Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са благопожеланията на участниците към бъдещите майки?
Какви са преживяванията на участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са благопожеланията на участниците към бъдещите майки?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са някои от симптомите на бременността, които жените обсъждат във форумите?

Даже си купих и една стара книжка за билките,но още не съм имала достатъчно време да я разуча по-обстойно.
сега в понеделник взех,че леко прокървих и така 3 дни,но само като зацапване и то кафеникаво, спряхме фраксипарина за няколко дни и лежане яко...имам ужасни киселини много често и ми се гади зверски от пастата за зъби
и не само... 

но вече свикнах без кафенце,въпреки че програмата ми дъъъъъъъъълги години е сутрин да се стартира с кафе 
), защото мога само докато съм на работа, помежду другото...
През деня горе-долу се държи, но вечер и става много лошо, въпреки, че не повръща, но и се гади постоянно. Като хапне нещо, и за малко и минава, но много бързо пак и е лошо. Почти цяла нощ не сме спали от въртене и сумтене. В същото време не иска да пие никакви хапчета (дори препоръчваните из форумите) преди да я е прегледала докторката, което ще стане утре наобяд. Иначе казва, че вече няма никакви болки (в началото я болеше корема ниско и вдясно), нито позиви за повръщане, но това гадене я съсипва...