Училища първолаци Варна

• 151 621
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 1 050
Дъщеря ми учи по тази система, сега е първокласник, няма домашни цяла седмица, само за уикенда по нещо,програмата за деня изглежда примерно: БЕЛ-самоподготовка-музика-английски-самоподготовка-физическо-математика-самоподготовка-рисуване.
Единствения недостатък, е че часовете свършват в 16:30.

# 1 051
slavena, тайна ли е в кое училище е? Защото на една род. среща ни уверяваха, че в момента само при нас има такава програма, преди 2 години имало в Климент.

# 1 052
Разбира се, че не е тайна  Grinning. Дъщеря ми е в ЧЕУ "Малкия принц".

# 1 053
  • гр.Варна
Ох,дали няма някой с информация, кои учители ще поемат първокласниците от септември 2013 в "Найден Геров"   ooooh!
В голяма дилема съм- Руското училище или "Найден Геров" . #Crazy

# 1 054
  • Varna
Ох,дали няма някой с информация, кои учители ще поемат първокласниците от септември 2013 в "Найден Геров"   ooooh!
Стоянова, Карчева, Димитрова и Игнатова сега водят 4 клас . Вероятно те ще поемат новите първокласници. Всички ми ги похвалиха. И аз съм в голяма дилема.

# 1 055
  • Варна
В Руското освен децата от тяхната ПГ приемат ли други изобщо?

# 1 056
Да, 2-3 деца макс  Mr. Green

# 1 057
  • Варна
milkazm, благодаря за подробната информация! Днес случайно разговарях с една майка, чието детенце е втори клас в Раковски. Тя ми ги каза същите неща. Домашното си го пишат в къщи след училище, а това според мен е истински тормоз за детето. В занималнята са събрани деца от всички 2-ри класове, а и място трудно се намирало, защото желаещите били много.
Мисля, че Раковски отпада от списъка ми, освен ако не променят нещо до догодина. Аз също ще помоля за повече информация за СОУ "Васил Друмев"- учителки, занималня, изхранване и тн.
А ако има мами на деца в "Захари Стоянов" нека и те споделят впечатления  Whistling

# 1 058
  • гр.Варна
Стоянова, Карчева, Димитрова и Игнатова сега водят 4 клас . Вероятно те ще поемат новите първокласници. Всички ми ги похвалиха. И аз съм в голяма дилема.
Благодаря от сърце! А случайно да знаеш при коя госпожа какъв език се учи ?

А те колко деца са в предучилищната ? Нали все поне 4 паралелки трябва да съберат ? А ако имам и регистрация в района?

# 1 059
  • Варна
От къде мога да видя към кое училище попадаме според адресната ни регистрация ?

И някой може ли да даде повече информация за "Гео Милев" и "Антон Страшимиров" .

# 1 060
?

А те колко деца са в предучилищната ? Нали все поне 4 паралелки трябва да съберат ? А ако имам и регистрация в района?
Това е всеизвестна тайна за Руското. Миналата година съвсем случайно присъствах на разговор между учителки от Руското, които изтъкнаха, че освен децата от ПГ, както и няколко не случайни, са приели само 5 деца?! Как и защо идея си нямам и не ме и интересува.

От къде мога да видя към кое училище попадаме според адресната ни регистрация ?

И аз търсих доста време такъв списък, но така и не намерих...

# 1 061
  • Varna
 За учителките които ще поемат първи клас догодина във "Васил Друмев" нямам информация , но доколкото знам всичките от началния курс са добри .
 Аз съм страшно доволна от нашата класна , на която попаднах случайно .
 Децата се хранят по желание във стола .Храната се носи от някъде  , но е готвена с 1во , 2ро и 3то.Струва 3.20 на ден.
 Занималнята е по желание , като в началото на годината се попълва заявление дали желаете детето да я посещава.
 Децата в нашия клас са 15, като за занималня остават почти всички в същата стая с друга учителка. Т.е. имат 2 учителки  - едната сутрин, другата след обед.
 Не е проблем да вземете детето на обяд ако решите .Пиша извинителна бележка по семейни причини.
 Учителките са постоянно с тях вън или вътре. Между часовете сутрин и занималнята имат свободно време , през което играят навън(при хубаво време) .Има по желание безплатно народни танци 2 пъти седм. които са в това време.
 Друго което много ми допада  е "лятно училище" след края на учебната година до края на м. юни за децата от подготвителната група и 1ви клас .Занимават ги до 13ч.-водят ги в морската градина ,играят забавляват се.
 Моя син беше последните 3 дни (защото късно реших да е в това училище).Исках да се запознае с обстановката, да свикне. Беше впечатлен и не искаше да свършва...

# 1 062
Нямам какво да допълня към думите на  milkazm, подкрепям всичко написано. Също знам, че всички учителки от началния им курс са много добри. Виж това за народните танци може на лични да ми го обясниш, че нещо сме го пропуснали - при нас основно се въртеше идеята за тенис на маса в Спортна зала и футбол не знам си къде.

# 1 063
  • Варна
Благодаря от сърце! А случайно да знаеш при коя госпожа какъв език се учи ?

Детето на моя приятелка(беше в ПГ в друго у-ще), с регистрация в района не е прието в Руското.  Доколкото знам единствения критерий, на който са отговаряли е бил по район.

# 1 064
  • Варна
Ние сме в Захари Стоянов. Децата в клас са по 26 и е голям ужас. Целодневно обучение в една и съща стая с две госпожи. Много съм доволна и от двете госпожи, но базата е под всякаква критика. Ние учим в един блок (май 67) в Чайка. Много е тясно, а външната площадка, където излизат децата в почивките е много мръсна.

Общи условия

Активация на акаунт