ЮНИ е още далече, но двете чертички са факт вече!

• 20 573
  • 617
  •   1
Отговори
# 285
Минавам да поздравя новодошлите...
да ви поднеса една лека закуска, и отивам да се трудя...

# 286
Аз си записах час за днес в 13:20ч. Знам, че е рано, но засега ще отида просто ей така, а вече след седмица-две ще си взема направление и ще трагна "официално" Simple Smile Моето АГ гледа първите месеци с вагинален ехограф, така че се надявам да се види все нещо  Thinking

# 287
Аз не смея да ходя на вагинален ехограф.Малко съм страхлива от към такива неща сега.

# 288
Аз да попитам, тези които пият прогестерон на какво разстояние от храната го вземат, че не ми каза лекаря.

# 289
Аз да попитам, тези които пият прогестерон на какво разстояние от храната го вземат, че не ми каза лекаря.
Ако пиеш утрогестан поне 30мин преди ядене, ако пиеш дуфастон- няма значение кога го взимаш

# 290
  • Sofia
Изобщо не знаех, че има някакво значение. Shocked Аз не съм се съобразявала досега. Но го пия към 10 и обикновено не ям по това време (много  Laughing).

# 291
  • София
Момичета имате ли представа, ако мъжа е пил микомакс малко преди да стане бебето, това дали би повлияло по някакъв начин? Аз ви питах и за полижинакс (бях си сложила 3 глобулки точно когато е станало бебето) преди, но никой не отговори?Нещо се вкарвам в някакви филми, а до четвъртък няма да мога да се видя с АГ-то...
Мерси и хубав ден на всички  Hug

# 292
Шунка, пие се преди храна и с малко разстояние м/у едното и другото, защото след храна може да ти стане лошо. И аз не го знаех, но док ми каза така, дори ме посъветва да го слагам вагинално- няма толкова странични ефекти, а и на листовката пише, че е препоръчително утрогестана в първия триместър да се слага вагинално.
Зверчето, нямам представа, може би затова никой не ти е отговорил. Това, което знам за полижинакса е че прави флората (цервикалната слуз) по-неблагоприятна за сперматозоидите.

# 293
Момичета имате ли представа, ако мъжа е пил микомакс малко преди да стане бебето, това дали би повлияло по някакъв начин? Аз ви питах и за полижинакс (бях си сложила 3 глобулки точно когато е станало бебето) преди, но никой не отговори?Нещо се вкарвам в някакви филми, а до четвъртък няма да мога да се видя с АГ-то...
Мерси и хубав ден на всички  Hug
Какво е микомакс и за какво го е пил?  newsm78

# 294
Микомакса е антибиотик- изписва се при гъбични инфекции.

# 295
  • София
Зверчето, нямам представа, може би затова никой не ти е отговорил. Това, което знам за полижинакса е че прави флората (цервикалната слуз) по-неблагоприятна за сперматозоидите.

е да, то явно на това не е повлияло, защото все пак бебето е станало...аз четох в други теми, че специално полижинакса дори се изписва и на бременни, но за микомакс нищо не намерих, или по-точно не намерих, ако го е пил мъжа дали има значение...надявам се, че няма...
иначе да TinaT, микомакс-а е против гъбички, точно преди да стане бебето нещо се борехме с гъбички, ама той изпи само едно хапче иначе се мажеше само....

# 296
Здравейте мили мой.И аз да се разпиша днес.Аз нямам никакви симптоми освен че ми се спинка.Може би ми е още рано.

# 297
Ясно,разбрах.  Simple Smile
А колкото до сънливостта май всички я имаме. Simple Smile

# 298
И аз съм доста сънлива.Даже след малко май ще полегна,че то друго не ми и остава-постоянно вкъщи...Хубаво е човек да се поразтъпче малко,аз излизах днес за малко,но...
А и незнам защо ми е едно депресиращо и изнервено Thinking

# 299
Ох, аз със съня проблеми нямам, но след като мина седмицата с гаденето, от днес започна и повръщането. Не знам какво да ям, като нищо не мога Sad
Вчера цял ден ядох солети и бисквити и много фреш от портокали и бях добре, но само до вечерта. Днес четох, че една от причините за повръщането била, че организма може би предпазвал плода от натравяне с токсините, които има в храната. И като се замислих, солети и бисквити - те са пълни с всякакви химии а лекарката ми ги препоръча срещу гаденето. Дори и  плодовите сокове не се отразявали добре. Вие какво ядете, което е и полезно и не дразни стомаха. От 5 години не пия кафе, от повече не пуша и се хранех здравословно. Мислех си, че организмът ми е много здрав но явно само след като забременее, една жена разбира какво я чака. Сега пия сок от лимон с малко сода и захар, и наистина ме успокои. Има ли някой друг като мен, но не го пожелавам на никой. Да напомня само, че терминът ми е 06.06.
Лек ден на всички от мен  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт