ЮНИ е още далече, но двете чертички са факт вече!

• 20 571
  • 617
  •   1
Отговори
# 300
 Добре дошли в темата на новозаписаните!:hug:
Яни,от времето ще да е! Wink
Шунка,много се радвам за теб(за евентуалната възможност да имате близнаци)! Laughing
Миа-миа,и от мен newsm10!Продължаваш ли да удържаш фронта с цигарите?(минаха няколко още дни...)
Аз също съм си вкъщи по цял ден.Тъкмо малката тръгна на детска и мислех да се развихря и... EFPЗа килограмите-май не съм мръднала,макар че нямам мн.апетит.От мин.седм.съм в едно състояние-сякаш съм гладна,а ми се гади от храната и дори от мисълта за нея.В същото време ми се гади и от глад,та си похапвам разни неща.Сутрин май от киселото мляко се чувствам по-добре и с него карам до обед.Следобед ми е по-добре.Корема ме боли ниско долу.Миналата седм.лекарят ми каза,че са ми се "издули червата"и вероятно затова е така.Гърдите ме боляха ужасно нощем още преди да разбера,че съм бременна.Сега е малко по-добре.Не се мажа с нищо,но не е зле да започна.Не знам кой попита за маските за коса-аз също мисля да си правя от тези,които се забъркват вкъщи(с кис.мляко,яйце,масла и др.).Бях ужасно доволна от нея мин.път,
 след като започна да ми пада косата след раждането.
Желая хубав и усмихнат ден на всички!  bouquet

# 301
Аз пия айран днес и да ви кажа нещо май се подобри с киселините,но има време до довечера де.Може да се смени на 360 градуса.  Grinning

# 302
Мале аз вече разглеждам колички, сигурно съм ку ку , не че ще купувам ама  Crazy

# 303
Ми то нали рано или късно ще му дойде момента.Защо пък да не хвърлим по едно око?  Wink

# 304
Забравих да благодаря на Чин за хубавата закусчица!  bouquet
За съжаление спрях кафето... Sad
На мен от бялото грозде ми става добре.На главата вероятно-от толкова сладост. CrazyНо е мнооого калорично и незнам как ще ми се отрази. WinkЗа кис.мляковече писах.

# 305
августа, твърдо "ЗА" домашните маски за коса, никога не съм ползвала купешки. Зехтин, жълтък, малко алкохол и лимон- прекрасна маска за коса. Всичко съдържащо витамини в хладилника е полезно за косата. Утайката от кафе е прекрасен ексфолиант за кожата, сега в това състояние не знам, но иначе...  (Кафе и аз не пия отскоро, а цигарите ги спрях още преди 4 месеца.. )
Имам запек и лошото е че ми се повдига от течни храни, плодове и усложнявам нещата.
В 16ч съм на преглед за сърдечна дейност- стискайте ми палци. Simple Smile

# 306
Chin, силно стиснати палчета и чакаме доклад след прегледа. Hug

# 307
  • София
Здравейте и от мен, отново Simple Smile)!
Мен коремните болки ми минаха и засега нямам никакви оплаквания /да чукна на дърво де/, само не мога да спя, че все ми е неудобно, ама ще се нормализира и това! Искам да пиша до ЗВЕРЧЕТО: не се притеснявай аз лекувах гъбички, когато е станал бебо, а и после пих микомакс и слагах Гиназол, гаджето ми същи пи микомакс след това. Засега нямам никакви оплаквания, доки видя плоден сак, сега чакам 03.11 да видим пулс, че много се притеснявам. И това е Simple Smile
Айде сладурани, чаоо и от мен и на всички лека бременност и дано при всички всичко да е ОК!!!

# 308
С стискам палци всичко да е нормално  Hug
На мен ми казаха за бръшляна,че бил много полезен за косата при косопад.Вари се и с течността се измива,но още не съм пробвала.

# 309
Здравейте  мили момичета Heart Eyes аз днес съм много щастлива защото си взех резултата а той е много добър ТСХ 1.36  newsm6 Дано да няма грешка  Praynig
iani87  аз също се чувствам напоследък доста нервна  #2gunfire  bash и любимия ми го отнася  Mr. Green
      ҳ̸Ҳ̸ҳBunnyҳ̸Ҳ̸ҳ и аз гледам колички ,дрешки и всичко бебешко дето ми хрумне  baby_neutral 
      TinaT добре дошла   bouquet
    [/list][/list]

# 310
    августа, твърдо "ЗА" домашните маски за коса, никога не съм ползвала купешки. Зехтин, жълтък, малко алкохол и лимон- прекрасна маска за коса. Всичко съдържащо витамини в хладилника е полезно за косата. Утайката от кафе е прекрасен ексфолиант за кожата, сега в това състояние не знам, но иначе...  (Кафе и аз не пия отскоро, а цигарите ги спрях още преди 4 месеца.. )
    Имам запек и лошото е че ми се повдига от течни храни, плодове и усложнявам нещата.
    В 16ч съм на преглед за сърдечна дейност- стискайте ми палци. Simple Smile
    Ще ти стискам палци още от сега  Praynig  Само бъди спокойна и после да пишеш.  Hug

# 311
    • Sofia
    И аз разглеждам колички, даже си харесах 1-2  Joy Твърде рано е за купуване, а на мен ми се струва, че само седя и бездействам. Откачена работа!

Днес ми е мноооого зле, от сутринта ме боли корема, а на обяд направо ми трепереха ръцете, въпреки че не се оставих гладна. Почти премина, но още ми е леко гадно. Ще ми се да съм си вкъщи завита на топличко.  Blush

Аз си купих тоя крем на Мустела, за който говорехте. Той за колко време стига? Че е малко скъпичък и да не свърши за 2 седмици... Simple Smile
    Преди нямах косопад, сега от около година се появи и ползвам шампан и лосион на Ducray, много съм доволна. Някак това пребори и пърхута, който имах.

Chin, успех на прегледа!

Eva, супер много се радвам! ТСХ ти е направо перфектен!! Simple Smile Така и би трябвало, при висок май не може да се забременее.

# 312
    chin  стискам палци  Flowers Four Leaf Clover и чакаме да ни се похвалиш   Heart Eyes

# 313
    Благодаря,добре заварили!  Hug

# 314
    • София
    mundi, много благодаря, вече съм по-спокойна  Hug
    chin, стискам палци и аз  Praynig Аз още на първи преглед не съм отишла, а вие сърчица чувате, ама и моя термин е по-късно де, чак 21.06, та гледах в нета и чак след 26-ти ще може евентуално да се чуе  Praynig
    аз за съжаление нямам време да гледам колички или каквото и да е, много работа, дори на лекар както писах чак в четвъртък ще ходя...
    А да ви питам за лекаря, аз сега смятам да отида при моята си (при която ходя на частно), но не знам дали искам тя да ми следи бременността като цяло, нещо е много припряна и пречуствам още от сега, че ще ме изнерви много. Та ако реша след това да ходя другаде какво трябва да направя. Да взема направление от личната и да си избера къде да отида нали така?

Общи условия

Активация на акаунт