ЮНИ е още далече, но двете чертички са факт вече!

• 20 565
  • 617
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
Чин,стискаме палци! Laughing
Шунка,пробвай със светлото грозде.Дори и малко може да ти се отрази добре.Аз даже си купувам от това,което е за стафиди.
Кофти е да си на работа като не ти е добре... ooooh!
Случайно наистина си бях купила бяло грозде на обяд  Laughing и съм добре вече. Мерси! Simple Smile

# 331
Алекс, наистина че в бисквитите и солетите няма нищо полезно, но има и такива в които има. Аз си накупих разни от ДМ, био. Като си правиш фреш от портокали добавяш ли вода? Много е важно, иначе дразни корема.

Ади и бебе, и моя лекар гледа в първите седмици с вагинален.

Августа, и аз се чувствам по същия начин - хем съм гладна, ям, а като си помисля за храна и ми се гади. Много странно усещане.

Зверчето, сега си вземи направление. То си е обикновено за гинекологичен преглед. Може да идеш при който искаш и работи по здравна каса. Т.е. отиди си при твоята. После това направление може да си го ползваш цял месец и да си ходиш при нея. Но след като изтече, личната ти ще ти издаде вече друго направление, което е за женска консултация и с него трябва да се запишеш там където искаш да ти проследят бременността. Т.е до тогава може да вземеш решение да се преместиш.

# 332
m-i според мен като знаеш какво може да се обърка е по-страшно...
аз лично сега съм по-притеснена отколкото предния път  Rolling Eyes

# 333
Здравейте,мами:)Приемате ли нови попълнения в бойната дружинка?Simple Smile
Ние сме на има няма 5г.с. и малко отгоре.Тест правих преди 2 дни,не устисках до закъснение:)В понеделник сме при доки да видим какво ще каже по въпроса.В интерес на истината много ме е страх,имам една неуспешна бременност,приключила през май т.г.И сега всяка мисъл е само дали всичко ще е ок,дали и този път няма да стане нещо лошо.Тези,които са минали през това знаят колко е побъркващо.Но...каквото има да става ще стане:)Желая на всички ви само да сте здрави и бебоците да са добре.

# 334
Ето ме и мен от преглед, видяхме сърчице, биеше мноооого силно, големи сме цели 9мм и отговаря на началото на 8г.с

# 335
Ехааа, честито!

# 336
ех, че хубавооооо  Heart Eyes
chin  Hug

# 337
Ех,chin,много хубаво.Сега поуспокои ли се?Нека е живо и здраво бебчето,да си расте и да те радва-това е най-важното.Всичко ще е наред,ще видиш.

# 338
Благодаря на всички за стиснатите палци  Hug Добре дошли на всички новодошли мами- пожелавам ви лека бременност и прекрасен финал.
Малко ми поолекна, да, чувствам се по-спокойна, благодаря още веднъж за подкрепата Simple Smile

# 339
Здравейте, да Ви се представя...
току що видях двете чертички и още ми е трудно да го повярвам Laughing
Казвам се Мария, от София-26г
Имам детенце на 4 години - тя беше юнско бебе 2006
Надявам се всичко да е наред и да се гушкаме през юни живи и здрави

# 340
Chin, много се зарадвах за теб, браво за добрите новини.
veshtitzata и mimik, добре дошли  Hug. Продължаваме да се увеличаваме, много е хубаво  Simple Smile

# 341
Алекс, с теб вървим заедно, знам че в Англия първият преглед е малко късно, но се надявам да имаш търпение, защото всичко ще е наред. Simple Smile

# 342
Радвам се за теб chin,сега със сигурност си се успокоила.  Hug

# 343
  • софия
Здравейте момичета, аз съм много зле снощи си изповръщах червата и разтройство Sick,сега се излюпвам от леглото и бързам да ви се оплача, дали е вирус или е от бременността ама и разтройство. Точно сега трябва много да се пазя а аз какво Sad, ако съм мо навредила нещо на бебо #2gunfire. е оплаках ви се сега се връщам в леглото, нямам сила дано не съм болна Praynig
Чин Hug

# 344
tzvetihc ако разтройството е много силно,мисля че не е лошо да се свържеш с лекар,в ранна бременност би могло да е опасно.Пий чай,яж много лека храна,лимон,киселото би трябвало да повлияе на разтройството.Стискам палци,дано мине бързо.

chin  Hug мнооого хубава новина,дай боже занапред само такива новини да четем:)

Общи условия

Активация на акаунт