ЮНИ е още далече, но двете чертички са факт вече!

• 20 533
  • 617
  •   1
Отговори
# 450
Момичета да ви се оплача. Днес вървях пеш около километър и така се запъхтях сякаш изкачвам връх Мусала. Преди вървях като кон без значение дали е баир на долу или нагоре 5-6 км не ми се опираха.  Та аз дори още не съм качила и килограм, нямам корем  newsm78  После на 100м ли ще се запъхтявам  Confused

Честит рожден ден на Бъфи, всичко най-най Simple Smile

# 451
При мен пък само корем стърчи, не може да си въобразявам, защото не го виждам само аз, и се чудя не е ли рано? newsm78

# 452
  • софия
Евче да се оправя гърлото тантум верде е добро.
lisichkataa, и на мен всички панталони ми стягат сериозно можеби ми се е подул поради някаква причина корема .
Момичета не е това дали ви е първа или втора бременност до човек си е и до организъм, аз със Дани ме съм повърнала нити 1 път сега не мога да хапна нищо почти не се храня вече се притеснявам
silvia7712 , дано намериш начин да се чувстваш добре Praynig
Ох аз съм в чуденка за ЖК мисля си за държавна болница и Шейново там за 5 години много се е променило и не знам към кой да се обърна newsm78.
Аз още от сега се будя нощем да се наглася все нещо ме придърпва а за после не ми се мисли #Crazy
Приятна вечер Simple Smile

# 453
Здравейте, Hug,
аз съм нова тук и искам да се регистрирам при вас. Току що ходихме на лекар и тя установи, че има мехурче точно където трябва да бъде. Това ми е втора бременност, но синът ми е вече на 8 години, а и не е роден в България, та все едно започвам всичко от нулата сега. Ще се радвам да обменям опит и преживявания заедно с вас.
Моят термин е 16 юни 2011  Simple Smile

# 454
Terrana  welcome
дано не изпускам някой
исках да кажа на misi - можеш да си смениш лекаря веднъж по време на бременността. Взема се друго направление от личния лекар /поне преди 4 години беше така/
Лично според мен в тази ситуация - отиди първия път на частен преглед, а после си реши дали това е лекарят  Peace

# 455
не се притесняваите за коремите.до сега гледах снимки в един сайт за първия триместър и се успокоих.имаше с доста големи коремчета.

# 456
Terrana добре дошла и леко бременеене  Hug

Пу,а аз си милех,че само моето шкембенце стърчи напред!Хората ме заглеждат странно:)

tzvetihc ще чакам да кажеш като се решиш за ЖК и ако е в Шейново.Аз и миналия път го мислих мислих,ама реших че тези пари по-добре да ги плащам на доки за частен прием,така и така смятах и тогава и сега,дай боже всичко да е наред,да раждам в Шейново.Та съм се замислила,макар че е раничко,по въпроса...но не пречи да събирам инфо:)

# 457
Много ви благодаря за приветствията  Simple Smile
аз чак сега успях да изчета всички постове и вече ми отговорихте на някои въпроси, ама някой има ли нещо да каже за запека...? Аз мисля, че зради това коремът ми вече стърчи, а съм още в шеста седмица. Пиех Китайския зелен чай (онзи по аптеките), мисля да продължа с него...  Thinking
А сега "лека нощ" на всички, че от това взиране в екрана, ме заболя гърбът.
Пожелавам на всички радостни бъдещи месеци и леко раждане!

# 458
Според мен зеленият чай не е много добре по време на бременност.
Ох и моят корем е подут , аз по принцип съм си закръгленка де и си имам коремче ама съм се едно в 4 месец. Laughing

# 459
tzvetihc добре дошла  Hug  Ще го потърся Tantum Verde и дано да го намеря без рецепта че тук е сложно #Cussing out Благодаря за съветите    bouquet Коремче и аз си имам ама е малко за сега  Mr. Green

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 00:35 от eva_82

# 460
Hug  Ще го потърся Tantum Verde и дано да го намеря без рецепта че тук е сложно #Cussing out

Ако не го намериш никъде, ето тук открих, да поръчаш, ако те устройва:

http://www.docsimon.co.uk/article/tantum-verde-spray-30ml-0-15

Аз се сетих и за чай от счукани (с черупките) орехи, но нямам представа дали тук се продават цели орехи Sad 
Успех с лечението и лека нощ  Heart Eyes

# 461
Момичета,добро утро:) Искам да ви почерпя,днес имам рожден ден:)

# 462
  • Sofia
Ей, всеки ден е празник при нас!!

Честит рожден ден, вещица! Simple Smile Любов, здраве, щастие и разбира се - усмихнато бебче! Simple Smile

Мен също ме почна някакво сутрешно гадене, едва си измивам зъбите - щом бръкна с четката в устата и ми идва да повръщам.  Crazy

# 463
veshtitzata , Честит Рожден Ден, много здраве, късмет и благополучие!.....и благодарим за почерпката  Grinning
Момичета да споделя, моят лекар ми препоръча да не се записвам на ЖК в Шейново, защото не дава нищо повече от НЗОК, а е на скромната сума от 440лв.
Та аз съм решила да ходя при него на частно и като сметнах, май ще ми излезе по-евтино. А изследванията ще ги правя при личната лекарка с направление. Смятам, че така е добре.
После за раждане 100% Шейново  Grinning Която от вас се насочи на там, живот и здраве - Юни ще се видим   bouquet
Хубав ден на всички!

# 464

Вещица!
Весел празник днес!

Миси, няма да е само от веднъж. С това направление може да си ходиш при избрания лекар цял месец и после като ти издадат ново, ще си решиш дали да си при него или друг.

Терана, Сание ли пиеш? По добре си вземи истински зелен чай ( на листа) от здравословните магазини. Това Сание е голяма химия.

Общи условия

Активация на акаунт