Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са благопожеланията на участниците към бъдещите майки?
Какви са преживяванията на участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са благопожеланията на участниците към бъдещите майки?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са някои от симптомите на бременността, които жените обсъждат във форумите?

Нали си е мое
Но 2 еднакви деца не си представям в никакъв случай, особено 2 момчета би било огроооомна изненада за мен.
Някъде бях чела че децата избират родителите си
ако е вярно явно от там идва това чувство

, до сега се бях стегнала да не се навивам, ама вече е време да се успокоя и да гледам на себе си като на бременна жена
, обичам го това мъниче. Лошото е че ме наболява корема а доки каза че не е хубаво защото можело да предизвика контракции, а на мен много малко ми трябва да се ошашкам.
Момичета толкова се вълнувам като ми съобщавате такива хубави новини 
Все още не съм ходила на лекар,запазих си час за другия вторник...чувствам се добре,яде ми се люто в несвяст,вечер не мога да спя и се събуждам към 4-5...
Обземат ме и някакви лоши мисли и настроения..може би и защото каката е със сополи от 2 седмици,днес пък с разтройство и все има нещо кофти,за което да мисля..
то и аз съм със сополи де,ама започнах да си капя р-р на цитросепт и сега съм доста по-добре...