Малко ОКТОМВРИйче отваря очички, много му се радват всички!

• 24 043
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Олето  Hug
hailie Сега се мятам да я чета  Laughing Мерсии

# 646
  • София
Писе, ако знаеш откога те чакам  Hug Добре че Хейли ни информираше отвреме-навреме че си добре, затова реших да не ти досаждам  Simple Smile Ако бебка не иска да излезе и в петък - тогава какво следва?
Бебз, количката наистина е много хубава. И аз съм я загледала, но още не съм решила. Те хората вече си използват количките, аз още не съм се накумила  hahaha
Наде, като дойде време за вадене на документи за бебка ще ви питам двете с Тони откъде да почна ходенето по мъките. А дотогава гледайте да не забравите каква е точната пътечка  Heart Eyes
Леле Радиии, Надето ти пуска прИмоция да напъва вместо теб - не изпускай, възползвай се  hahaha  Joy
Данитка, за храните и аз мисля като теб. Смятам да огранича само любимото на всички в къщи бобче и салатата от зеле - другото не. Е, разбира се и лютото и силните подправки. За кърмата си трябва разнообразно хранене, все пак  Simple Smile

Ради, за сухотата и аз съм го чувала и чела и май да не е сухо си е изключение. Само да имаме време и желание! luvbed
Ееее, ама хич не се съобразявате, че тук има адски закъсали, значииииииии  Joy
Снощи казах, че сексът доста помагал за лесно раждане и на нас ни е време да се подготвим, а милото (изпадайки в ерекция) каза, че било извратено, че главата й била там и не можел и да си помисли  Joy Представял си как ще й пипне главата  hahaha Сушаааа, ама после ще се наваксва здраво  Joy

# 647
Писе радвам се че се включи  Hug

Отишла на лекар, изписали са и няколко вида лекарства, да спре секса, куп щуротии. А тя няма абсолютно никакви оплаквания, в 5 седмица е..
Ама тя в БГ ли е? Да иде и на друг лекар, че моят първият искаше да ми прави кюртаж в 7-а седмица със сина ми! - нямал сърдечна дейност, кухо яйце, дрън-дрън...

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 13:06 от Мунка

# 648
  • София
Наде, моля ти се, как ти ще си ме заблудила за Шейново, няма такова нещо  Hug Отидох там заради лекарката си и като гледам колко бързо се възстанових от операцията (днес ходих сама с колата да ми свалят конците), пак бих го направила.
Общо взето, ако нямаш проблеми след раждане ти или бебето - в Шейново е ОК, лошото е ако има някакъв проблем.
Аз отидох за раждане с избор на екип и имах ангажирана Вип стая, която обаче не се освободи след операцията ми и нямаше друга. Казаха, че ще ме настанят във Вип ако се освободи, ама до края така и не се освободи - което признавам си, много ме разстрои, защото се бях настроила, че ще съм с мъжа ми, а сега се виждахме за по малко навън.
Бебетата преди 10 години като раждах Иво, ни ги водеха в стаите - сега се чакат пред асансьора в коридора да ги доведат (и постоянно закъсняват или подраняват, бяхме се ошашавили с това чакане) и после пак в коридора чакаш да ги вземат обратно - а то като застудя миналата седмица, като стана едно проветриво, как не настинаха всички бебета от това висене в коридора и досега ми е чудно. Ние се понамръзнахме ден-два, докато се решат да пуснат парното в стаите, но коридора си беше все проветрив, защото имаше една стая, в която сестрите се затваряха да пушат  #Cussing out и след това отваряха широоооооооко врати и прозорци, за да се измирише.
Наканих се да се изкъпя предпоследния ден и така ужасно се изринах по лицето, че още ми стоят пъпките, това освен с много хлор във водата, не знам как да си го обясня.
Разказвам само за информация, не агитирам никой за нищо  Hug Нито пък обвинявам някой, абсурд  Hug

# 649
Хи хи вие знаете ли го вица относно секса по време на бременоста-като се родило бебето и се огледало,познало баща си и започнало да го удря по главата и му казал "а сега да видиш на мен хубаво ли ми беше като ме удряше докато бях на мама в корема"
Мунка ето ме тук съм и май ще си изкараме до края
Мирче изобщо не си ме притеснявала,даже ми е много готинко като си ви чувам    Hug   Ами какво следва... аз съм на запис във вторник и петък и си чакаме какво да се прави
Ама ми се иска да си родим до термина,че неискам беболинка да е зодия скорпион
Отивам да папкам и после ще ходим за подарък,че сме довечера на рожден ден
Гушкам си ви силно и много цунки по муцунки   

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 13:18 от piseto1

# 650
  • София
Maci,честито бебче!
Да ви е живо и здраво Heart Eyes Hug  bouquet  

Ето я вече и точната новина за МарияЖоро:
И ние си имаме малък принц Simple Smile Родих вчера в 11,15 Христиан  Heart Eyesтежи 3250 и е висок 52 см.
Сега почивамм,че раждах повече от 28 часа!

Чух се с нея преди малко каза,че са в една стая с Евето и,че чакат да ги преместят!
Раждането и е било тежичко но ще забрави!
Не им дават бебетата все още....
Ще ги изпишат в четвъртак!Поздравява всички!

# 651
Арим, то сухотата идвала след раждането. Сега има колкотоо искааш, че и повече Laughing . Четох, че някои мамчета  даже 2 години след раждането нямали желание за секс Thinking . А пък за докосването на главичката на бебето като е на виц е смешно Mr. Green , но просто няма как да стане, ако се отърсиш от това усещане нещата се нареждат. А и като ти наближи термина, пък ти писне да чакаш започвате сериозно да работите по изваждането на бебето. Кажи му на твоя мъж, че щом го е вкарал там, трябва и да го изкара сега бебето Blush

Писе, дръж още седмица, че да си раждаме заедно Heart Eyes . Ще е супер ако се засечем Hug

Милата МариаЖоро, измъчила се е. Но важното е, че са добре и тя, и Христиан!  bouquet

# 652
 Шейново-пак казвам че за мен е най-добрата болница за раждане ( особено с избор на екип , за без избор имам друго мнение-това видях , не  е задължително всички да са били така ) , и аз съм супер след операцията още от другия ден не сме се спряли да ходим .
 А след това нещата които написа Бърди бяха  и при нас така . Две думи никой не ни каза за кърменето (  освен да се цедим задължително ) , навсякъде беше студено ( такова време беше навън - ама и в болницата ) ,  течение в коридора където стоварват бебетата и от всеки педиатър който е на смяна- различни сведения .

# 653
Честити нови бебенца и бързо възстановяване на мамите!  Hug

Писе, радвам се, че сте добре с бебката.  Hug

Бебз, количката наистина изглежда много красива, със здраве да си я ползвате.

Моят мъж също се притеснява да правим секс  hahaha, в началото нямаше такова нещо, ама сега - да. Само ми опипва корема и пита дали бебето спи в момента, така някак повече има желание. Ама ако бебчето мръдне му става неприятно. Но при нас по-добре е да не правим точно сега, има една седмица до датата. Но на мен доста ми се прави, нощем сънувам разни сънища...  Embarassed Laughing

Бях на консултация днес за последен път, дадоха ми направления за кръв и урина, но не ми взеха секрет. И бяха изключително мили и засмяни, пожелаха ми успех, аз направо щях да падна от изненада, имайки предвид преди как се държаха.  hahaha Мъжът ми казва, че било от радост, че са се отървали от мен.  Flutter

Бебчето мърда по-леко, но се движи все пак.

Момичета, я да ви попитам и това - с мъжа ми нямаме сключен брак. Какво точно се прави, за да припознае той детето, и кога се прави - преди или след раждането?

# 654
Една приятелка на моя позната е родила снощи момиченце ))) с нея бяхме с един термин. Да й е живо и здраво детенцето!!!
На мен ми се приспа, а трябва да сготвя нещо. Като че ли днес нямам апетит.
Още нещо щях да пиша.............. Thinking

# 655
Облаче, за припознаването във всяка болница е различно. НО ако имат вещо лице в болницата, след раждането на бебето отивате с таткото и личните карти и той припознава бебчо. Ако нямат такова, пак след раждането, таткото отива при нотариус и се оформят документи, които след това се представят в болницата. Процедурата е много бърза и евтина. Но питай в ОБ каква е процедурата. В Шейново всичко е на место, никъде не те разхождат Peace . А за секса - то сега е най-хубаво да се прави. Хич не ви знам как издържате с месеци Crazy Crazy . Браво!

Скорпионче, да е здраво и послушно бебчето на приятелката ти  bouquet

Утре някой ще ходи ли в Бейби мол-а на лекция за зъбките на бебето? Аз за сега съм там.

Оле, Тони, да ви помоля да пуснете анкетка, че тази тема почти я изписахме Hug

# 656
Хейли, благодаря   bouquet, значи в деня на операцията ще му обяснят направо в ОБ.

# 657
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМЧЕТА! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ СЛЪНЧИЦАТА, ДА СИ ГИ ОТГЛЕДАТ СЪС ЗДРАВЕ И РАДОСТ!

Ноел, ама вие сте шампиони по "тънката част", откарахте до последно, браво!  Wink  Hug При нас нещата откъм секса са трагични  Blush Аз още преди да забременея получавах контракции на матката, така че цяла бременност и досега мъж ми е на режим, горкия, усещам, че вече с нетърпение чака сигнал Mr. Green Ама то, аз със себе си така съм я закъсала - ни маникюр, ни педикюр, няма глезене в банята - само бързи душове, всяка свободна секунда се отспива нощното будуване. Та, как да ми е до ласки Blush
Ради, мене още в болницата докато ме преглеждаха за разкритие ми се струваше ужасно "суха работа", сякаш се бях стегнала адски, болеше ме, а лекарките сигурно ме помислиха за лигла  Blush
pashic, виждам, че си писала за Нани. Дано всичко мине добре, предай ѝ поздрави!
Фата Моргана, снощи имахме същия проблем с малкия докато сучеше и откарахме 55 минути "сукане".  Crazy В началото ми досмеша ама после взе че ми писна. Виж, това за прекъсване на вакуума не се сетих, а то толкоз близко до ума  Joy

# 658
Maci и МарияЖоро, да са ви живи и здрави дечицата! Да ви слушкат и много да папкат  smile3525!

Много ви благодаря за успокоителните думи относно кърменето ми  bouquet! Свързах се с консултантка в квартала в деня в който ме изписаха 4-ти ден за Ев и всеки ден поддържам контакт с нея. Безкрайно благодарна съм й че дойде до нас и отговаря на всичките ми глупави въпроси и идеи  Embarassed. Това което ме натъжава е че преди имах доста повече кърма, а от два дни едва изцеждам 20мл. при положение че я държа на гърда и отделно се изцеждам след хранене. АМ няма как да спрем на този етап, така казаха и педиатрите и консултантите заради ниското ни тегло и жълтеницата, която успива Ев. На гърда се уморява доста по-лесно и за това трябва да се дава и АМ да пребори жълтеницата и да има повече силички да суче.

skorpion4eto3, моля те питай за чаят. Аз си купих този на Хип и го пия всеки ден, но промяна не виждам.

Бебз, вчера цял ден бяхме на такъв режим без АМ, но забелязах че стана много нервна и не може да спи, изплаших се че остава гладна. В момента в който върнах АМ си спинка сладко по 3 часа. В момента сме така по 5-10 мин на гърда, после цедената кърма и накрая колкото поеме от АМ. Честита количка, със здраве да си я ползвате   bouquet!

облачето хей, във Вита всичко си го уреждат, само идва таткото и се подписва на документа за припознаване.

# 659
Бърди,радвам се,че си добре миличка и аз бях много доволна от качеството на операцията  Hug Жалко за вип-стаята,ама как така ще имаш резервирана,а няма да те настанят,то да не е 1 в цялата болница.Аз много се радвам,че си взех такава.Водеха ми детето навреме,идваха да го вземат,сведения за кърменето даваха,винаги когато имах въпрос.Относно педиатрите и аз имам малко забележки спрямо любезния доктор Дренчев,ама ги прежалих.Сведения за бебетата в 4ти блок,където бяха настанени жените във вип-стаите се даваха точно в 12:30,никога не съм стояла на течението с часове да чакам.От тази гледна точка,препоръчвам,ако имате финансовата възможност да си наемете такава стая.Вътре има климатик,което означава,че в студеното време,ако няма парно-имате с какво да се отоплявате,освен това,не давате парички за тв-то  Mr. Green

Ради,ама много послушен ще дойде зеткото  Hug  bouquet Heart Eyes Heart Eyes

Майко за секс говорихте,а знаете ли къде беше януари месец ....... Crazy От януари насам секса за мен е мираж ..... Crazy И по този повод имам въпрос,кога мислите е удачно да се прави секс след секциото?Мен едвам ме свъртат хормоните вече,като откачила съм  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Blush Blush

Общи условия

Активация на акаунт