ЮНИ е още далече, но двете чертички са факт вече!

• 20 518
  • 617
  •   1
Отговори
# 555
mimik пий си утрогестана и почивай много,лежане му е майката.Изхода при всички е различен,но дано при теб да е положителен и да овладеете ситуацията.
  Напълно съгласна с вещицата Hug Praynig       П.П. не знам как да го заградя  за да се разбира че не е писано от мен ,но се заемам да прочета

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 11:48 от eva_82

# 556
M-g , аз съм долу горе в същото положение като половинката ти. Не връщам ама гаденето ме съсипва, вечер съм като парцал, за спането няма да говоря. Но открих че лимоните ми помагат. Ям ги по цял ден, по малко, без захар без нищо. Пробвайте може да има ефект.

# 557
Добро утро милички.Аз много не спах тази вечер но ще свикна.От вчера нещо ми се гади и направо Sick

# 558
Silver Angel, veshtitzata - благодаря - и ние сме на лимони. Помагат, но за малко... само се надяваме, че скоро ще отмине, защото...  Cry

# 559
Добър ден на всички! Днес се чувствам много зле, толкова уморена, тъжна, не мога да си обясня, защо ми е така депресирано! Не ми е добре така! Сякаш не съм Аз! Дайте съвет!

# 560
  • София
ҳ̸Ҳ̸ҳBunnyҳ̸Ҳ̸ҳ, ти си с моя термин, щом и на теб е започнало гаденето може и при мен скоро...аз не знам, толкова момичета казаха, че било добре да ти се гади, а на мен нищо ми няма. Вече не знам бременна ли съм, не съм ли  newsm78 Абсолютно нищо ми няма (дори гърдите вече съвсем слабо ме болят), е освен че съм болна де, ама това няма общо.
Така или иначе днес съм на лекар и ще видим какво става и с мен, стискайте палци  Praynig
А за спането ми е още по странно, миналата седмица ужасно много ми се спеше, а тази изобщо. Въртя се по цяла нощ и се будя по 100 пъти, нещо много нетипично за мен. Даже се будя в 4-ри и се чувствам наспала се и готова за ставане, а съм си легнала в 12 Thinking

# 561
Волна пеперудке, много ме зарадва поста ти! Колко дечица си имаш? По мои изчисления сега си бременна с четвърто! Страхотно!  Grinning

Абсолютно верни са ти изчисленията.Тоз дзвер ще е четвърти. Mr. GreenИначе след близнаците се зарекох, че няма да чуя за деца повече...

Мацки, не съм си мила зъбите четири дни. EmbarassedОказва се, че това е едно от най кошмарните неща, които трябва да правя.Вчера например не ми се гадеше толкова.Леко от време на време.Днес ще видим.Иначе и мен ме пипва гадорията вечер.Като стане 4 5 часа, и като ме тръшне....Мале мила.Нищо не помага.Иначе през деня пия вода с лимон, фрешове от портокал и грейпфрут, сякаш облекчават.Храненето ми е под всякаква критика.Ям храни, които ако не съм бременна, дори не разрешавам да се купуват.Избива ме на сладко, което по принцип не обичам.Сутринта започвам с кекс и сухи пасти.... ooooh! ooooh!Луда работа.
 С мъжа се разбрахме, че докато не премине тоз период, няма да припаря в кухнята, ако ще света да се обърне.Аз и без това не обичам да готвя, а той е превъзходен кулинар. Mr. Green Mr. GreenЦупи се, ама не ми пука.Ще готви и толкова.И аз се цупя, че сина му ми взема здравето ама....Се ла ви.... Joy

Имам некви течове става вече две седмици.Не е кръв, но е едно гадно бежово кафеникакво...Не се и шашкам.Знам, че при мен всеки път е така.Лекарите казаха, че е заради отрицателната ми кръвна група.Не знам вярно ли е, ама няма да търча всеки ден по лекари.Добре съм си.Чааак на втори имам час, тогава ще видим.....

Чин, аз много не пиша, ама като започна, спирка немам... Joy

m-g , съчувствам и на половинката ти.И аз съм тъй брате. SickТи душо да си я гледаш и да и влизаш в положение, че това гадене те смазва.Не си способен нищо да правиш, като те хване.

И от много ходене по лекари полза няма.Каквото има да става ще става.Аз съм с едно малко парченце шийка на матката, дори не знам ще мога ли да износя бебето, когато натежи.Сигурно ще трябва да се прикрепя трайно към леглото, ама не го мисля много това сега, че ще лудна.

И така.Улях се с писане, дано да има кой да ме чете, че да не е напразно хабене на мастило.... Mr. Green Mr. Green

Погал по всички тумбачета.Слагайте бебетата да спят и хайде на раздумка тука.

# 562
  • София
Добър ден на всички! Днес се чувствам много зле, толкова уморена, тъжна, не мога да си обясня, защо ми е така депресирано! Не ми е добре така! Сякаш не съм Аз! Дайте съвет!

изяш един шоколад и си пусни хубава музика  Hug

# 563
добро утро на всички  Grinningне мога да повярвам,че си имаме и татко ж групата-добре дошъл;)
аз да се присъединя към лисичка-с тон с времето в англия е и мойто настроение:( но вие сте добре поне сте ходили на скан а моя ще е след 5-6 седмици сигурно и ми е едно свито и притеснено #Crazy аз като съм забременяла искарах пикочна инфекция и след нея бъбречна Confused изписаха ми антибиотик,които ако съм бременна мога да пия(защото ми закъсняваше вече)така че мисля другата седмица да си запиша час за платен някъде, защото ще изперкам #Crazy #Crazy #Crazy
лек ден на всички Heart Eyes

# 564
еее, недей така...и аз съм имала такива дни...хапни нещо дето малко да те ободри, ако ти се яде и обичаш сладко Laughing

# 565
Zzvercheto не се притеснявай мила.Хайде чакаме те да се върнеш от доктора да видим какво е казал , щом сме заедно значи трябва почти да сме на едио и също положение.Говоря за ембриончето.

# 566
Здравейте...
Аз от два дни нямам гадене, за хубаво за лошо, но пък снощи киселини си имах.
Утре имам изпит,както и в събота, така че няма да ви навестявам, но ще стискам палци на всички, които имат нужда.
Пеперудка, ами серклаж?
Зверче, успех на прегледа днес, да ни донесеш добри новини.
Бубулина, аз прекарах цистит малко преди да разбера, че съм бременна. Неоренал и много вода ме спаси, а в урината излезе бактерия е. коли.
Забелязвам, че ми се яде много люто, аз и преди обичах, но може би от половин година не съм кусвала, а вчера си изядох една много люта според мъжа ми чушка само с хляб  Rolling Eyes

# 567
на мен(както и предния път, а и както много често)адски ми се яде слено, кисело и др....аз пък утре съм пак на преглед и ако се наложи и на 4Д ще ме види лекарката...дано тоя път се види сакчето  Wink

# 568
Ох,и аз само ви чета.Гади ми се както си отворя очите сутрин и то започва само едно "козене" та вече имам муск. треска на стомаха и след това ми помага като хапна банан със солен айрян.И след това вечер преди вечеря пак гадене без повръщане.Какво нещо-да ти е зле и да си щастлива Laughing

# 569
при мен всичко вече е ок с инфекцията,урината ми е чиста Simple Smile не ми става лошо,но ми се яде като за световно Simple Smile умирам за филиики с топено сирене и люти чушленца с магданос и чесън newsm78,но гледам да избягвам хляба и наблягам на салатки и плодове,4е както я бях почнала с филииките ще стана слонче  Rolling Eyes но не се и ограничавам де  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт