ЮНИ е още далече, но двете чертички са факт вече!

• 20 517
  • 617
  •   1
Отговори
# 570
На мен пък нищо не ми се яде.Каквото има хапвам.Майка само ми виси над главата и не ми дава нищо да питам вече , чак ме дразни.

# 571
  • Sofia
Чин, успех с изпитите!! Simple Smile По какво са?

И аз имах цистит преди 2 седмици, в петъка беше много зле положението и се самоизлекувах с някакъв еднократен антибиотик. Embarassed Мислех, че докторът ще ме нахока, но нямаше такова нещо.  Simple Smile

Лисичката, наплачи се едно хубаво и после си пусни разведряваща музика. Аз имам няколко песнички, които веднага ме усмихват. И си мисли за хубавите неща, които те чакат! То просто няма място за депресии!

# 572
аз да ви помоля за услуга Simple Smile ако всичко е наред ще се прибирам към България в 6тия месец и ме интересува дали ще ми трябват някакви документи свързани с бременноста от тук?ако е удобно да попитате някой доктор като ходите на преглед ще съм ви признателна Winkаз и тогава ще се ориентирам къде ще раждам и всичко останало newsm78благодаря предварително

# 573
Нямаш грижи, аз ще питам моя лекар, но следващото посещение ще е след 3 седмици - около 08.11.2010г. Ако някой друг ходи по-рано, нека пита, ако не, само ми напомни към 1-2.11.2010 да не забравя  Grinning

# 574
bubulina83  ако си в Англия по добре тук раждай.Поне имам такива наблюдения.

# 575
предишния път като бях бременна напълнях с 17 кг, много тестени храни си хапвах и толкова зверски глад ме гонеше на моменти, че и човек можех да изям...но много трудно отслабнах- смея да кажа, че точно видях същите си кг(дори и един по-малко) и видях и втората чертичка на теста Joy , бях си обещала, че тоя път ще внимавам много с храната и няма да ям много тестени храни...и всичко започва като преди- пак ми се ядат много тестени храни, пак от 2-3 дни не ям почти нищо др. освен хлая и сирене, пак ме гони голям глад..добре че синът ми много често ми споделя хапването и си разделям порциона с него...за сега единствената разлика е, че се опитвам да правя малко опражнения, но на тоя етап нали и стова трябва да се внимава newsm78Незнам до къде ще я докарам тоя път с кг, но разчитам на това, че втория път се напълнява по- малко Laughing Wink

# 576
Еехееее, групата направо вече е неудържима, браво един ден ме нямаше и днес не мога да насмогна.

Първо: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! (на патерица) на veshtitzata с пожелания за леки и безпроблемни месеци до прекрасния финал!
Chin всичко най-добро за татко ти, да го дариш с най-прекрасния внук/чка. А и успех на изпитите.

Добре дошли на всички новопостъпили (няма да изброявам да не пропусна някого), бъдете позитивни и спокойни и всичко ще бъде наред.

Специални поздрави на смелия татко (моя мъж също чете от време на време в различни теми от форума, но мисля че никога няма да се престраши да пише).

Volna peperudka искрено ти се възхищавам 4-ри дечица БРАВО.

az_kotkata, mimik, gundie стискам ви палци милички, пазете се и си почивайте. И дано, дано всичко да е наред  Praynig  Praynig

Исках да се включа активно, ама май след пропуснат ден е трудно, така че ако пропускам нещо важно моля за извинение.

И накрая да се пооплача, бях се настроила днес да отидем на първи преглед, пък се оказва че мъжът ми е командировка и не се знае дали ще успее на време, утре не може че ще съм вкъщи с Калоян (а не искам той да знае преди да съм сигурна какво е положението) и така трябва чак в понеделник, пък като се знам каква съм като си наумя нещо и не става направо откачам  Crossing Arms  ooooh!, не знам ..... какво ще става.

Фююююю прекалих май, айде  Hug и ви пожелавам много  Laughing

Дописвам: gundie последния ти пост в частта за килограмите важи на 100 % и при мен (само че при мен борбата беше 4-ри години), ама свиркай си нали вече сме видяли, че кг. макар и трудно се възстановяват, няма много да се плашим я  Wink

# 577
misi, ако трябва да бъда честна- аз не полагах много усилия до преди 7-8 месеца, все се надявах че и тия 6 -7 килца ще изчезнат сами Embarassed Twisted Evil
а за 4 деца- това е моят идеал  smile3501 newsm10

# 578
Пеперудка, ами серклаж?

Предната бременност подметнах на лекарката за серклаж, тя отхвърли категорично идеята.Каза, че в случай като моя, това само би влошило нещата.Абе те тука са малко странни лекарите.Не съм наясно с методиката им, но не изписват лекарства как да е, а да не говорим за такива сериозни интервенции.Пример-знаеш, че юли месец минах кюртаж в девета седмица.Предвид скорошния аборт и бързопоследвало ново забременяване, дори не ми изписаха прогестерон.А като гледам как го раздават в България....

Иначе кисело и аз хапвам доста.Киселите краставички са ми като бонбонки. Mr. GreenА люто как ми се ядееее.Имам чувството, че ако започна ще помета един буркан с люти чушки, но не смея, че после ще търся място къде да мра от киселини.

Чин, никакво гадене не разрешавам.Ще стисна де що палци имам за изпитите, да ги вземеш с 6.Ти тоз човек академик от сега ще го направиш. JoyНе знам защо, ама мисля за твоето бебе в мъжки род. Mr. Green

На който му е криво, да знае, че е от бременните хормони.И аз така от време на време се сдухвам.И като му ревна......И едно черно бъдеще рисувам...Леле...Хубаво, че е за малко.Мъжа го хвърлям в оркестъра.Поплачете си, и после отминава.Хайде да нагушкам всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Хахаха.И за майка ку ку.

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 13:43 от Volna peperudka

# 579
Volna peperudka  евала!!!Възхищавам се страшно много на жени като теб!Пожелавам ти всичко да мине като по вода,без проблеми и юни да имаш здраво бебе!Ей на това му се вика майка героиня!!!

chin стискам всички палци да си вземеш изпитите Simple Smile

Аз се чувставам страхотно,като изключим само болките в корема Simple Smile И съм адски щастлива Simple Smile И това си мислех днес,ако като отида в понеделник на лекар и доки ми каже,че не вижда нищо или нещо не е наред и пак ми тръгне като миналия път как събирам багажа и таковам таковата на всичко и поемам на някъде Simple Smile Казала съм си,че каквото и да става тоя път няма да се предавам и няма да страдам Simple SmileЩе се боря до постигане на заветната цел...а може и 3 на куп,та да се мъча на веднъж Simple Smile Много съм позитивна днес хахаха

# 580
Така като гледам темпото на писане, скоро ще ни се наложи нова тема. Ако няма други желаещи ние с М@я можем да я направим, само на ЛС си напишете термините и кое дете ви е..
Пеперудке, каквото дойде, аз имам усещане за мома, но не знам дали е усещане или желание...

# 581

Хахаха.И за майка ку ку.
[/quote] Joy за майка ку-ку и две стигат много често hahaha

# 582
Как сте бременни  коремчета Laughing
Чин ще вемеш изпитите, няма как да не ги вземеш, то и аз ще имам другия месец,но не се знае знае ли се какво ще става с мен....
Аз да ви кажа от прословутото зацапване днес няма и помен и ще тормозя доки дали още от тази вечер да си продължа с фраксито Whistling виновното фракси за зацапването ooooh! но прдължавам да си лежа де Whistling и да пия и бия илачите  ooooh!
Дремнах до сега и май ше го повторя Whistling
Пеперудке, супер,много голяма весела къща сте, а скоро скоро ще е още по-весела Simple Smile
Аз искам поне 2 деца...но времето адски много напредна и ще съм благодарна на Бог и едничко да имам...

# 583
Така като гледам темпото на писане, скоро ще ни се наложи нова тема. Ако няма други желаещи ние с М@я можем да я направим, само на ЛС си напишете термините и кое дете ви е..
Пеперудке, каквото дойде, аз имам усещане за мома, но не знам дали е усещане или желание...
на лични на теб ли?

# 584
Аз имам усещане за момче , по странното е че го имам преди да забременея
Чин стискам ти палци за изпитите  fingerscrossed
[/list]

Общи условия

Активация на акаунт