Малко ОКТОМВРИйче отваря очички, много му се радват всички!

• 24 044
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Нещо ми се струва, че корема ми е станал по-малък  Thinking май много започнах да си внушавам )))
Орхидейке, една приятелка ми каза за някакъв чай от аптеката, който и помогнал да има кърма, ако искаш мога да я попитам, естествено не помня как се казваше точно чая.

# 631
  • София
Честита дъщеричка, Маци! Дано утер рано-рано сутринта си гушкаш ангелчето и всичко е на 6+ при вас! Hug

Орхидейке, сменяй гърдите и по-бавно и по-трудно, но ще й стигне. Когато кърмиш от едната сигналът се подава вече и започва да слиз аоще кърма, ако от другата тече междувременно може да събираш кърмата. Като свърши малката с едната гърда сменяш на другата, като свърши и тя в предната вече щше има нещо.. Ако добавката не е много има шанс да я махнете или и да не стане веднага така допълнително ще стимулираш гърдите..

Имаше един разказ на жена, която изцеждаше по 1 чаена лъжичка и с много усилия и цедене успя да кърми бебето си Heart Eyes

Пристигна ни кокетната количка Flutter Но сега папка мъничка и после ще я разучим и излизаме Mr. Green

# 632
Нещо ми се струва, че корема ми е станал по-малък  Thinking май много започнах да си внушавам )))
Не си внушаваш. По-малък ти е, защото водите са ти намалели преди раждането, което е нормално. Моят също се е смалил и това ми го обясни лекарката ми вчера.  Grinning

Маци, честита дъщеричка Миа. Да ви е жива и здрава и много да ви радва!  bouquet

Бебз, честита количка и приятна разходка!

# 633
Орхидейке наистина мисля,че е добра идея да поискаш помощ от някой консултант  Peace

Бебз а каква ви е количката Simple Smile ? Скоро и ние ще се присъединим в разходките,само да направим 10 дни  Party

ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА МАЦИ!

# 634
  • София
http://www.shtarkel.com/prodphotos.html?id=2185&photoid=4959 … %20780,%20600%29;

Бял се влюбила в нея отпреди да знаем че чакаме момиче и мноого се надявах! Сега се оказа много добре уплътнена, по-лека и лесна за управление Heart Eyes

# 635
Честито на Силвия,Тони и Маци!Да са им живи  и  здрави бебчетата!На мамите бързо възстановяване!

# 636
  • София
Маци, честита ти мъничка рожбичка   bouquet Какво хубаво име - Миа  baby_neutral Браво на мама!

# 637
Здравейте мили сладуранки, отдавна не съм се включвала,защото в болницата няма нет.
Честито на всички мами,които вече си гушкат своите принцове и принцески-да са им живи и здрави и много да ги радват
Аз съм си в къщи,моята беболинка изобщо няма намерение да излиза,закотвила си се е там горе и и е добре на топличко.В петък ще ходя пак до доки и се надявам да има някакво развитие,че то време не остана.
Мирче и мен ме дразни моето пуберче-ама хич не му се учи-аз си викам и се ядосвам а той  ''абе маме защо само ми викаш,всичко е ок",минаха входните и има вече в бележника една 4 и четири 5. Сега му прибрах компа и му казах че когато напише и научи ще му давам да играе за час.
Краси,Благодаря ти миличка че си почерпила от мое име и Благодаря на всички за пожеланията
Сега ви желая прекрасен ден и стискам палчета на тези,които днес им е ден за раждане

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 12:20 от piseto1

# 638
Добър ден!
Честита дъщеричка, Маци! Много да папка и да слушка! А на теб бързо бързо възтановяване!!! newsm51

Орхидейке, обади се на някой консултатн да дойде на место и да изготвите схема! Успокой се, защото наистина паниката пречи. Много стискам палци да се наредят нещата!!! Praynig Praynig Hug

Бебз, честита количка! Много ви е хубава! Със здраве да си я ползвате!

Ради, мислех си, че само при мен е намаляло усещането от секса. Абе, не е както беше... Но пък наистина действа разтоварващо. Но после ще си наваксваме Party

ПетяП
Hug Hug Много ти благодаря за разказа за Шейново! Наистина много укоражаващо звучи! Но както казах то си е до късмет, а и до нагласа.

Писенце Hug на мъничка бебка изобщо не й се излиза в този студ. Важното е, че всичко е добре Party

На мен май наистина малко ми се е смъкнал корема, защото вече ми ги няма киселините, дишането е мааалко по-леко - пак имам задъхване, но е по-малко. Наближава с пълна сила.

# 639
Добър ден и от мен.Успях най-накрая с тези докумнети и сега съм спокойна! Hug  bouquet

Честито на Силвето,Тони,Маци Да са им живи и здрави дечицата и много да ги радват!

Ако съм пропуснала някоя мама да ме извини,нямам време да чета много назад

Относно Шейново,аз съм видяла съвсем друго отношение от това,което се описва,не мога да се оплача от абсолютно никой,за първи път срещам такива отзивчиви хора в операционна,реанимациа и след това в стаята.В сравнение с първото ми раждане,това ми се стори Дар Божи!Повечето момичета бяха супер доволни,съжалявам че някоя мама не се е чувствала добре.Бърди и за теб съжалявам,че така се е получило,излезе все едно съм те заблудила,но аз съм с ужасно положително мнение за болницата като цяло.Пък и не ми направи впечатление персонала да се държи грубо,с което и да е мамче,а относно кърменето,ами то почти навсякъде е така.Мен идваха да ме проверяват как съм с гърдите ежедневно,даже акушерките ме учеха как да поставям бебата правилно,ама пуст късмет явно! Thinking Hug

Бебзче,честита ви количка,със здраве да си я ползвате и малаката Ванеса да се чувства много удобно в нея  Hug  bouquet

Орхидейке Hug Само търпение и  ще успееш да кърмиш без усилия  Hug

Мирче,аз на хората от етажа им дадох 1 бутилка кола,2 сока,една торта и 1 кутия бонбони,на акушерката,която даваше бебето букет цветя и кутия бонбони.Моята лекарка не поиска нищо повече от това,което платихме като цена на касата ,но аз и подготвих 1 златна висулка за спомен + една торба с 2 хубави вина,бонбони,сладки,бадеми и 2 сока.Общо взето това беше.

Ради,Ради.... хайде мила нямам търпение вече,ще дойда да напъвам вместо теб от мерак  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Crazy Heart Eyes

# 640
Бебззз много хубава количка  Heart Eyes Със здраве да си я бутате !

Аз сега се ровя в нета за храните позволени и непозволени на кърмачката така да се каже,че бях позабравила...Ами аз съм шах и мат  Shocked #Crazy То ако махна всичко дето пише от менюто си,аз гладна ще си седя,та и мъжо покрай мен,защото е вегетарианец и вкъщи месо не готвя  Thinking То само на картофи и ориз едва ли не трябва да се живее...аз с каката не спазвах никакви такива и колики не сме имали почти хич...само там едни 2 седмици и това е,но направи някаква алергия(обрив) и педито ме накара да го карам едва ли не на фотосинтеза...е познайте спазвах точно 1-2 седмици после теглих една и си ядях всичко и умерено и проблеми не сме имали ...

# 641
Честита мъничка джувчица на мама Маци! Да й е здравичка и усмихната   bouquet На мама - бързо възстановяване  Hug

Писе - добре дошла  Hug По-добре в къщи, пък бебка ще тръгне, когато реши... Почивай си и спинкай да събираш сили за големия Ден!

Хейли - значи не си внушавам  Grinning Както казаш - после ще наваксваме, но ме предупредиха да си взема интимен гел, че след раждането била "суха работа"  Mr. Green

Бебзз - много е готинка количката и цвета ме кефи - със здраве да се возкате в нея  Hug

Моята пупа незнам дали е по-малка, ама всички забелязват, че била паднала надолу...Аз естествено нали си я гледам всеки ден и не ми прави впечатление  Sunglasses

Изчистих нашата/бебешка стая, измих балкончето, сложих да се пече яденето..Сега продължавам с чистенето и накрая - един топличък душ за награда  Grinning

П.С. Наденцее Hug  Hug  Hug Нали ми викаше да чакаме максимално - явно зета те е чул и изпълнява  Mr. Green Аз претръпнах вече  Crazy

# 642
Честита принцеса на Маци 4470

Данитка, засега поне е хубаво да се избягват газообразуващите и кофеиновите истории, то е ясно, че не може съвсем да се храним природосъобразно, но това, за което със сигурност се знае, че влошава положението е хубаво да се избягва. Аз като кърмих две години не си мисли, че не съм яла от "забранените храни", но всичко с мярка Naughty

# 643
Данитка, ето една статийка за кърменето, с която аз съм ужасно съгласна. Прочети и след това коментарите отдолу. http://missby.wordpress.com/2008/01/26/bf-food/ Мисля, че многоо добре е обяснено и много логично. Peace

Ради, за сухотата и аз съм го чувала и чела и май да не е сухо си е изключение. Само да имаме време и желание! luvbed

# 644
Аз сега се ровя в нета за храните позволени и непозволени на кърмачката така да се каже,че бях позабравила...Ами аз съм шах и мат  Shocked #Crazy То ако махна всичко дето пише от менюто си,аз гладна ще си седя,та и мъжо покрай мен,защото е вегетарианец и вкъщи месо не готвя  Thinking То само на картофи и ориз едва ли не трябва да се живее...аз с каката не спазвах никакви такива и колики не сме имали почти хич...само там едни 2 седмици и това е,но направи някаква алергия(обрив) и педито ме накара да го карам едва ли не на фотосинтеза...е познайте спазвах точно 1-2 седмици после теглих една и си ядях всичко и умерено и проблеми не сме имали ...

Данитка, няма забранени храни. Можеш да ядеш абсолютно всичко, но в рамките на нормалното. Не мисля, че ако ядеш МАЛКО боб да кажем, ще създадеш колики на детето. или ако си изтискаш един портокал сутринта и го изпиеш, то незабавно ще получи алергия. Консултантите по кърмене казват, че храната която ядем не се отразява на бебето по друг начин освен като вкус, който после им е познат при захранването. Дава се за пример индийките, които както по време на бременността, така и по време на кърмене си хапват всички силно ароматни и вкусови храни като чесън, къри и т.н. и това не влияе по никакъв начин на техните бебета, защото хапвайки ги още бремнни са запознали плода с тези вкусове. Според мен мярката му е майката, да не се прекалява с нищо и ако знаеш, че тази храна е проблемна, било за колики или заради риск от алергия, да се подхожда по-внимателно, тоест в по-малко количество и да се наблюдава за реакция някаква.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт