Малко ОКТОМВРИйче отваря очички, много му се радват всички!

• 24 262
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • В сърцето на моите съкровища...:)
skorpion4e, 2ч. след раждането таткото има право да дойде да види бебо  Party , иначе вторник и четвъртък мисля, че имаше свиждания следобяд ... Thinking
Честито Alekssia!!! Желая Ви много хубави моменти заедно!!!    bouquet

# 421
Вестителска новина:

мама Tzzzvety:"Днес в 13,55ч се роди сина ми Габриел-3350гр,50см.Родих нормално"

4естито на Цвети,жив и здрав и мн усмихнат да расте Габи и да ги накара да се гордеят с него  

[/color]
[/size]

Веси- при мен няа индикации мили4ка , 4акам си и съм мн нетърпелива  Joy

# 422
АУУУУУУ  newsm44 ЗНАЕХ СИ, БРАВО ЦВЕТИИИИИ, ЧЕСТИТО, ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ГАБРИЕЛ, МНОГО ДА ВИ РАДВА И САМО УСМИВКИ ДА ВИ НОСИ. НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ   love001

ЕЕЕЕЕ ЦВЕТИ СЕ КАНЕШЕ И ИСКАШЕ НА 10-ТИ ДА РОДИ И ТАКА СТАНА, БРАВО МАМЧЕ  smile3525

# 423
Честито на Алексиа и на Цвети!Да са им живи и здрави бебчетата!

# 424
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ихааа, Честито на Цвети и на Алексия   bouquet

# 425
Честито на Цвети! Да расте голям и да папка много Габриел. На мама бързо възстановяване. smile3525

# 426
  Честити момченца на Цвети и Алексия   bouquet!Много да са здрави, да папкат много и само радост да ви носят!

# 427
Честито на Цвети и Алексия!   bouquet
И аз си бях заплюла 10ти, ама не стана.

Значи за кърменето - като станел на 4 седмици да съм почнела да го свиквам да пие от шише.
Казах й, че не виждам смисъл. Ама ако тръгнел на 3 месеца на градина ( тук толкова е майчинството), да можел да пие,
че иначе не можели да го нахранят там. Обясних й, че няма да ходи на градина. Обаче жената си знае нейното.
Ама, защо да не се учел и от шише, така и бащата щял да го храни. Аз да съм си почивала.
После нещо не й допадна, че храня на поискване и дори не знам колко пъти, то вечер особено са доста.
Ама не посмя да направи сериозен коментар. Абе тук са страшни понякога на консултациите.
Трябва да си подплатен с инфо и да си отстояваш позициите, иначе ти се качват на главата.

За този синдром - да не се разтърсва бебето, дори май това нервно клатене насам натам да заспи не е добре.
Въобще с главичката трябва да се внимава. Ако много ни изнерви плача, пише - оставете го в леглото и излезте, изчакайте да ви мине,
но никога не разклащайте в яда си бебето. Имаше и няколко случая описани, направо страшно звучи.

Другите неща са свързани с безопасно спане, как да оправиш леглото, какво да не слагаш в него и т.н.,
олекотени завивки и възглавници не се препоръчват, за решетките на леглата дори е посочено на какво разстояние трябва да са.
Абе много неща са, полезни повечето. Браво, че така систематизирано са направили книжки и брошури с толкова инфо за отглеждането, за ваксините,
за захранване...

# 428
Честито на мама Цвети!!!  bouquet  Да ви е много здрав Габриел и много да ви радва! На теб Цвети, бързо възстановяване и те чакаме при нас Heart Eyes
Честито бебче  и на мама Алексия! Много да ви слуша и радва синчето!!!  bouquet

# 429
Наде, Мишанке, благодаря за инфото )))
Честити синчета на Алексия и Цвети, да са им живи и здрави и много да ги радват!!!

# 430
Честити нови бебчета!Да са живи и здрави,а мамите бързо да се възстановят! Peace

# 431
Мишанка,не са точно така нещата със свижданията,никой няма право да влиза в отделенията където са родилките,свиждането е само за гинекологията и патологичната бременност.

Това и с 2та часа е много относително,от 100 момичета само на 2 бяха показали дечицата на бащите им. Hug  bouquet

Честити бебчета на Цвети и Алексия Да са живи и здрави малките мишки много да ви слушкат и радват!

# 432
  • Варна,морето,сините вълни...
Еййй Vessi-barabesi,ти взе че позна днес за Цвети Wink
Честито на мама Цвети и на мама Алексия!!! Да им растат бебоците newsm30  здрави,весели и щастливи!!  newsm44
Бързо възстановяване на мамчетата!!! Hug Heart Eyes

# 433
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Nad1, съгласна съм с теб  Peace и това имах в предвид като казах за дните и часовете, но май не съм се изказала много точно....Мамите знам, че слизат долу или ходят навън в двора. А за виждането на бебоците ми казаха, че ако таткото не смогне да стигне в рамките на тези два часа след раждането, после чак на изписването  ooooh!  Shocked На мен специално това с 2-та часа е доста необмислено, ама....  Crossing Arms така са го замислили. Но пък, един от докторите каза, че мамите са си направили система между етажите  Mr. Green, та организацията е пълна  hahaha

# 434
  • София
m9m9, какво си се разчувствала Hug

На milenaj забравих да й кажа още вчера колко красиво бебче има! Много мъдър поглед има Mr. Green

Зелеоочке, точно това имам предвид - ходя по малка нужда 2 пъти дневно и сякаш цял литър Crazy

Цвети, Алексиа, честити ви мъже! newsm51

Моята я пробвах да пие от шише сутринта, болеше ме, намазала се бях точно и т.н.. Не стана ooooh! Татко пробва биба да й даде следобеда, защото иска на ръце - плаче и само да я вдигнеш се успокоява, дори не суче - не ще! Joy Какво е това бебе не знам Mr. Green
А тази нощ май спа 6 часа непробудно Shocked Но не съм съвсем сигурна, защото си се бяхме гушнали и може и на самообслужване да е минала.. Ама пък без да разбера,  съмнява ме newsm78 Нямам думи за себе си Embarassed hahaha

DSS (Данимира) ми писа точно, изписали са ги вчера. Малкият Веселин е добре, но тя има проблеми с гърдите. Няма възможност да влезе.. Дано всичко е наред и скоро пише Praynig

Последна редакция: нд, 10 окт 2010, 16:29 от bebZz Kiryakova

Общи условия

Активация на акаунт