[Тема 3] Шалът като стил на обличане

• 63 206
  • 342
  •   1
Отговори
# 60
Любимите ми  All saints 2010-2011 :

Copenhagen Street oT DHec :

u oщe:

Wink

# 61
  • София
Страхотни са просто!  Hug

# 62
  • София
Ау, такива "спагетени" къде има в София? Нещо не съм срещала.  Crossing Arms

# 63
Такова "спагетено" шалче си купих от магазин Аксесоари(те са няколко във Варна-моят е от МОЛ-Варна)Не знам дали е верига магазини,но ако си имате такъв магазин в София-сигурно ще има такива.Аз на друго място,където продават шалчета-не съм виждала "спагети".

# 64
ЖенатанаДонКихот страхотна колекция си показала със удоволствие разгледах всички начини за вързване благодаря .

# 65
  • БГ
здравейте,
случайно попаднах на  "спагетени" шалове в този магазин

www.kosa-bg. com/productv/2268/shal-c-617.html

Оправих си линка Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 10:03 от One_Love

# 66
Аз от няколко дни не мога да мисля за нищо друго освен за шалове  Embarassed и докато преди изобщо не носех, сега съм твърдо решена да се заредя поне с няколко като за начало и се присъединявам към вашия клуб.  Flutter  Peace
В този ред на мисли, някой от Пловдив би ли могъл да каже къде има хубав магазин за шалове?  Flutter

# 67
  • София
Ау, такива "спагетени" къде има в София? Нещо не съм срещала.  Crossing Arms

И аз се присъединявам със същото питане,дали в София могат да се намерят спагетените шалове,много искам такъв,а не мога да си го поръчам от чужбина   Rolling Eyes

# 68
  • Казанлък of all places
Аз встрани от спагетените шалове ( момичета, ровнете малко назад в темата, има инфо  как да си направите !:)) - бях обещала на Пуфана да и снимам прекрасната прекраснотия кУтУ дойде от братски Хонгконг. Имам и снимки с омотано около врата ми чудо, но рано сутрин не съм много за гледане, та ще повторим  Laughing
Та ето този шал изглежда така и хиж даже не е плетен на ръка, ами машинно. Но е памук с полиестер и е невероятно мек! После пак сним, щото сега плетката е скан!

# 69
Анж о' Димончо, честит да ти е. Със здраве да се фукаш с него.

Сним го пак на светло, мисля, че доплетен, разплетен с нещо ръчно. Ама де да видим.  Flutter

# 70
  • Варна, България
Здравейте, момичета!
Страхотни красоти сте показали!
На мен също много ми харесва шалът като аксесоар!
Харесвам свежарски, шарени с по-строг тоалет, с риза, дънки.

Имам един въпрос към варненки
Утре съм на РД на една приятелка (навършва 47 г.) и искам да й подаря някакъв красив шал. Ивеята ми е да бъде нещо средно между шал и пончо (ако ме разбирате какво искам да кажа  Embarassed), но да е шикарско.
Знам за един магазин до Манго...
Други идеи  newsm78

# 71
Densi аз гледах един шал солей в зелено синята гама преливащи един в друг в Гранд мол Варна, не си спомням името на магазина, на втория етаж е и продават само аксесоари. Мислех да си го купя, че отдавна си търсех точно в тези разцветки, но ми се видяха много 24 лв. за шал и го пропуснах. За сметка на това в събота се сдобих със страхотна придобивка от индийския магазин. Май трябва скоро и аз да се изфукам с моята колекция шалчета. Heart Eyes

# 72
  • Lost in a fairytale ...
Пончо-тата влизат ли в темата?  Flutter

# 73
А защо да се ограничаваме?  Grinning

# 74

Общи условия

Активация на акаунт