[Тема 3] Шалът като стил на обличане

• 63 236
  • 342
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, дайте моля ви се бърз хинт, как се плетеше английски ластик??  Praynig Praynig Praynig

Едната бримка изплиташ, другата взимаш и намяташ. На следващия ред бримката с наметка изплиташ, а другата намяташ. Много отива прежда обаче, става едно такова двойно, дебело.

# 241
Момичета, дайте моля ви се бърз хинт, как се плетеше английски ластик??  Praynig Praynig Praynig

Едната бримка изплиташ, другата взимаш и намяташ. На следващия ред бримката с наметка изплиташ, а другата намяташ. Много отива прежда обаче, става едно такова двойно, дебело.

А изплитането лицево или опаково е? Знам за преждатам но става въпрос за шал. Simple Smile А може ли и някаква снимка на нещо изпелетно по този начин? като бях малка го плетях, но сега съм го забравила..  Blush

# 242
здравейте момичета:)
става студено и искам да си поръчам да ми изплетат шал и шапка по мой размер и цвят:)дайте някакви идеи къде и кой може да ми изплете.от Варна съм:)
поздрави,силвия

# 243
здравейте момичета:)
става студено и искам да си поръчам да ми изплетат шал и шапка по мой размер и цвят:)дайте някакви идеи къде и кой може да ми изплете.от Варна съм:)
поздрави,силвия

Ако искаш плетачка от Варна, питай тук  - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=601781.msg19961188#msg19961188

# 244
# 245
Neria, ето как се правят:

http://www.youtube.com/watch?v=W-omL6YE6wI

А мързеливият начин е, да го изплетете от 100% вълна, с 25 % по-голям, да го пъхнете в пералнята на 40 градуса, сушите и после ... фръц по улиците.  Joy

# 246
обожавам шаловете и фишутата... Вкъщи имам няколко с различни дължини и цветове... Най много ме кефи факта, че дори да си с проста тениска или блузка, съвсем обикновена, шалът й придава по друг вид и стил...

# 247
обожавам шаловете и фишутата... Вкъщи имам няколко с различни дължини и цветове... Най много ме кефи факта, че дори да си с проста тениска или блузка, съвсем обикновена, шалът й придава по друг вид и стил...

И аз много харесвам, но на друг човек  Mr. Green Себе си не мога да възприема, като кич ми стои...ще трябва да свикна, толкова много ги харесвам  Peace

# 248
Миналата зима се запалих по шаловете, сега смятам да се обзаведа с още няколко.... не ми достига фантазия за начините на връзване обаче.... така че чинно се връщам назад и почвам да ви чета!

# 249

И аз много харесвам, но на друг човек  Mr. Green Себе си не мога да възприема, като кич ми стои...ще трябва да свикна, толкова много ги харесвам  Peace

И на мен ми трябваше да свикна. С първия шал... И сега ела да видиш какво е в нас от шалове...   Mr. Green
 Даже си и плета  Party

# 250
Днес попаднах на няколко интересни шала (някои може да си ги направи и сам човек)

# 251
Супер сте! Party  bouquet

# 252
  • In The Middle Of Nowhere
Здравейте, реших че това е най-подходящата тема да попитам за един начин на носене на шал.
Интересуваме такова завързване. Dали някой знае как или някъде в нета za клипче или обяснение как да го направя?   bouquet

# 253
  • София-Младост
Здравейте, реших че това е най-подходящата тема да попитам за един начин на носене на шал.
Интересуваме такова завързване. Dали някой знае как или някъде в нета za клипче или обяснение как да го направя?   bouquet
Я виж назад бях пуснала клип за 20 начина за връзване , мисля че и това май го имаше. Ако го разгледаш ще видиш, че е разновидност на европейското връзване, никак не е сложно.

# 254
  • In The Middle Of Nowhere
Благодаря, Ала-Бала   bouquet  bouquet
Всъщност същото го бях пуснала и спярала за малко докато ровех за такива клипчета  Wink Дано да открия тази завръзка.

Тук има нещо подходящо за внезапния студ, което можете да направите сами, ако следвате видео урока: http://www.fleecefun.com/cowl-capelet-free-pattern.html

Това е интересно, малко прилича на пончо. Мисля да го пробвам, ако разбера как с е прави. Само малко ми се струва, че кофти се е получил подгъва на снимката.

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 12:54 от angeles

Общи условия

Активация на акаунт