[Тема 3] Шалът като стил на обличане

• 63 202
  • 342
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Ох, мнофо се запалих по идеята да имам кожен шал (от гладка кожа обаче) ooooh! ooooh! ooooh!
Рових много в гугъл и ми излиза нещо такова - много ми харесва:

Дали се продава някъде  Thinking или да ми направят?  Crazy

# 47
Обещаната снимка на новия ми шал маджентовооранжев - http://prikachi.com/images/564/2573564H.jpg

И изненадата за мъжа - http://prikachi.com/images/561/2573561D.jpg

# 48
ЖенатаНаДонКихот от къде си купила "зимните и любими" шалове? Уникални са.
big pufana браво за майсторлъка ти:)

# 49
  • София
Търся си шал солей, но освен едно копие на Louis Vuitton не намерих. Някой да ме насочи, ако знае къде да намеря.  bouquet

Densi можеш ли да пуснеш линк на този шал на Вютон,че ми стана интересен.Като цяло идеята шал солей ми звучи доста примамливо,мацки ако видите свиркайте  Flutter

# 50
big pufana, много са ти хубави шалчетата ! Особено оренжевия Flutter  
jiji_m, бяхме миналата  зима на екскурзия  в Швейцария и там си гикупих.  Simple Smile  
stefinka и на мен много ми хареса кожения шал. Много оригинален! И аз не съм виждала никъде Thinking  
nelin.ne  , моля  Hug

# 51
Да ама не благодаря за идеите   bouquet , и аз тези магазини обикалям честичко и доста попадения имам!

# 52
И аз си помислих, че не може да са от България;)

# 53
  • София
Ох, аз пък все клоня към един тип шалове. Трябва да разнообразя малко.

Много се радвам на последната си покупка - един лилавеещ, хем зимен, хем по- рехав, хем не много дебел, точно за сега.  Heart Eyes

# 54
  • София
Да покажа обогатената си колекция от шалове. Все се канех да снимам и все в неподходящ момент, но днес се организирах и показвам. Сиво-черния е с две лица и седи супер елегантно, а червено-цикламено-меланж на парчета е много топличък. Друг любим ми е малкия копринен на теменужени цветчета, много нежен и ефирен, а като наметка ползвам лилавия на Манго.
Сега като преглеждам снимките си давам сметка, че все се въртя около бяло-черно-лилаво-сиво-черната гама Mr. Green Laughing
До такава степен свикнах да нося шал, че вечер и дрехите си подбирам в зависимост от шала. Ако съм без шал съм като без бижу, все едно нещо ми липсва. Днес дори си дадох сметка, че дори всеки ден да ходя с някакви черни дрехи, с подходящо подбрания шал е все едно съм с различен тоалет. Гледам всеки ден да съм с различен, въпреки, че имам 3-4 фаворита, които бих носила непрекъснато.....

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 21:32 от Мишле_

# 55
  • София
Мишленце, супер колекция! Съгласна съм, че шалът напълно променя даден тоалет Wink
Аз също напоследък не излизам без шал Simple Smile
Относно плетките, плета, но сега усвоявам плетките и още съм в търсене на подходяща прежда, защото искам нещо много дебело за пухкаф шал, а не си харесвам цвят. Има време де Simple Smile

# 56
аз се запис в темата

харесала съм си този шам и мисля да се пробвам да си го направя : http://www.garnstudio.com/lang/de/visoppskrift.php?d_nr=119& … _id=4&lang=de

# 57
meggylo, много е интересен шала, който си показала.

# 58
Ах, чуднички шалове имате момичета! Simple Smile
Аз отскоро се зарибих .... и търся разни хитри начини за вързване, замятане и т.н. освен традиционните ... та ако имате да споделите някоя тактика моля слагайте снимки или пращайте линкове Wink

# 59
Привет и тук  Wink...

Аа-ах , тези готини Necklush scarves,i.e.  спагетени шалове както ги кръстихме в темата ... повече инфо за тях(Tyk uMa u step-by-step instructions Wink) бях пуснала в  предишната тема#1.  А тезu са моuTe  Necklushes  Crazy Laughing ... Ange- не са тежки, бре Mr. Green ... като дойдеш към 'Стамбула пак, ша ти направя един лек и прекрасен да си го носиш с кеф  Whistling

Ето и още нещо за лека нощ :

Karen By Simonsen

Munthe plus by Simonsen

Peace

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 22:10 от bz

Общи условия

Активация на акаунт