Отговори
# 630
Добро утро и от нас.Как сте днес.Тая сутрин моето дете е доста сърдито.Не ми даде да изчистя с прахосмукачка.Разрева се сърцераздирателно.Иначе тая сутрин  се събуди в 7 и си играо в кошарата без да плаче.Сега ще ходим да си плащаме сметките и на кафе,а като я нахраня за обяд и на дълга разходка.
Решихме в петък ще ходя при мама.Ще стоя поне една седмица.Незнам дали ще издържа толкова време без мъжлето ама ще опитам. Laughing.Поне ще се разнообразя малко,че тук съм като в омагьосан кръг-всеки ден е отражение на предишния.
Елзас и аз не успях да видя каквото си качила.
Кармен аз купих на Йоанка обувчици,но са и доста големи,защото в магазина не ми позволиха да мерим.
Честито на месечинките.Чао и лек и приятен ден. Hug на всички мами и бебета.

# 631
Добро утро, за тези от вас, които не са успели да отворят линка, който пуснах по-напред - влезте в сайта на barbabebe и вижте там в началото още каква количка-колело има.  Peace

# 632
Добро утро момичета.

Добро утро, за тези от вас, които не са успели да отворят линка, който пуснах по-напред - влезте в сайта на barbabebe и вижте там в началото още каква количка-колело има.  Peace

това е строхотно особенно за такива  манияци на велосипеди катонашето семейство. Само че невидях цени.
Аз чакам само още малко Алекс да стане стабилен и понеже и тримата в нашето семейство караме колела ще купя столче за колело и той да се вози с нас до момента в който и той стане колоездач  Joy Joy Joy

Днес с Алекс сме запланували да посетим Музикалните заниямания в gymboree в Карфур които са за деца от 6 месеца нагоре. Ще бъдем там от 11. надявам се да се видим и с мама Роси.
После като се върнем ще разправям.

# 633
Добро утро и от нас.Не видях някой да е поднесъл кафенце, затова ето по едно от мен Coffee
Имаме си и рожденничка.Слънчице 85, честит рожден ден.Да си жива и здрава, много обичана и щастлива.
Стеле, цената я видях около 3000лв. без допълнителни аксесоари.Най-долу имаше стрелка"За цени натиснете тук" и там ги видях
Приятен ден от нас Hug

# 634
Carmen, по размера на крачето в см.

11.5 см са размер 3 (или C3) по английската, 19 по нашата номерация (дават ги за възраст 6-9 месеца)
12-12.5 см са размер 4 (или C4) по английската, 20 по нашата (за възраст 9-12 месеца)
13 см са размер 5 или 21 (някъде ги дават 22) по нашата

На Дари сега са и идеални обувчици №3 (или C3) по английската система - т.е. №19 по нашата, даже обути с дебело чорапче.

Виж и тази табличка http://www.deichmann.bg/site/bg/img/umwandlung_kinder_bg.gif

Mamma Благодаря много!!  newsm51
Еlzas Аха, видях го това коУеУо  Grinning Много идейно наистина.

П.С. Някой усети ли земетресенията от последната нощ?

# 635
Привет и от нас!Честити месечинки на всички бебенца които порастват днес!
4elsy щастливка си щом твоя мъж разбира и признава че гледането на деца е по-тежка и уморителна задача отколкото да ходиш на работа според моя не е така! #2gunfire #2gunfire #2gunfireама да не подхващам сега тази тема!
КАрмен ние си купихме буйки за прохождане 16 номер на КК и са ни големички така че не знам най-добре е да се мерят на място или да му премериш крачето и да премериш буйката в магазина като трябвало да има 5мм разстояние да не е съвсем точно ми обясни жената в магазина,но да не са и много големи че няма да му пасне ортопедичната стелка,сега са пуснали много сладки буйки в КК зимни с пухче да държи по топличко!
tihi4ka как може да не ви дадат да ги пробвате  Shockedаз на твое място не бих си купила от там  Crossing Arms
STELLEE приятно изкарване в gymboree как ви заблазявам че карате кола та можете да ходите насам натам и да се разнообразявате,а ние пазим парка и чакаме с нетърпение събота или неделя тате да ни заведе някъде другаде  Tired и да пишете отзиви дали ви е харесало че и аз отдавна се каня през уикендите да го посетим това gymboree
ХАйде лек ден от нас отиваме на разходка в парка !!!! Hug

# 636
STELLEE Оказа се, че аз днес и утре имам да тичам по важни задачи и няма да мога дори да помисля за идване. Обачеееее - видях в сайта, че има Gymboree и в Брайтън, който е на 30 мин с кола от нас, и мисля като се върнем да се възползваме Simple Smile Там имам кола и ще е ок дори и без тати да идем. Остава да навия Челси да докара нейните бонбони и да си правим компания заедно, че така е по-... социализиращо  newsm08

vikito3 В момента нашите краченца са около 11 см. Ако взема размер 19 дали ще са добре?

# 637
Привет,

влизам на бързо да ви кажа какво разбрах, пък после ще пиша и чета.
Вчера докато купувах нещо в аптеката чух аптекарката да казва, че и Деавита са го изтеглили от аптечната мрежа, не разбрах защо, но май и той трябва да се спира. Аз не съм го и почвала, но ако някой има повече инфо да пусне за майките, които дават.

Иначе ние сме много зле от 3 дни не спим, идва пъвото зъбче и е голяма мъка за всички, ако някой има идеи за да помогна на малката да дава, че съм се очаяла. И да знаете нещо различно от Дентокинд, Хамомила, Генгигел, Калгел, Панадол и ракия Simple Smile))

ЧЕстити месечинки на бебоците тия дни  bouquet

# 638
Carmen  и нашите крачета са 11 а буйките са ни 16 нямаше по малки и са ни малко големички!
Susalinda гел пансорал много успокоява на нас една докторка ни каза и сода за хляб че можем да му натъркаме венците с нея тя помагала и за по лесно пробиване дали е така не знам но успокоява малко!

# 639
Иначе ние сме много зле от 3 дни не спим, идва пъвото зъбче и е голяма мъка за всички, ако някой има идеи за да помогна на малката да дава, че съм се очаяла. И да знаете нещо различно от Дентокинд, Хамомила, Генгигел, Калгел, Панадол и ракия Simple Smile))

Уиски?  Mr. Green

vikito3  Hug Hug Hug

# 640
хубав ден и от мен, аз повече от седмица не съм влизала тук и сега доста имах за наваксване и съответно нищо не запомних Embarassed
Честито на всички пораснали бебоци Hug
Маринекс Hug
Челси, страхотни са мълчуганите Hug
да си кажа и нашите ботушки са по-големички, но пък на Дани краченцето му е доста широчко и по -мъничките пък са по-тесни, в крайна сметка като не ходи с тях не е проблем в момента. аз още не съм давала жълтък, а и попара не съм правила, но педиатърката така ни посъветва, та това вероятно ще е от другата седмица. На паяка не мога да кажа че се движи много много, но пък той си е дебеланко, иначе на бънджито такива подскоци прави и така се върти, така че основно там изразходваме енергия

# 641
Здравейте момичета , не съм писала може би от месец и половина но имах основателна причина -здравословни и други проблеми свързани с членове на моята фамилия въпреки че може би ако бях споделила с вас можеше да ми олекне но както и да е .През това време се случиха много неща -имаме си например цели 3 зъбчета които и излязоха в края на 6-тия месец в разтояние на 5 дни и които  си излизат не в правилната подредба и се очертават още 3/виждам ги ,въпрос на няколко дни според мен да пробият /Така че очаквам скоро Кари да изглежда като едно малко сладко вампирче.По повод на зъбите при нас нищо не помага //от геловете имам предвид/но слава богу поне температура не вдигна но за сметка на това стана ужасно крива и хленчеща постоянно ,започна да ака по 3 пъти на ден и драстично намали яденето -което всъщност и се отрази в качването на кг.-само 400 гр. за последният месец.Ходи си в проходилката но като и хвана ръчичките да върви сама ,страхува ли се незнам но прави една две малки крачки и спира-при вас как  са децата в това отношение трябва ли да се притеснявам ?Иначе си стои седнала и като тръгва да пада на някоя страна веднага се подпира с ръчичка.
Чудя се дали да не  я запиша на детска кухня , много е удобно по принцип но ме спира това че трябва да се взема от 11,00-12,00 а тя по това време спи но немога да я отавя и да изляза а ако не спи -идва зимата може би няма да мога за я облека бързо и да отида с нея.Мъжът ми по цял ден е на работа и няма на кого да я оставя.Така де ще се чудя още дали изобщо има някакви варианти.
Ами набързо ве написах как са при нас нещата , то има много за писане но нямам време.Имам да чета почти цяла тема дано да успея за да се включа и аз в дебатите.
Така ,сега имам нужда от помоща на момичетата от София.
На 17-ти този месец трябва да отидем на контролен преглед в Трета градска болница с голямото ми хлапе- до сега сме ходили с колата с моя мъж но тази година се налага да пътувам с влак сама с детето и се чудя как да се придвижа от ЖПгарата до трета градска/тя се намира някъде до захарната фабрика.С кое е по удачно да се придвижа с градският транспорт/но не знам с кой номер автобус/ или да си хвана такси но незнам колко дълъг е пътя и на какви
тарифи шофират там таксиметровите .МОЛЯ който може да ми помогне да го направи може и на лични .Благодаря предварително.
Стана май много дълго и вероятно с много грешки но нямам време сега да се занимавам така че ме извинете   bouquet 

# 642
Здравейте мами,
И ние от няколко вечери сме зле със съня,челси отново събуди в мен възхищение към себе си,браво за силата и търпението.Много се радвам,че повечето мами са те подкрепили,защото се сещам как една мама(не помня коя)беше написала че е оставила бебо да плаче в количката една пресечка и веднага й бяха "горещо" препоръчали,няколко други мами никога повече да не го прави и как щяла да му увреди психиката и т.н.Много съм изчела по въпроса за тези методи на възпитание и не мисля,че е доказано че нанасят някаква вреда,разбира се става въпрос детето да се оставя да плачка,когато няма видима причина за това му поведение,а не когато е болно,гладно или се е стреснало.Аз лично съм оставяла Мони да плаче и смея да твърдя,че имаше ефект,но се задави много лошо един ден и за съжаление не можах да продължа,много се изплаших.Пожелавам тинай-искрено успех и стискам палци бебо да започне да спи по цяла нощ.Искам само да вметна,че не желая да влизам в полемики по този въпрос,просто си казвам мнението.
Иначе ние сме добре,Мони лази,изправя се сам от седнало в право,седи стабилно,казва мама и баба.гледа здраво реклами има си и любими такива,също си пада много по СИТИ ТВ ,редовно денсаме на някои песнички,обича да гледа новини,по-точно говорителките по БТВ явно си пада по Гена и Виктория Петрова Laughing
Ами това е от нас,искам само да попитам мамите захранили вече с овесена каша,как са го направили?Както с пюретата лъжичка по лъжичка ли?И какво количество дават на едно хранене?Понеже ми предстой до 1-2 седмици да въвеждам глутена  чрез овесена каша.
Да не забравя да честитя на всички с повод,по една голяма целувка от мен и бебе Мони.

Мамите от Варна,знаете ли тук дали има такива забавления групови за бебета като в София?

# 643
Ей, Васи, къде се губиш?За съжаление, мила, тук няма никакви такива мероприятия.Много ме е яд, за което.

# 644
tincheto Hug Hug Hug и на Мони бонбони Heart Eyes
Жалко много ми се ходи ,а и е хубаво за бебетата да се социализират да гледат едно от друго... Sad

Общи условия

Активация на акаунт