ЮНИ е още далече, но двете чертички са факт вече!

• 20 523
  • 617
  •   1
Отговори
# 540
Вещица,честит рожден ден!Дано се сбъднат всичките ти желания от днес! Laughing  bouquet

Чин,да ти е жив и здрав таткото!И да стане щастлив дядо скоро!За Кентъки....И аз тези дни само на някакви техни реклами попадам и такаааа ми се е дояло.... Rolling EyesМай ще ги посетя най-накрая. Joy

Добре дошли на всички новоприсъединили се към групата!!М-Г.,много ме зарадва! Laughing

А пък Ади направо ме развесели с тази снимчица-такава хубава усмивка и корема е огромен,наистина! Crazy

Ева,Цветич,радвам се,че сте по-добре!Дано се оправите скоро!

Аз от вчера съм по-добре.Не ми се гади от всичко,както предишните 10ина дни.Само имам доста силна понякога болка ниско долу,за която не пия нищо и се надявам скоро да отмине.За протокола-при предишната ми бременност нямах абсолютно никакви неразположения или болки.Нито веднъж.

Гунди,искрено се надявам,че всичко ще бъде наред! Hug

Във връзка с бабините рецепти-аз ползвам някои от предписанията на д-р Михайлов в форума на Часът на мама(незнам позволено ли е да се прави реклама на "конкуренцията".В Библиотеката на неговият форум има страхотни бабини рецепти. PeaceДаже си купих и една стара книжка за билките,но още не съм имала достатъчно време да я разуча по-обстойно. Laughing
Желая ви лек и приятен ден утре!  bouquet

# 541
Ехааа колко сте изписали  и колко нови, след малко отивам да ви чета Mr. Green
Аз ,такъв карък Mr. Greenкато като мене няма просто ooooh! сега в понеделник взех,че леко прокървих и така 3 дни,но само като зацапване и то кафеникаво, спряхме фраксипарина за няколко дни и лежане яко...имам ужасни киселини много често и ми се гади зверски от пастата за зъби Sick и не само...

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 08:27 от az_kotkata

# 542
Zizuna  Hug всичко ще бъде наред.Както моята док казва:Ако ти е писано да го износиш до края,ще го.Ако не-няма.Не зависи от теб.Природата си знае работата.Тази жена ми е вдъхнала толкова сили и кураж,че ако не беше тя нямаше да се навия да забременея пак.Но сега съм смело с двата крака напред и силно вярвам,че всичко ще е наред.И не само за мен,а и за всички мами тук.Няма да се плашиш и шашкаш.Давай смело,всичко ще се развие както трябва.

az_kotkata  Hug дано отмине скоро и кървенето,и гаденето.И всичко да е нормално занапред.Почивай повече,лежането е неприятно,но пък понякога върши чудеса:)

# 543
  • Sofia
Добро утро! Simple Smile
 За когото не му се гади - едно кафенце с тортичка Simple Smile :

Котката, стискам палци и за теб. Лежане му е майката Simple Smile Всичко ще е наред!

Моят мъж снощи замина в командировка, детето при баба и дядо, че няма как да я водя на градина, и съм сама вкъщи - това не се е случвало от 6 години, сега ми е много пусто и самотничко. Поне се преместих на удобното легло в детската стая. Mr. Green

# 544
Здравейте,
снощи се отдадохме на креватни ласки и в резултат се получи кървене. Не беше много - имаше само по хартията ама и сега има. Не знам какво да правя - май е рано за доктор а пък ако нищо не направя може би няма да остана сред Вас - дайте съвет моля Ви.

# 545
mimik  потърси лекар!

# 546
Peace
И благодаря момичета, то не беше кой знае какво кървене при мен,но достатъчно да ми изкара акъла,както имам и 3 аборта.... ooooh!, засега никакво го няма и ако е така цял ден довечера може да си бия фраксито...
При нас кекса е забранен, а и кафенцето ми спряха Thinking но вече свикнах без кафенце,въпреки че програмата ми дъъъъъъъъълги години е сутрин да се стартира с кафе

# 547
Аз също ще се насоча към токуда. Йоана я раждах в Шейново при Данаил Илиев - сега той е в токуда , само не знам по здравна каса ли ще стане или всичко ще плащам. Нещо не са ми много ясни нещата ама май едно раждане си излиза 3-4000.
в Токуда раждането е 2000лв без значение секцио или не и Илиев е там да и не е по здравната каса

# 548
добро утро Hug
по повод страховете-мисля че всички имаме такива, но не трябва да им се поддаваме толкова лесно, мислете позитивно и съм сигурна, че всичко ще бъде наред и догодина ще обсъждаме вече бебешки неволи Heart Eyes

mimik ако кървенето не е ярко червено и силно, най-вероятно няма повод за притеснения, но все пак потърси лекар за съвет и си дай малко почивка

# 549
Добро утро и от мен!
mimik отиди на лекар, нека все пак те види и следващия път по-внимателно с креватните упражнения.
Ние също ги правим, но много внимателно, поне засега. Знам, че след 12-13 седмица, вече е по-спокойно, но засега трябва да се внимава.
Хубав ден на всички Simple Smile

# 550
Добро утро,момичета.
А аз какво да ви кажа като не съм ходила още на лекар и не мисля и да ходя този месец.Просто в нашето село докторите са меко казано:отвратителни.При предната ми бременност от много мнения(поне 4-5)накрая нищо не излезе:само шаш и паника.Сега се чувствам спокойна и добре,и мисля чак другия месец да ида на преглед.Много от вас,може би,ще кажат,че ще мине много време до тогава,но съм сигурна,че спокойствието е по-важно отколкото да ме стресира някой некадърен лекар,а при нас само такива.Вярвам,че този път всичко ще е наред и затова така гледам на нещата.Дано не греша,но така ми е по-добре за момента.
Лек ден на всички бъдещи и настоящи мами.    bouquet

# 551
Ами в началото беше алено червено ама веднага след това тъмно - кафеникаво. Обадих се на док и тя каза до прегледа - 26.10 да пиа утрогестан. С вас ставало ли е така и какъв е бил резултата?

# 552
Гунди, с какъв ехограф те гледа твоя лекар? Не видях дали си писала за вида на ехографа, но си мисля ако не е с вагинален е възможно нищо да не се вижда все още!

Волна пеперудке, много ме зарадва поста ти! Колко дечица си имаш? По мои изчисления сега си бременна с четвърто! Страхотно!  Grinning

# 553
Здравейте, момичета  Simple Smile
Много ви се радвам, и от сутринта чета новите постове (които никак не са малко  Wink ), защото мога само докато съм на работа, помежду другото...
Моята по-красива половинка в последните дни се чувства ужасно - направо ми се къса сърцето като я гледам  Cry През деня горе-долу се държи, но вечер и става много лошо, въпреки, че не повръща, но и се гади постоянно. Като хапне нещо, и за малко и минава, но много бързо пак и е лошо. Почти цяла нощ не сме спали от въртене и сумтене. В същото време не иска да пие никакви хапчета (дори препоръчваните из форумите) преди да я е прегледала докторката, което ще стане утре наобяд. Иначе казва, че вече няма никакви болки (в началото я болеше корема ниско и вдясно), нито позиви за повръщане, но това гадене я съсипва...  Cry
Направо нямам търпение вече да дойде утре, за да видим дали всичко е наред, както и да и предпишат нещо за това гадене (надявам се).
Прегръдки на всички, и ако си мислите, че татковците се вълнуват и притесняват по-малко от вас - да знаете, че не е така. Просто ние нямаме право да го показваме - все пак се очаква да ви подкрепяме и успокояваме, а не да ви затормозяваме допълнително, но какво ни е - ние си знаем.  Simple Smile

# 554
mimik пий си утрогестана и почивай много,лежане му е майката.Изхода при всички е различен,но дано при теб да е положителен и да овладеете ситуацията.

m-g много ти се радвам,трябва да има повече такива мъже:)За гаденето помагат,поне на мен,за другите не знам,по-кисели плодове,бисквити и газирана вода,тя ми действа най-добре.Може да опитате,не знам дали и при вас ще подейства,но няма и да навреди.И жена ти е права да не иска да пие никакви лекарства.Само лекар може да каже какво да пие.Препоръчаните из форумите на мен могат да помогнат,на нея да навредят.Така,че утре следобяд чакаме хубави новини от теб:)

Общи условия

Активация на акаунт