Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са благопожеланията на участниците към бъдещите майки?
Какви са преживяванията на участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са благопожеланията на участниците към бъдещите майки?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са някои от симптомите на бременността, които жените обсъждат във форумите?

!Продължаваш ли да удържаш фронта с цигарите?(минаха няколко още дни...)
За килограмите-май не съм мръднала,макар че нямам мн.апетит.От мин.седм.съм в едно състояние-сякаш съм гладна,а ми се гади от храната и дори от мисълта за нея.В същото време ми се гади и от глад,та си похапвам разни неща.Сутрин май от киселото мляко се чувствам по-добре и с него карам до обед.Следобед ми е по-добре.Корема ме боли ниско долу.Миналата седм.лекарят ми каза,че са ми се "издули червата"и вероятно затова е така.Гърдите ме боляха ужасно нощем още преди да разбера,че съм бременна.Сега е малко по-добре.Не се мажа с нищо,но не е зле да започна.Не знам кой попита за маските за коса-аз също мисля да си правя от тези,които се забъркват вкъщи(с кис.мляко,яйце,масла и др.).Бях ужасно доволна от нея мин.път,

аз днес съм много щастлива защото си взех резултата а той е много добър ТСХ 1.36 newsm6 Дано да няма грешка
и любимия ми го отнася
Твърде рано е за купуване, а на мен ми се струва, че само седя и бездействам. Откачена работа!
и чакаме да ни се похвалиш