че не се пускай във филми, а просто имай вяра, че и двете ще видят бял свят.Пожелавам то го от сърце. Hug

Един съвет към момичетата бременни за първи път.Не се шашкайте от всичко.Не четете прекалено много из нета.Живейте си нормално живота, като не пушите и пиете алкохол.Не стойте на отрови.Само сте бременни, а не  болни.Аз когато бях бременна с дъщеря ми преди 18 години, нито имах интернет, нито компютър.Ходех из горите и ядях зелени сливи.Возих се на каруца, и в петия месец се пъхах в ластични дънки. Mr. GreenРоди се едно голямо и здраво бебе.Не казвам да правите като мен, ама давайте по спокойно.Хайде да ви нагушкам  Hug Hug Hug

Пак вали сняг тука.... ooooh! ooooh!

# 526
gundie, Не се тревожи, всичко ще се нареди, важно е позитивното мислене! Стискам палци, да не е извънматочна!

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 19:53 от lisichkataa

# 527
Volna peperudka, ами тя отначало си го помисли, но като ми видя картона и си припомни за късните ми О и реши, че може би по-скоро е това и каза, че др. седмица ако няма сак тогава да се правят изследвания??? newsm78

# 528

Volna peperudka, ами тя отначало си го помисли, но като ми видя картона и си припомни за късните ми О и реши, че може би по-скоро е това и каза, че др. седмица ако няма сак тогава да се правят изследвания??? newsm78

Абе не знам какво е искала да ти спести.Пари или паника, но дори и да е било късна овулация, нищо не пречи да те боцнат два пъти, и да се знае какво става.В лошия случай, би било по-добре да се знае по-скоро.За това мисля, че може би лекарката ти е отхвърлила тази възможност. HugАз преди години имах такива съмнения, лекарите действаха на секундата под пара.

# 529

Абе не знам какво е искала да ти спести.Пари или паника, но дори и да е било късна овулация, нищо не пречи да те боцнат два пъти, и да се знае какво става.В лошия случай, би било по-добре да се знае по-скоро.За това мисля, че може би лекарката ти е отхвърлила тази възможност. HugАз преди години имах такива съмнения, лекарите действаха на секундата под пара.
Тя ми каза, че е добре да се знае много скоро, но просто има надежди че все пак съм забременяла много по-късно...въпреки че й беше малко странно как на 30 ден пък съм имала положителен тес(макар и с твърдеее бледа черта), но на мен не ми е толкова странно понеже предишната ми бременност на 28 ден чертата беше по - ярка и от твстовата Wink...

# 530
  • Sofia
Волна пеперудка, много свежо за сливите и каруците  Simple Smile Чак на мен ми се прищя да ходя по горите, хаха.
Аз принципно съм позитивна и вече съм си начертала едно хубаво бъдеще, хаха, по-скоро се притеснявам да не се навивам твърде много, пък да кажат, че е само 1 и да се разочаровам.  Crazy

Искам обаче да се похваля, след като вчера и онзи ден имах доста кофти киселини, днес почнах да се храня по съветите на доктора и всичко ми е на 6, нито помен от киселините. Дано продължи така!
Така че на кратко мога да ви посъветвам да не ползвате мазнина и сол (или само диетична - LoSalt) и да ядете плодовете преди останалото или 2 часа след него.

# 531
Шунка ще ползвам утре теди съвети за киселините - направо ме разбиват днес, а и моят корем вече е ужясто подут  Weary
А за лекарите - аз съм ужасно объркана - мисля да остана с д-р Барбова в Полимед, която ме познава от доста години. Лошото е, че самата тя не присъства на ражданията, но работи с лекари във всяка болница. Днес едни приятели много ни похвалиха Св.София, а пък на мен ми е близо и хубави неща съм чувала и за обновеното крило на Втора Градска (където съм раждана и аз)  newsm78
Добре дошъл на таткото! Браво! Нашият още е малко зашеметен от новината  Laughing

# 532
WOW!!!! Какви са тези златни раждания?Вместо да дават живот те пари да изкарват.... #2gunfire

# 533
Пеперудке, екстра съм днес, не ми се е гадело и цял ден КФС ядох  Embarassed Ти как си, имам нужда от твоите положителни коментари по-често? Мина ли и цистита на твойта мома?
Чак сега видях таткото, ами добре дошъл... леко бременеене на половинката ти.
Гунди,  ако така ще се чувстваш по-спокойно, изчакай си. Важното е ти да си добре.

# 534
chin  една много голяма  Hug от мен!!!Много ти се радвам!Имаш уникален изказ и ми харесва начина,по който мислиш.Повече такива жени трябва да има!

gundie стискам палци и на краката да видите сакчето на следващия преглед.Не е лошо да си пуснеш едно ЧХГ,това ще ти покаже как седят нещата!Имаш цялата ми подкрепа,макар и виртуална,и една огромна  Hug На гърба си съм изпитала това през което минаваш.Но се моля всичко да е наред.

На новоприсъединилите се лека и спокойна бременност:)

А на тези дето много изпадат в размисли и страсти и само се вглеждат за разни симптоми и болежки-дами,не сте болни все пак.Това е един прекрасен период,наслаждавайте му се и гледайте позитивно.Ако е рекъл Господ,всичко ще ви е ок.Тия дето сме с по един или два аборта значи трябва да легнем да умираме.Я дайте по-позитивно!

# 535
Напълно те подкрепям!  Hug

# 536
Шунка пожелавам ти всичко при теб да се развие,така както искаш.Имаш едни стити палци от мен.Мисли позитивно,всичко ще бъде ок:)А иначе докторката от Вита е Славкова.Имам 1позната родила при нея,но на мен тая жена ми разказа играта.И за това ще си ходя в доброто старо Шейново:)Шансът да ми съсипят нервната система е по-малък:)

# 537
Вещичке, радвам се че има хора, които са ме разбрали правилно. Целта ми не е била да се карам, а да вдъхна малко кураж и да слязат на земята някои бъдещи мами. Насреща съм винаги, когато смятам, че мога да съм полезна. За жалост  в такива моменти разбираме колко сме безсилни пред съдбата и как друг разполага с нея. Всеки има своите страхове, аз имам не по-малко, но се старая да ги игнорирам. Аз вярвам, че всичко ще бъде наред и вашето мъниче има нужда точно от тази ваша вяра. Бъдете спокойни и правете всичко, което зависи от вас, а останалото оставете в Божиите ръце. Аз лично се натоварвам от непрекъснатото дуднене и оплакване за дреболии, затова такива коментари направо ги игнорирам вече.
Лека вечер от мен  и стиснати палци на Шунка и Гунди Simple Smile

# 538
chin да,мисля,че съм те разбрала и то повече от правилно.Мен също ме е страх,но мисля много позитивно и си давам ясната сметка,че нищо не зависи от мен.Каквото има да става ще стане...

Позитивното мислене и по-малкото взиране в нещата правят чудеса!Личен опит!

# 539
Аз съм достоен пример за една ошашкала се мама, която си научи урока и сега гледа философски и позитивно на нещата.
Първият тест, които си направих беше на 1-ия ден от закъснението. За съжаление отрицателен.
Вторият тест беше на 10-ия ден от закъснението с една бледа втора черта. Аз обаче Тома неверни, нямах симптоми, не ме боляха гърдите, нищо.
Третият тест вече беше положителен по същото време правихме ремонт в къщи и помагах из къщи чистих. Във вторник (5. 10) забелязах леко зацапване. Така се ошашках!!! Обадих се на най-близкия гинеколог и си уговорих час за следващия ден. Отивам аз и лекарката ме уплаши допълнително с това, че нищо не вижда. Според нея било химическа бременност или извънматочна. Дадоха ми направление за изследване на ЧХГ. В шока дори не съм разбрала, че изследванията трябва да са през 48 часа, аз ги направих през 24 часа. През цялото това време не знаех къде се намирах, направо не ми се живееше. Реших в петък следобед да отскоча да спешния кабинет. Там една млада и усмихната лекарка ме прегледа. Каза всичко ви е ОК, не е извънматочна ето го бебока. В неделя пак процапах леко. Върнах се отново при местния лекар. Според него обърнатата ми матка и нередовния цикъл можело да затруднят виждането или определянето на гес.седмица. Изписа ми Утрогестан, вагинално. Кървене нямам. Само от време на време, и то само като не отида на време на тоалетна имам малко кръв, но той ме предупреди, че съм с уголемен пикочен мехур и можело с нарастването на матката да става някъкво допиране и да има малко кръв.

През цялото време се ровех в интернет и четях какви ли не ужаси. Не можех да спя, нито да се храня. Мъжа ми се опитваше да ме успокоява, но аз си знаех моето. Даже го обиждах като казвах, в тая загубена държава, лекарите ви са тъпи, аз ако си бях в България...!!!

Това си е жив психически тормоз и за вас и за половинката. Неяденето и неспането, а и стреса с нищо не помагат, даже вредят. Вместо да се радвам на най-хубавото време от живота си, аз не мога да се отпусна и да зарадвам с новината дори близки и роднини. Свекърва ми, която ми е най-близкият човек тук разбра покрай лекарите и паниката. Тя така се зарадва, но съм й забранила на роднини и думичка да казва. Голям Дзвер, съм значи!

В петък или понеделник пак съм на преглед. Стискайте ми палци, момичета.

П.С: Още не сме видяли сърце. Затихнаха ми и болките в гърдите. И пак почнах да психясвам. Мъжа ми и той в чудо се видя. За това реших да съм оптимист и както казваше баба ми: "С Господ, напред!". Човек от съдбата си не може да избяга.

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 22:59 от Zizuna

Общи условия

Активация на акаунт