ЮНИ е още далече, но двете чертички са факт вече!

• 20 559
  • 617
  •   1
Отговори
# 360
chin много се радвам за теб  Hug mimik и veshtitzata добре дошли  Hug Малката точица  и при мен дойде като подарък за рожденият ми ден който предстои 24 октомври, сега трябва да реша от таткото какво ще искам  newsm78 

# 361
Аз си имах проблем с миризмите и преди да забременея, за сега не забелязвам влошаване.

# 362
М@я, като дойде време за новата тема мога да ти помогна ако искаш, само свиркай Simple Smile
Та, така.. по-добре пушете една цигара, отколкото да се подтискате.

# 363
На моменти познати миризми ми миришат странно , преяждат ми се неща който по принцип не обичам  PeaceА на моменти изпитвам вълчи глад а след ден, нямам апетит за нищо......... какво ли още ме чака...... Confused

# 364
Развълнувана все още от новината, която с вас споделих преди няколко часа имам и няколко въпроса
1. Понеже имам спонтанен аборт по-миналата година през май и се чудя сега как стоят нещата със секса...Има ли такива от вас, които са го коментирали с лекарите си и по-специално тези, които са имали неуспешна бременност
2. Цигарите...има ли такива от вас, които ги спряха веднага, а опит с ел. цигара? Питам защото с първото ми детенце ми беше много лошо и даже спрях да пуша преди да знам че съм бременна-свекърва ми първа се усети Laughing
3. спорта - искам да ходя на фитнес, естествено няма да ричам на пътеката но пък ще ходя бързо и под наклон например и ще вдигам леки тежести -
Високо ще оценя всичките ви отговори и ще ги очаквам с нетърпение

# 365
Здравейте, сладки момичета! Целувки на всички новодошли мами и на останалите - и на тях!
...И аз не съм много активна в писането, но изчитам всичко написано от вас...

ОЩЕ НЕ ПУШААААААААААААААААААААА... /Е, добре де, една цигара с кафето... ама тя не се брои.../

Хайде сега към новината - МАМИ, ЧУХ СЪРЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!  Joy
Отидох на преглед защото от вчера имам някакво жълтеникакво-бежовеникакво течение и... На течението нищо му нямало - нормално било... "флората, фауната"... бля-бля-бля Обачеееееееееееееееееее Я ЧУЙ СЕГА  Shocked Grinning Joy И съм най-щастлива на света!!!

Иначе съм паника като всички вас. Броя седмиците като луда и подскачам на всяка болка. А това зацапване... направо ме съсипа. Е, днес вече да си "зацапва" колкото ще! А, забравих да кажа, че прегледа беше с вагинален ехограф. А и апаратурата в "Св. Петка" е супер модерна.

Хайде, мами, целувам ви!   bouquet
Пожелавам на всички много поводи за щастие!!!  Heart Eyes

# 366
Миа, честито сърчице. И мен ме гледаха с вагинален ехограф, той въобще не може да стигне до бебето ви.

# 367
mimik да знаеш това със секса... по-внимателно! Sad
Подробно питах и разпитвах... даже проблема не е в проникването... Оказа се, че при оргазъм матката контрактира и всъщност опасността идва точно от тези пулсации... Лошо! Поне до 9-та, 10-та седмица... Rolling Eyes

А за цигарите - добре дошла в клуба на "анонимните пушачи"!!! Laughing
Опитвах с електронна, ама гадно... Спрях ги! Наистина като не можем да помогнем с нищо на бебоците вътре в нас... то поне да не им пречим.
Ще успееш! Вярвам в теб!   bouquet

chin толкова съм отплесната - забравих да те целуна мнооого! Честито!

# 368
  • Sofia
Честити сърчица! Много се радвам, всеки ден да четем такива хубави новини! Simple Smile

# 369
Привет, само се записвам, от сряда евентоално- живот и здраве- ще се присъединя към вас Wink

# 370
  • София
Chin, Mia, много се радвам за вас, че сте видели/чули сърчица  Heart Eyes Добре дошли и на другите момичета  Simple Smile
На вас кога ви казаха да отидете за втори преглед. Аз от миналия четвъртък съм чак за 4.11. и се чудя не трябва ли по-често. Иначе утре ще си разбера кръвната група и резус-фактора, които пуснахме заедно с хормоните на щитовидната.
За цигарите - на мен пролетта много ми помогна електронната, с нея ги намалих до няколко на ден, постижението ми към момента е да дръпна 1-2 пъти от на съпруга ми цигарата, събират ми се на ден (по-скоро само вечер) около 6-7 дърпания. Така акълът ми не е в цигарите. Пък дано с течение на бременността съвсем да ги махна, такъв опит споделят вече бивши бременни  Simple Smile

# 371
  • София
chin и mia-mia, много се радвам за вас  newsm44
добре дошли и на новите мами  Hug колкото повече толкова по-весело и толкова повече стиснати палци за всяка една от нас  Laughing
Ани, благодаря за информацията за лекар  Wink
малее нещо много неща станаха дето не можем да правим или да ядем...не мога и половината да ги запомня...
четох някакви неща за риба тон, че не трябва да се яде?знаете ли нещо по въпроса? А за моцарелата?

# 372
Зверче, рибата е полезна стига да не е сурова. Не трябва да се яде синьо сирене, защото има живи микроорганизми (мухъл) рохки яйца... Общо взето всичко трябва да е минало през термична обработка- освен зеленчуците.

# 373
  • София
mimik, по отношение на секса - на мен моя доктор ми каза да не се натоварва корема ми и секс с презерватив, по-точно - да не влиза сперма в матката, защото сперматозоидите имали някакви свойства при определени обстоятелства да съдействат за спонтанен аборт  Confused Аз го слушам.

# 374
Привет и от мен, и аз да се запиша в темичката! На 16-ти октомври ми излезе за първи път  EFP, след това направих още два теста, които също излязоха  EFP, дано няма грешка! Имам час за преглед чак в понеделник, което си е цяла вечност, но ще почакам!

Общи условия

Активация на акаунт