ЮНИ е още далече, но двете чертички са факт вече!

• 20 566
  • 617
  •   1
Отговори
# 315
# 316
Момичета ако не знайте , не яжте нар и ананас защото предизвикват контракции! Naughty

# 317
  • Sofia
Ееее, точно снощи си купих 2 нара, толкова ги обичам!!!  Simple Smile

# 318
Прочетох че не е хубаво  пък ти ако искаш.

# 319
Бих добавила... да се хапва повече тиква,червено цвекло.,моркови и като цяло вегетарианска храна - 1вите 1-3 месеца,четох го  в някаква статия за храненето на бременните  Simple Smile
Пожелавам късмет на chin  Peace и чакам с нетърпение Adi да пише,че с нея вървим май по едно и също време - да видим дали се е видяло нещо на видеозона  Party

# 320
Здравейте сладурки, както вече споделих по-рано мисля тази седмица да ми е първия преглед, взех вече направление от личния (то и това вече го казах, ама .....) и сега се триумя накъде? Миналия път ходих във втора градска при лекаря, който в момента беше на смяна в кабинета, просто бях супер неподготвена, но въобще не ме кефеше, просто изтакърках до края, защото бях голяма щастливка без никакви проблеми и необичайни неща през цялото време. Та по - същество, ако някоя от вас знае конкретно име там, което може да ми препоръча ще съм благодарна, иска ми се да съм там, защото ми е по трасето дом - офис и ми е близко до вкъщи.

Иначе за неразположенията какво да ви кажа гадно, почти не ми се яде като се насиля да хапна започва да ми се гади, независимо по кое време на деня е и така. Уикенда бяхме на гости на свекърите и едвам успях да замажа положението, че нали още на никой не сме казали. Като си помисля миналия път какъф кеф беше, нито гадене, нито болки нищо, а сега пълни екстри ......, единственото общо е супер безсънието вярвате ли ми че тази нощ съм дремнала около час максимум и това е и в момента се чувствам  Sick  Sick

Айде на всички ви  Hug и   bouquet

# 321
didolinkata, видяха се трънки Wink много е рано още, засега само се установи, че съм бременна и че "точката" е на правилното място. Аз и не очаквах повече... каза ми да отида след 2-3 седмици пак. При мен е и това, че съм забременяла след предполагаемата овулация май (може и преди нея, но предвид големината на "точката" - едва ли).
Не бързай и ти да ходиш по здравна каса, че ще си "изгориш" посещението за този месец и после ще трябва чак след месец (а още нищо не се вижда). Ако имаш търпение - изчакай десетина дни, а ако нямаш - отиди на частно и след 2 седмици по здравната (или обратното).
Аз се сблъсках с проблем... изядох 3 чинии супа и две филии хляб и даже не спря да ме стърже на гладно, а какво оставало да съм заситена като хората Sad Не ми се беше случвало с предишната бременност такова чудо!!!

# 322
  • София
Айде хоп и аз пак да пиша,
Днес скука в офиса и малко активност във форума, аз да споделя, мисля да ходя при д-р Ковачева от "Шейново", много ми я похвалиха, а и предния и единствен път, когато ходих ми се стори свястна, макар че за мен гинеколозите /т.е жените гинеколози на които съм била винаги са били печени/. А иначе да ви попитам, особено момичетата, на които им е първа бременност, чувствате ли се малко объркани, малко странно, незнам за мен е нещо ново и понеже съм много ама много свободолюбива личност и това малко ме притесни, аз все още си мисля, че съм си дечко, а след време ще трябва аз да се грижа за едно бебоче, малко странно Simple Smile))) /поне за мен де/!!!

# 323
Чин,стискаме палци! Laughing
Шунка,пробвай със светлото грозде.Дори и малко може да ти се отрази добре.Аз даже си купувам от това,което е за стафиди.
Кофти е да си на работа като не ти е добре... ooooh!

# 324
Странно да , разбира се.Много даже.Аз още си имам лека болка в яйчника и ме притеснява това.Много съм стресната да не ми дойде , и ако това стане на правоооооо не знам .Майка ми вика само , мисли позитивно и не знам си кво но като ми се е случвало така, как да не мисля.

# 325
# 326
Adi i bebe щом при теб се е появила точка значи и при мен може да се види. Simple Smile

# 327
ТинаТ, ще се види, но само, ако те гледат с вагинален... иначе едва ли. Първата бременност бях в 7 г.с., понеже забременях в чужбина и не можах по-рано, та тогава даже вече чухме и сърцето и го видяхме да пулсира. Забравих да кажа, че имам жълто тяло в единия яйчник (18-19 см), но е нормално и не ми е за първи път, така че не се шашкам Simple Smile
Общо взето първите седмици са ммного... не знам как да се изразя... не от най-приятните. Хем знаеш, че си бременна, хем не си, понеже нямаш нито корем, нито си виждала бебето... не трябва да пушиш, да вдигаш тежко, да седиш на челна стойка  Mr. Green , а в същото време си се чувстваш като нормален човек. И най-вече през цялото време си мислиш, че аха, аха и да ти дойде  Mr. Green Голямо напрежение  Crossing Arms

# 328
Е и не знаеш какво да очакваш и се притесняваш.
ҳ̸Ҳ̸ҳBunnyҳ̸Ҳ̸ҳ Аз имах болки и прокървих, което още не е спряло де пия една камара хапчета. Що не идеш на лекар да се успокоиш малко или да ти дадат нещо.
Чин да пишеш какво е станало.

# 329
Да така е с шашкането. Simple Smile Аз за вагиналния те питах,но трябва да си взема направление за установяване на бременността нали?

Общи условия

Активация на акаунт