ЮНИ е още далече, но двете чертички са факт вече!

• 20 559
  • 617
  •   1
Отговори
# 375
tzvetihc мноооооооого благодаря за съвета за хремата.Спаси ме,тази нощ може би ще се спи:) Hug    bouquet

Mia-mia много се радвам за сърчицето...голяма тръпка е:)

mimik ако още не си била на лекар,изчакай преди да правиш секс и да спортуваш,първо говори с гинеколога си.Аз съм със спонтанен аборт и моята доки ми каза в момента,в който разбера,че съм бременна да отида на преглед.Предполагам,че ще ме почне с утрогестан и но-шпа,за да се застрховаме.Едва ли ще има някакъв проблем,но по-добре първо се консултирай с доктора си.Едно от момичетата правилно ти беше казало,че при секс матката контрахира,а в някои случаи това не е полезно.

lisichkataa  добре дошла:) Лека и спокойна бременност Simple Smile

# 376
Честити сърчица не чулите ги вече мами и Добре дощли на новите   bouquet

# 377
заповядайте  http://bblackpearl.moetodete.bg/blogpost_2953_0.html  дано да съм полезна ,превода е малко кофти.......

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 22:53 от eva_82

# 378
Ох щастливки сте вие , сърчицата са чули  HugМи аз какво да кажа не знам кога ще чуя, след 12-13 седмица тогава.Декември Tired .Не мога тук да им разбера медицината . #Cussing out

# 379

Момичета оставям ви почерпка за сутринта, днес имам РД ..... и никакво ядене през ноща  Naughty

# 380
Бъфи, честит рожден ден!!!
Желая ти една много щастлива бременност и едно прекрасно раждане другата година Simple Smile
Аз ще се почерпя едно Бейлисче за твое здраве  Mr. Green

# 381
newsm59  buffy   да си  ни жива  и здрава и на финала най сладкото бебче     cook

# 382
  • Sofia
Buffy, честит рожден ден! Много здраве, щастие и сладинко спокойно бебче! Simple Smile  bouquet

# 383
  • София
Buffy,   nbirthday
Много лека бременност + здраво бебче на финала  Hug

# 384
Buffy  hbday да си жива и здрава,
chin,mia  moresmile честити сърчица и дано всички да ви последваме,
добре дошли и на новите момичета  bouquet.
за секса-май таткото повече го е страх от мен, така че ще го караме по-внимателно.
за спорта-смятам да ходя на йога за бременни някаде в младост или изток(видях че има), ако има и други желаещи може да се организираме, но това след 3-ти месец.

# 385
Честит рожден ден,Бъфи!Бъди много здрава и щастлива!Лека бременност!  Hug

# 386
Buffy  и от мен честито   bouquet Желая ти здраво бебче като му дойде времето  Hug
Честито на чулите сърчице  Heart Eyes много мило ми стана като прочетох...
а за секса - развалихте ми деня от сутринта  Embarassed ние не внимаваме май... ще видим докторката какво ще каже
предния път таткото май го беше страх и не смееше да ме пипне.. особено като ми порасна шкембето  Simple Smile

# 387
Хей колко много сме станали Simple Smile Аз не съм от най-активните, ама чета всичко Simple Smile И исках да ви питам... Момичета как се справяте с готвенето? За мен, днес беше цяло приключение. Всичко ми мирише Cry Беля картофи и аха да  Sick и бягам до банята и после пак в кухнята... Дано да не върна на грешното място някой път   chef
Joy

# 388
Честит рожден ден,Buffy!Най-сладкото бебче на финала baby_neutral

Незнам как,но от неделя нищо не ми се яде и постоянно ми е лошо.Чудя се как така изведнъж...

# 389
Бъфи, весел празник днес!

Мимик, и мен ме интересува въпроса със спорта. Аз днес мисля да отида при една моя позната - фитнес инструктор, родила е три деца, да я питам дали е тренирала по време на бременност и ако да, да ми направи подходяща програма. Ще ти споделя как е протекъл разговора.

Миа-Миа, добре че сподели за секса и оргазма. Имах някакви предчувствия, но не бях сигурна. А след 10та седмица може ли?
Сърчицето пак с вагинален ехограф ли? Аз мислех че вече не! Много ми се иска и сина ми да гледа какво се случва на монитора. Макар че сега нищо не се вижда, но все пак. Сега се чудя дали да го вземам изобщо!

Миаденли, и на мен първия ми преглед беше миналия четвъртък и следващия ми е сега в петък. Много късно те викат , чак другия месец.

Общи условия

Активация на акаунт