ЮНИ е още далече, но двете чертички са факт вече!

• 20 563
  • 617
  •   1
Отговори
# 345
Бих добавила и поне една препечена филийка хляб.

# 346
Цветич, варени картофи без мазнина, варен ориз... всичко това помага. Компот от дренки също. Дано бързо мине каквото и да е....

# 347
  • София
Цветич,
на лекар мила най-добре, че не се знае да не си лепнала някое хранително разстройство, да не те плаша де, ама не рискувай !!
Айде стискам палци, всичко да е ОК!
Чин и от мен... супер новина, дано до финала всичко да е ОК Simple Smile))!!!

# 348
  • софия
Благодаря ви момичета аз от снощи не съм посещавала ВЦто но днес съм като парцал, дано не е вирус щях и днес да продължа си мисля  newsm78. Аз съм в четвъртък на преглед как ще изкарам до тогава ooooh! да видя дали точицата е добре. Praynig

# 349
Алекс, с теб вървим заедно, знам че в Англия първият преглед е малко късно, но се надявам да имаш търпение, защото всичко ще е наред. Simple Smile
Благодаря ти много. Аз продължавам да чакам да ме информират кога да отида на преглед. Много е тъпо, като наказана се чувствам. Сега пак срещнах някъде, че тук викат за първи път едва в 10 г.с. или 10-12. Аз сега започнах 8ма. Луда работа. Но само всичко да е нормално. Така не мога да кажа още на родителите ни, а те и от двете страни още нямат внуци и много искат.

# 350
Поздравления за добрата новина chin , хайде само така до края Hug

tzvetihc мисли позитивно мила разбира се, че всичко с точко (а)  Wink ще е добре.

Хайде както до сега се включвахме една по една с резултати от тестчета, така сега ще се хвалим (дай боже) с прегледите.

# 351
tzvetihc стискам палци всичко да е ок  Hug Аз пък съм с най-кошмарната хрема на света.И при първата бременност бях така и сега пак.Според някои организма реагира на бременността.Много е гадно,но в името на точките всичко се търпи.

Между другото сега се замислих какъв подарък си направих за РДто,което е в сряда...Simple Smile

# 352
tzvetihc стискам палци всичко да е ок  Hug Аз пък съм с най-кошмарната хрема на света.И при първата бременност бях така и сега пак.Според някои организма реагира на бременността.Много е гадно,но в името на точките всичко се търпи.

Между другото сега се замислих какъв подарък си направих за РДто,което е в сряда...Simple Smile
И аз два дни след като разбрах, че съм бременна, имах рожден ден. По добър подарък от този няма. Все още не знаех къде се намирам.  Поне тогава все още ядях всичко и добре си похапнах.  Grinning

# 353
Alexxx това е най-прекрасния подарък,за който мога да си мечтая...Дано само всичко да е наред!Смятам да се поглезя с едно парче торта:)

# 354
  • софия
veshtitzata , много помага бабин метод, черен пипер 1 чаена лъжичка го разреждаш с ракия да стане на каша, мажеш си носа със крем ама горната част на носа а не разранената от духане и мажеш с кашата внимавай че люти, но ти гарантирам че ще ти спре хремата.
На мен всичко ми мирише на гадно ,нощес се беше излял един ароматозатор за контакт в банята и се побърках имам чувството че от това повръщах повечето пъти, мия по 111 пъти на ден в къщи и пак нещо ми мирише ей полудях.

# 355
Хей колко много сме станали Simple Smile Аз не съм от най-активните, ама чета всичко Simple Smile И исках да ви питам... Момичета как се справяте с готвенето? За мен, днес беше цяло приключение. Всичко ми мирише Cry Беля картофи и аха да  Sick и бягам до банята и после пак в кухнята... Дано да не върна на грешното място някой път   chef

# 356
Chin  Hug дано си по спокойна вече мила.
Хей мами трябва да кажем на Антониябг да прибави новите мами към списъка. newsm78

# 357
Bunny, по принцип корекция на мненията могат да се правят до определено време, а след това може да бъде редактирано само от модератор, мисля, че промени няма да могат да се направят вече, остава за новата тема, но трябва да видим кой ще ни я пуска, защото Антониа е от майчета юни 2010 и сигурно няма време да го прави.

# 358
Да мила така е.Трябва някой да се навие да направи втората темичка.
Татко ми е сготвил тас-кебап за довечера със свинско сърце.Мога ли да си хапна или не е позволено?

# 359
Аз ще направя нова тема, но тази трябва да стане 50 страници.
Не дейте толкова да мислите какво може и какво не може да се яде. Всичко в нормални граници може. Шоколад, кафе, чаша вино..
Аз не пуша, но на мои познати им казваха: по-добре изпуши една цигара, отколкото да нервничиш и да се тормозиш - нервите също се отразяват на бебчовците.

Общи условия

Активация на акаунт