Отговори
# 645
Привет от мен!!Бързам да се похваля че вече си имаме обички и ни стоят прекрасно  Party малко се поплакахме но мина.Взех че платих предварително на козметичката та като и ги сложи бързо да изхвърчаме навън.Таткото се обяви твърдо против но аз тръгнах въпреки това и го гледам милият подир нас върви после като я видя сам си призна че и стоят СУПЕР Peace
  Моля ви само за съвет тези които ги пробихте по-рано слагахте ли нещо на ушинцата  Thinking аз си взех гентамицин и мислех да ги чистя със спирт и после гентамицина но козмет-та ме хвърли в тъч като каза нищо да не слагам по-лошо било  Rolling Eyes а точно тя преди 6 год на голямата ми каза този метод спирт и гент. и нямахме проблеми поне такива ми са спомените Rolling Eyes .
 Вече 2 часа спи милата  толкова е изморена  Heart Eyes Heart Eyes да видим каката какво ще каже довечера като я види Laughing Joy

Поздрави на всички и много  Hug Hug Hug Hug

# 646
Здравейте
искам да питам давате ли овесени ядки и по каъв начин ги приготвяте  Rolling Eyes

# 647
Мацки, сори че липсваме в темичката напоследък, но се местим в нов апартамент и съм много заета. При нас няма новини, освен че растем и хубавеем. Все още не щем човешка храна, а да цокаме. Реди номерца без край, например сега прави с езичето както кончето, такъв звук. Цял ден викаше тррррр, като пусна музиката на въртележката, веднага вдига очи към тавана да гледа прожектираната въртяща се картинка, като чуе , че се отключва, подскача и се озърта за тати, като звънна по скайпа, подскача и се хили, че ще види кака си, има 5 зъба и ми е сладка снежинка в новото бяло космонавтче. Надявам се и от вас новините да са само добри. Целувки, прегръдки и лека нощ!

# 648
Здравейте и от мен. Завиждам Ви благородно за това , че децата Ви стоят в проходилка. Моят да стои най-много 15 мин. и после започва да ме преследва с проходилката и да ми удря краката. Погледна ли го и той си вдига ръцете да го взема. По цял ден иска да е в ръцете и да гледа отгоре , и да не пропусне какво правя. Аз върша по интересни неща. Отскоро започна да тропа с два крака и да реве, ако не отидем където той иска.  
Исках да Ви питам вашите сладури пият ли от чаша? Моят иска да пие само от нашите чаши. Да имате съвет как да го науча да пие от неговата?

# 649
  • На брега
Иначе ние сме много зле от 3 дни не спим, идва пъвото зъбче и е голяма мъка за всички, ако някой има идеи за да помогна на малката да дава, че съм се очаяла. И да знаете нещо различно от Дентокинд, Хамомила, Генгигел, Калгел, Панадол и ракия Simple Smile))

Уиски?  Mr. Green

Peace Напълно подкрепям!
Пиете по 1-2 (големи) с таткото и спите без проблем  Wink!
Челси, хубаво е, че постигате консенсус с Ванко относно възпитанието. Така трябва да е, каквото и да е решението ви! при на с е, като при Тихичка. Таткото става в 6 часа и шофира 1 час до работа по бърз, извънградски път... Ако дребната плаче нощем той се оплаква, че се унася на волана докато шофира и...
Елена заспива след, като сме я изкъпали и я накърмя - още на гърдата. Лошото е, че се буди нощем!  Взехме да я прибираме в нашето легло, хем да е по-спокойна, хем да не ставаме по нощИте. В резултат - таткото и бебето щастливо си спят, но аз съм все изгърчена към нея, с болки в гърба. Гърдата ми е кажи речи все в устата й - изпуснах й бройката на храненията и "прецокванията" й Crazy
Понеже насън сменям гърдите при хранене, веднъж сме заспали докато тя е от външната страна -падна от леглото  newsm77 и сега всяка вечер слагам дюшече и на земята... Голям зор ми е!
Виждам, че обсъждате буйки и обувки. Точно днес бях в една борса и взех буйки 17 номер. Жената беше така любезна да ме пусне с буйка 17 и 18 номер до паркинга да ги премеря (тя беше с дядо си в колата). Избрах си 17-ти номер, а в къщи много ме хвана яд, че не взех по-големият номер, защото напипвах пръстчетата й отпред. Уж докато мерехме всичко беше ок!? После установих, че в буйките има натъпкани хартиени топчета!  В мострата за мерене не е имало Laughing.
За социализирането - и на мен ми липсва, и на детето му липсва Sad! Живеем в комплекс извън града, в къща и не виждаме жив човек  Mr. Green! Ако знаете детето как се радва и цвърчи на кучето или случайно, ако засечем възрастната ни съседка! Радва се, горкото на всичко, което мърда и е различно от майка му  Mr. Green. По цял ден е пред огледалото и си комуникира с отражението си Laughing.
Mama Da  Hug  Hug
Интересно ми е как върви педагогическото захранване при мамите, които го прилагат? При нас от един месец сме захранени, но все още малката не иска да изяжда повече от 50-60 гр. каша сутрин и пак толкова пюренце по обяд. Мляко та мляко Flutter!
И накрая!
Честито на всички празнуващи! Целувки

# 650
NovaTema
и ние се кърмим през повечето време и малкият спи при нас. И аз така му губя края ,колко е изял, гърбеца ме понаболява, но знам че това е за негово добро.
А и все пак се понаспиваме без да ставаме
Но толкова бързо порастват че ще мине много бързо това време и ще ти липсва, така че се наслаждавай
Каката беше така докато я кърмих, до година и 9  месеца ,а сега е самостоятелна и спи отделно
 Simple Smile

# 651
  • Враца
Здравейте мами.
Аз се поизгубих малко,но от малката разбойница не ми остава никакво време.
Разхождаме се с проходилката навсякъде,прави всякакви бели .Апартамента прилича на бойно поле,навсякъде има играчки и на всичкото отгоре навсякъде има по някое препядствие,за да не може госпожицата да бърника тук и там.
megito_vc аз като и пробих ушите нищо не съм слагала.Само сутрин като се събудехме ,още преди да станем и плюнчех ушетата и развъртах обичките.
но аз съм все изгърчена към нея, с болки в гърба. Гърдата ми е кажи речи все в устата й - изпуснах й бройката на храненията и "прецокванията" й Crazy
Все едно аз съм го писала,с разликата ,че нашия тати отиде да спи в другата стая,защото Ичка като суче с единия крак го рита право в бъбреците Mr. Green
И не стига,че гърба ме боли ами умрях и от студ.Дрехите ми са вечно вдигнати и на практика спя гола.Вече с нетърпение чакам да излезе кърмаческата пижама и да си я взема,че не се трае,хванах ревматизъм Mr. Green Mr. Green
Маринексче устискай още малко мила и после я отбии.Много ми беше домъчняло за теб и даже онзи ден щях да ти пиша вече смс за да видя добре ли сте.Нацелувай Анна-Мария от мен и много гушки за теб.
Айде стига съм писала,че много се олях.Лека и спокойна нощ от мен.

# 652
Здравейте, мамчета. Минавам много набързо да дам отчет. Предната вечер за нас беше кристична. Христо заспа в 8 без да плаче и се събуди в 3.30, плака до 4.30. Плачът му не беше много силен, мрънкаше си по скоро. После в 5 .30 се събуди за мляко. Изпи си млякото и заспа до 7. Помислих си, че системата при него не работи. Предните 2 вечери си спинкаше по 9 часа непробудно. Според здравната петата вечер е критична, при нас се оказа, че е шестата. Снощи легна в 7.30 и се събуди сутринта в 5.30. Това са 10 часа без събуждане:). Днес заспа в 7 и дай Боже да се събуди чак утре сутринта. Много съм позитивно настроена, защото виждам как детето ми се промени за една седмица. Да не се повтарям като стара бабичка Joy, но се събуждаше по 5-10 пъти на вечер.
Тинче, Кали, Васи, Нова Тема, Мамма, Мама да радвам се, че писахте  Hug.
Бебетата не трябва да се оставят да плачат ако има причини (болни са или им никнат зъбки ). Преди 6 месеца не трябва да се оставят да плачат изобщо. Сегашната им възраст е най-подходяща да се научат на добри рутини, да спинкат и тн. По-късно, не че е невъзможно, но по-трудно.
Нова тема, разбирам, че е трудно когато таткото работи, но съм на принципа по-добре един ужасен край, отколкото ужаси без край. По-добре да поплаче две седмици и да се научи да спинка, отколкото още година две да реве по нощите #2gunfire
Много ги жалите вашите мъже. Баба ми викаше един мъж ако го видиш кръв да сере му кажи, че дренки е ял. Извинете ме за грубостта.
Освен това когато бебето плаче е най-жално на майката, бащата е съвсем друго. Защото на нея от дробО, а на него от гъзО.
Много съм поетична тази вечер, за което ви моля да ме извините.  bouquet
Лека нощ

# 653
Добър вечер и от мен   bouquet

Относно нощните кърмения и при нас е така. От известно време спи в нашето легло, така не ставам по няколко пъти на нощ и детето е по-спокойно. Вени, не знам каква пижама за кърмене имаш предвид, но аз си намерих една с деколте тип "прегърни ме" и е много удобна за целта.

4elsy, успех в начинанията ти с децата! А относно мъжете, май наистина понякога прекалено много ги жалим  Simple Smile

Поздрави за всички!

# 654
  • Варна
Добро утро и от мен Simple Smile))
Вчера бяхме на преглед както винаги мойта госпожица не можеда не си покаже магарийките и като решиха да й гледат гърлото това посиня от рев и повърна както каза док такава госпожица с характер не се среща често. Смениха ни антибиотика на Оспамокс аз съм на същия че вчера бях с темп 38гр. този го пие дано има ефект утре пак сме на преглед притесняваме кашлицата й че не намалява хич поне не се дави така тая сутрин пак изхвърли лиги но съвсем малко . Аз взех да се оправям и гласа ми почна да се връща вчера само издавах някакви подобия на звуци. Тати й се оправи по бързо от нас двете та сегакато се върне той поема щафетата аз да си почивам. Малката почна и да хапва явно се оправя милото ама голям зор ще видим с това гърло.
За нощното спане спи си учудващо като заспи покашля веднъж два пъти и понеже сега вечер не иска да яде се буди към 4 хем за антибиотика хем и за папкане Simple Smile
Зъбки за съжаление още нямаме иначе посягаме за вилицата и я ръкомахаме чудя се какво ли ще яде с нея от сега тя милата зъби няма Simple Smile)
Челси ти си героиня но си права за режима на децата. Сега катое болна а и преди това да заспи на ръце си е пълен абсурд. Заспива в момента като я люлея в кошарата надявам се като се оправи да си заспива пак сама само вечер почва много да мрънка но лекарката ми каза че първо е от зъбите второ са превъзбудени и уморени в края на деня. Не знам дали от това че сега е болна но види ли ме че излизам от стаята или се отдалечавам от кошарата почва да скимти и да плаче за мен иначе катой кажа 2 думи се заиграва с играчките временно след това в паяка се слагаме и почваме да се гоним докато се измори и почва да вири ръцете да я взема и да й показвам нови неща. Научи се как се отваря скрина вратата на стаята ама като я взема тогава стига дръшката Simple Smile)
Това от нас сега съм с кафето не ми се спи въобще Simple Smile)

# 655
Добро утро. Ние рано заспахме и рано станахме. Филип спа непробудно от 7 до 6 (11 часа), а брат му непробудно от 7 до 4.30 (9.30 часа). Малко ми беше раничко в 4.30, но пък не мога да не оценя факта, че детето спа непробудно 9.30 часа. Дай Боже да може да е така занапред, и ако може поне до 6. Praynig
Да ви почерпя по едно кафенце за моите юнаци, които днес стават на 9 месеца. Heart Eyes

# 656
Добро утро и от мен Hug
Челси да са ти живи и здрави малките пораснали юнаци Hug  bouquet
Честити месечинки и на Елица, Кристиян, Емилиана, Йордан  и Симона  bouquet Hug
хубав и слънчев ден от нас Hug

# 657
  • Враца
Добро утро и от мен.
Честити месечинки на всички и специално на Фил и Ицко на Челси.Мойте поздравления за успеха който постигаш.
Светличка става въпрос за тези кърмачески пижами и блузи които прави Шаманката в Кърмаческия.Вече чакам с нетърпение да пусне темата за поръчки.
За сега съм намерила компромисен вариант-взех на свекърва ми една нейна пижама която е с копчета отпред .Единственото неудобство при нея е,че е дебела поларена и аз спя отвита.

А да ви се оплача.Вчера Ичка за пръв път падна от дивана.Такъв рев му дръпна,че едва я успокоих.Уплаши се детето ,ама и аз много се изплаших.

Оставям ви за сега,че се събуди

# 658
Здравейте и от мен.Как сте.Моята мацка вчера пак дигаше температура и беше много крива този път се оказа,че е от зъби.Тя сега заспа и нямам търпение да стане и да ходим на разходка пак ,че времето е разкошно.
Челси честити месечинки.Да са ти живи и здрави.

# 659
Честита девета месечинка на Филип и Христо на мама 4elsy! И честити осми месечинки на Елица, Кристиян, Емилиана, Йордан и Симона! Да са ви живи и здрави бебенцата, да пораснат големи и послушни дечица  newsm76

Щях нещо да пиша... но забравих какво беше  Blush Като се сетя, пак ще дойда.

Общи условия

Активация на акаунт