Малко ОКТОМВРИйче отваря очички, много му се радват всички!

• 24 106
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
RadiValio  мерси за съветите! За рицинивото масло ми предложиха да го пробвам ама за чекмеджета с книги не споменаха!  Laughing А що се отнася до стълбите в блока нашият е 15 етажа и може на средата да родя а съседите не са много отзивчиви, та за това не смея да предприема изкачване. За това тренирам в къщи - клякания, патешко ходене, пререждане, чистене, готвене..... абе каквото ми дойде на акъла ама нищо за сега!  Thinking

Честито на новите мами Евето, Мария, Марвина и Петя!  newsm51

# 556
Тъкмо щях да ви пиша новината за marvina и виждам, че вече сте научили. Да й е жива и здрава малката Марина!
Честито и на останалите родили мами! Благородно им завиждам за датата 11.10.2010, тъй като Моника е родена на 07.06.2006г. и исках и второто да е на такава дата. Ама бебка не мисли така.  Grinning
Арим, днешните абсурди се отнасят за Майчин дом. Включително скандала, който ми спретна бабката.  Mr. Green

# 557
Zarat, Оле, и аз съм на същата "диета" като вас  Joy Вече май не си спомням какво е.
Zarat, ами датата 20.10.2010 си е много хубава, моята майка и тя ми е поръчала за тогава, ама то кой ме пита мене.
Ноел, и аз се развеселих от разказа за бабката, как си я скандализирала само Joy А иначе, то до полунощ има още много време, може пък да ти излезне късмета днес.

# 558
Честито на всички мами с нови бебчета през последните няколко дни newsm51!

Аз се извинявам, че не се включвам, но съм в някакъв омагьосън кръг с това хранене и още не мога да намеря правилният подход и решени  Confused.

Към консултантите по кърмене. Започнах кърмене със силиконови зърна само на гърда на 2-у часов режим през деня и 3-и часов през ноща. През ноща дадох само 1 път добавка, през останалото време Ев отказваше добавката все едно се е наяла само от гърда и заспиваше.Кърменето ми отнемаше около 30-40мин. за дввете гърди, като в повечето случай тя заспиваше още в началото, но продължаваше да суче от мен. От снощи установих, че след хранене не изцеждам почти нищо 5-10мл.(при положение, че бях започнала да изцеждам около 50мл. при по-продължително цедене) Rolling Eyes, но продължавах да се изцеждам след всяко хранене. Rolling Eyes. От снощи до сега имаме 5 наакани и 2 само напишкани памперси, като последните два са само напишкани и започвам да се чудя дали й е стигало храненето само от гърда.

Реших да се изцедя преди това хранене за да провея по колко кърма имат гърдите ми и за 15-20мин. успях да изцедя само 15мл.  Cry. Въпросът ми е защо така рязко намаля кърмата ми? Преди можех да изцеждам без да спирам, а сега излиза първите няколко секунди и спира, трябва постоянно да сменям гърдата за да изтича нещо. Голяма каша ми е всичко и не знам какво да правя  Confused.

# 559
  • София
Ааа, секс ли каза някой? Кво беше това бе хора? Ние с милото само правим сметки колко време ще ми трябва за възстановяване и до Коледа дали пък...  Embarassed Аз му казвам, че няма кой да чака чак до Коледа, а той “аааа, аз не знам, когато ти дадеш сигнал - тогава“   Joy

Оле, локален антибиотик е. Аз на твое място бих взела другия обаче, че няма време за лечение и трябва да сте много бързи. Ох, много кофти - стискам палци да оздравеете и двете и то - преди раждането. И пиши по-често, че те мисля.

Малеее, всичко съм забравила - за кремчета, за всичко. Не помня със синът ми да съм мазала дупе след всяка смяна и не се е подсичал - със сигурност. А по онова страшно време (кризата през 1997 г.) се гледахме с пелени, не с памперси  Mr. Green Как сме минали без подсичане - чудя се! Помня, че миех винаги дупе обаче, кърпички ползвах много рядко когато сме навън. Той бече зимно бебе и в началото не сме заголвали дупе навън. Така смятам да правя и сега, живот и здраве - миене му е майката.

Нани Банани ми се губи. Знаете ли какво става с нея? Те много мами не пишат напоследък, но това е нормално.

Момичета, днес ми се смъкна коремчето и продължава да се смъква видимо. Колко ли време ми остава  newsm78

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 18:46 от Arim

# 560
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Arim,по повод секса... Joy Аз също се радвам , че идва Коледа защото стават чудеса....и това му и казвам на моя мъж, а дано поне случа на празници.... hahaha
hailie , няма страшно сега съм си освободила програмата за бебо вече, така че само дай сигнал и тръгваме за болницата  Mr. Green Party
pashic, така, както си мислиш , че ти е малък бебока да не те изненада някое добре отгледано човече  Party  Flutter

# 561
Arim, ние с теб сме с един и същи термин. Hug И моето коремче се смъкна май този уикенд, аз знам, че до 2 седмици преди раждането се смъква.

# 562
Arim, ние с теб сме с един и същи термин. Hug И моето коремче се смъкна май този уикенд, аз знам, че до 2 седмици преди раждането се смъква.
Shocked Shocked Как така 2 седмици?? Моя корем си е горе и нямам никакви признаци за раждане???

А за Биопарокса нещо се обърках newsm78
"Системните антибиотици не се препоръчват при неусложнена “настинка” (т.е. настинка без допълнителна бактериална инфекция), тъй като те действат срещу бактериите, а не срещу вирусния причинител - грипен или друг вирус. Противовъзпалителните медикаменти са ефективни при облекчаване на симптомите, защото те потискат възникналия възпалителен процес в дихателната лигавица. Локалните средства, какъвто е Биопарокс, потискащи развитието на бактериите са също подходящи, защото намаляват риска от вторични бактериални инфекции в хода на настинката." - това от техния сайт... Някой ако има желание, да обясни Blush

# 563
Честито на Марвина и на Петя ))) да са им живи и здрави бебенцата!!!

# 564
ХейлиHugне се стряскай, мисълта ми беше, че е много относително и почти нищо не означава. Също както и падането на тапата, виж на Ноел откога е паднала, моята и тя май, а сме си още тука.

# 565
Флафи Hug Hug . Поразрових се по форумите и доста момичета споделят, че като им се е смъкнал корема са родили на следващия ден, други казват, че видимо не е имало промяна, а са родили нормално. Започва май да ме тресе и мен нетърпението Crazy

# 566
Към консултантите по кърмене Кърмим се с беба,но гърддите ми остават напрегнати,днес поизцедих малко,но сега положението хич не се подобри.Гърдата,на която е ред да кърмя е доста по напрегната от преди ,а още не е дошло времето за кърмене.Та въпроса ми е трябва ли да изцеждам?Колко?И съвети някакви моля  Hug

# 567
  • Сливен
здравейте
честити бебенца на евето,марияжоро,марвина и петя,да са им живи и здрави,много да хапват и слушкат

# 568
  • София
Мишанка, не знам как така не им е стигнала твоята петица - то това си е отлична оценка  #Cussing out Но опитай да не се ядосваш - сега тъкмо ти се полага голямо спокойствие да поработиш “мама“  Hug
Ми то толкова остана до термин...  newsm78 Първото го преносих 3 дни, дано това излезе по-навреме във везни, че ако е скорпионче ще се видим в приключение  Joy Ако ти ми беше под ръка в София, щях да те викам като тръгна за болницата, да сме си заедно, но си мноооого далеч  Joy

Хейли, мисля че е по-ниско твоето коремче, поне така го видях миналата сряда.

# 569
Флафи Hug Hug . Поразрових се по форумите и доста момичета споделят, че като им се е смъкнал корема са родили на следващия ден, други казват, че видимо не е имало промяна, а са родили нормално. Започва май да ме тресе и мен нетърпението Crazy
От това което прочетох в нета си е строго индивидуално. Ами моят лекар каза, че при първо раждане се смъква доста по-рано, свекърва ми ми каза две седмици, е моят се е посмъкнал от два дни и още не съм тръгнала да раждам. Постоянно ми се похапва нещо,  а това е признак че няма да е скоро. newsm78
Arim, и аз така като теб, много ми се иска да е поне Везни, ама божа работа.  Praynig Ще ти стискам иначе палци, когато и да се случи, позитивните мисли винаги помагат, разстоянието няма значение. Hug

Общи условия

Активация на акаунт