[Тема 3] Шалът като стил на обличане

• 63 231
  • 342
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • БГ
Ето го моето пончо - от миналата година ми е и все още не съм го обличала,защото имам чувството че ми е дълго и не ми стои както трябва...

http://prikachi.com/images/572/2636572X.jpg

Ако го занеса на шивачка - дали ще може да го скъси по някакъв начин ?

# 77
One_Love-Много си му е хубава дължината. Ако ме питаш мен, остави го така Peace. Да си го носиш със здраве Wink.

# 78
  • Казанлък of all places

Много ми се нравят тези трикотажни варианти  на мен.

# 79
Ange  Wink Mr. Green

=======

Лесен шал от прежда  Mr. Green:

Step by step Wink:

# 80
# 81
VOGUE KNITTING :

# 82
# 83
# 84
# 85
bz  Hug лесният шал от прежда вече ми е фаворит  Laughing Mr. Green

Един шал от мен homemade Wink

# 86
Момичета,в предната тема май някоя от вас беше показала един шал като плитка и  двата му края завършват с по една топка от прежда.Някой ако се сеща може ли да ми даде линк или снимка,че съм се навила да си плета такъв,но самата плетка не се сещам дали е английски ластик или друга.Благодаря предварително!  bouquet

# 87
# 88
  • Майнатаун
Има страхотни снимки и много красиви шалове.Аз също имам много, но почти винаги ги нося вързани съвсем обикновено,за това ще ви следя с интерес Simple Smile

# 89
Момичета,в предната тема май някоя от вас беше показала един шал като плитка и  двата му края завършват с по една топка от прежда.Някой ако се сеща може ли да ми даде линк или снимка,че съм се навила да си плета такъв,но самата плетка не се сещам дали е английски ластик или друга.Благодаря предварително!  bouquet

И аз много го харесах, лилав беше нали? Бях си записала снимката някъде да го покажа на майка ми, да ми го изплете, ама сега не мога да го намеря  Sad

Общи условия

Активация на акаунт