[Тема 3] Шалът като стил на обличане

• 63 192
  • 342
  •   1
Отговори
# 30

Това bz  беше обяснила в предната тема - става много лесно от стари тениски - режеш на лентички и дърпаш за да се навие ивичката и готово Hug.

Специални благодарности на big pufana за страхотната тема и за чудесните идеи!!!!  bouquet

# 31
Определено ще се възползвам, само ми дайте идейка къде да търся такова приспособление Hug
Миналата зима бях започнала това, но нещо си остана на този етап....да взема да го подовърша ли  Mr. Green

# 32
Старлайт, ади де, довърши го.  Stop Това е Соломонов възел, бабите му казвали - слаб синджир.

А за шнолите за шалове - търсих, търсих и ще се правя от фимо. Като тези хитринки - http://www.etsy.com/shop/WireDreamsDesign/search?search_query=Sh … =WireDreamsDesign

# 33
big pufana , погледни в индийските магазини за такива "шноли"
Аз имам за пареото такава.

# 34
Жената на Дон Кихот, много ме впечатли колекцията ти!   bouquet Видях , че си от Бургас, би ли споделила дали от града ни са купувани летните ти шалове и откъде. Тук много трудно намирам нещо хубаво.  
Радвам се!  Hug

Не, вече не съм в  Бургас. Бях там временно ...
А шаловете са ми от мъжа ми, който  много пътува и отвсякъде, където ходи ми носи шалове , защото знае , че това е подарък, който винаги ще харесам.  Simple Smile

Жената на Дон Кихот - прекрасна колекция. особено ми допадна зимния и любим - в бяло и черно. Много са хубави.
Със здраве да си ги носиш! Hug

Благодаря на теб и на другите момичета за комплиментите!  Hug

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 21:20 от ЖенатаНаДонКихот

# 35
Трагедията е , че аз не мога да плета  Blush
Имам приятелка, която е много добра с плетките,  освен да  я  помоля нея да ми изплете тази красота.  

Ааа, не. Да те научи как се плете. Така наготово и баба знае. И си имаме плетачески теми, който иска да се учи да заповяда там. Виж бялото лаленце как се зариби веднагически, а, а?! И сега е кеф. Имам един нов шал за 9 кинта, ще Ви го сним и показ утре.  Embarassed

Ох ,много хубаво и бих се зарибила, но просто нямам време наистина, а съм с две леви. Blush  Убедила съм се ,че шиенето ме изнервя/ пробвала съм много пъти, и не става! /предполагам че и с плетките ще е така  Peace

Иначе обичам да ви гледам чудесата  Hug Чакаме твоето шалче утре   Wink

# 36
Старлайт, ади де, довърши го.  Stop Това е Соломонов възел, бабите му казвали - слаб синджир.

А за шнолите за шалове - търсих, търсих и ще се правя от фимо. Като тези хитринки - http://www.etsy.com/shop/WireDreamsDesign/search?search_query=Sh … =WireDreamsDesign

Много са красиви!  Flutter Може би може да се изпишат от ИБей...Пробвала ли си там ?   newsm78

# 37
Търся си шал солей, но освен едно копие на Louis Vuitton не намерих. Някой да ме насочи, ако знае къде да намеря.  bouquet

# 38
Старлайт, ади де, довърши го.  Stop Това е Соломонов възел, бабите му казвали - слаб синджир.

Ето нещо подобно http://www.konci.info/index.php?m=320&prodid=447&product_name=348505 и http://www.bomi-eu.com/index.php?m=320&prodid=448&product_name=348509
 Ама май големичко ще доди.. Simple Smile

# 39
  • Бургас
Жената на Дон Кихот, много ме впечатли колекцията ти!   bouquet Видях , че си от Бургас, би ли споделила дали от града ни са купувани летните ти шалове и откъде. Тук много трудно намирам нещо хубаво.   
Харесвам шаловете в индийските магазини Ганг на Александровска с/у Валентина /горе - долу/, и по Богориди след сладкарница Роза. В подлеза на Операта също има магазинче за джувки и джиджавки в което продават доста шалове. В аутлета на Тера нова и Калиопе /бившата Тера нова до Трия/ също понякога има много добри попадения на симпатични цени  Blush 

# 40
Определено ще се възползвам, само ми дайте идейка къде да търся такова приспособление Hug
Миналата зима бях започнала това, но нещо си остана на този етап....да взема да го подовърша ли  Mr. Green

Аз ползвам тези за коса...

На тази снимка се вижда

И един шал оплетен от мен  Peace

# 41
Миналата зима бях започнала това, но нещо си остана на този етап....да взема да го подовърша ли  Mr. Green

Аз ползвам тези за коса...

На тази снимка се вижда

И един шал оплетен от мен  Peace

Да, точно с шнолите  за коса става  Hug  А шалчето е много шик!  Wink Шнолите може да се заместят с  големи брошки!  Peace

# 42
Добро утро,мами!   bouquet 
Искам да ви попитам за едно шалче,което си купих вчера.Трябва да го вържа на панделка около варата,но нещо не ми се получава добре.. Някой може ли да обясни как точно става?

# 43
nelin.ne ето ти много  супер идейки   за връзване на копринени  шалчета! Показна е  техниката...  Peace

# 44
nelin.ne ето ти много  супер идейки   за връзване на копринени  шалчета! Показна е  техниката...  Peace
Благодаря ти много!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт