Малко ОКТОМВРИйче отваря очички, много му се радват всички!

• 24 102
  • 742
  •   2
Отговори
# 540
Бу, точно към вас беше въпроса, благодаря ти  Hug
Родих секцио (след три часа безуспешно напъване), изобщо не допусках такъв вариант и не знаех какво да правя след това. В родилното ми я бяха захранили вече с АМ, когато се освестих. На третия ден ми я дадоха да кърмя, вече имах коластра, после и кърмата слезе, след доста настояване, слагане на гърда през час, цедене("за да не хванеш някой мастит!"). Биберон -залъгалка не съм посмяла да дам още, но ме притеснява, че си лапа ръцете, а приятелките ми твърдят, че по-добре да привикнело на биба детето, отколкото да си смуче пръста. Засега мисля, че току-що си е открила ръцете и са й интересни и плашещи понякога - в болницата ги повиваха като пашкулчета  Crossing Arms
Благодаря за съвета с лъжичката, но моята госпожичка почти винаги заспива на гърда и направо я слагам в креватчето. Другия ни проблем е, че много рядко се оригва, обикновено само ми дреме докато не я сложа да легне, а след като я сложа, понякога се разхълцва. Бих ли могла да го предотвратя?

# 541
ЕХА И ДНЕС ИМА БЕБЧОЦИ  newsm44 ЧЕСТИТО НА ЕВЕТО, МАРИЯЖОРО И МАРВИНА, ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦА, И БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ  smile3525

# 542
Зарат, как си мила, виждам те че надничаш от балкона  Laughing
Нещо ми се губи Олето днес  newsm78

# 543
Арим, кремче против подсичане се маже след всяка смяна, а ако мислиш да ползваш и Судокрем - него веднъж на ден, заради цинка вътре.
Защо да е веднъж на ден! newsm78 Всички кремове за подсичане са на цинкова основа!Аз такъв ще ползвам и мисля,че след всяка смяна ,не съм чула друго!

# 544
Момичета, вече може и мен да ме пишете към родилите. На 06.10. в 21.15 се появи един малък мъж с името Теодор и размери 2.700 кг / 47 см.  Малко по-рано от очакваното, но така ни е било писано. Вече сме си в къщи и се борим да наваксаме  по - напредналите набори  Simple Smile.

# 545
Честит син Теодор на мама Петя   bouquet Да ти е здрав, да слушка и да папка и много да радва цялото семейство! Ти как си мамче???

Дам, Олето не се е появила днес  newsm78

Аз ще тръгвам да посрещна Валката от работа, че да се възползвам от времето ( поне не вали)..После ще сме си в нас, ще му сготвя нещо и ще гледаме Стъклен дом  Grinning  На всички пожелавам хубава вечер и някой ако тръгне да ражда - да пише, че да стискаме палци  Hug

Ааа и един малко странен въпрос - мамчетата, раждали в Шейново : хваща ли се безжичен интернет в болницата??? Мерси   bouquet

Целувки за бебешоците и прегръдки за коремчетата  Hug

# 546
PetyaP, да ти е честит малкият Теодор. Да папка много и да расте голям! smile3525

# 547
Честито на Петя !Да ви е жив и здрав Теодор!    bouquet
Ти 16дни ли преди термин  newsm78 ?Аз само правя сметките кой колко дни по -рано е родил и колко е тежало бебето,че само умувам да не ми е много мъничко! Blush
Отивам да гледаме бебка и да видим колко ще я измерят,както и води,плацента....

# 548
Честито на Евето, Мария, Марвина и Петя   bouquet

Зарат, как си мила, виждам те че надничаш от балкона  Laughing
Нещо ми се губи Олето днес  newsm78

Мерси, че ме мислиш!  Hug Тук съм, но ми е зле. През нощта и аз и Симона се влошихме и днес бяхме по лекари цял ден. Резултата е АБ и за двете. Нито смятам на нея да го дам, нито аз да го пия. Между другото Биопарокса, който преди няколко дни спрягахте, личния ми каза, че бил и той АБ, вярно ли е?
Както и да е, сега отивам на преглед и при гинеколога да видим той какво ще каже да пия и започвам сериозно лечение.

Арим,виждам че си писала за крема за подсичане"дано не ни потрябва",та да кажа че се маже след всеки сменне памперс ,по скоро превантивно,иначе определено се подсичат!
Никога не съм мазала превантивно, винаги само при нужда и такава, почти нямаше  Peace

Ноел, посмях се на бабката, но искренно ти завиждам за секса  Laughing

# 549
Честито на новите мамчета, да са им много здрави бебчетата!
Това за Судокрема не го знаех, аз мажа след всяка смяна на памперс - 7 пъти на ден, дали е проблем  newsm78

# 550
Pashic,  Hugстига го мисли, това, че едно бебче родено едиколко си дни преди термин е било дадени килограми  не означава, че при теб е абсолютно същото, всяко бебче си е индивидуално. Успех да прегледа!
Оле, дано скоро и ти да се оправиш, че ще ти трябват много скоро силички за по-важни неща.

# 551
Оле, осъмних се аз, не те виждам цял ден  Hug За биопарокса, да, мисля че е антибиотик. Гледайте да се оправяте че не остана много до заветната дата. ТРябва и ти и малката принцеса да сте здрави, ей  Peace

# 552
Честит малък Юнак на мама Петя! Да е здраво и послушно бебчето!

Арим, кремче против подсичане се маже след всяка смяна, а ако мислиш да ползваш и Судокрем - него веднъж на ден, заради цинка вътре.
Защо да е веднъж на ден! newsm78 Всички кремове за подсичане са на цинкова основа!Аз такъв ще ползвам и мисля,че след всяка смяна ,не съм чула друго!
На една презентация на Судокрем така ни казаха. Тъй като бебешката кожа е доста нежна. Но тъй като той е предвиден и за възрастни(предимно), предполагам, че е по-агресивен от чисто бебешките кремчета.
Оле, това дали ще е превантивно или само при нужда си изцяло по преценка. А и няма гаранция, че ако мажеш по цял ден няма да има пак проблеми. Дано няма проблеми. А за Биопарокса - днес четох сайта им, никъде не видях да се споменават АБ, по скоро обясняваха, че е противовъзпалителен препарат.
 http://bioparox.bg/

# 553
Зарат, как си мила, виждам те че надничаш от балкона  Laughing
Нещо ми се губи Олето днес  newsm78

Излови ме Simple Smile) Тъкмо се връщам от доктора и мерене на тоновете . Първо имах дата за секцио на 20ти, миналата седмица казаха , че намалели водите , бебо не растял с планови темпове за седмица и еди какво си ми било - смениха дата  на 15 ти . Днеска беше качил 300 грама за една седмица , доктора се почеса и каза: ама то водите ... ми те си намаляват, плацентата състарена си е, обаче то относителна работа, вярно , че е по -хубаво бебо да е по -дълго в корема ....и като ми  бил дълъг цикъла ....  я да видим за кога има свободна дата и хоп пак  за 20 ти ме насрочиха... Simple Smile Усмихнах се, вярно нямам и за търпение да го видя бебчо и да се успокоя, но пък от друга страна да седи на топло, нахранен  и като имам контракции масаж му правя кво му е  ... Simple Smile)) Та така Веси  близки са ни датите. Олето ако се появи да каже нея за кога я насрочиха , че тя каза ама забравих.  
Във Варна мами днеска много хубаво време за разходки ... надявам се докато доиде нашето време да не  е свършило  слънчицето.                                      

Честито на новите мами Simple Smile от както писах  доста станаха да са им усмихнати, здрави и умни децата а те да са послушни родители Simple Smile) Ама ето аз докато пиша и още нови мами , честито и на Петя ....

Р.Р. Оле да антиботик е , но действа само на дробчето и носа, не е като хапчетата... затова по-спокойно го приемам. А и  на Мама -хипопотама докторката е казала, че може да се приеме ... аз го метнах от вчера , че кашлицата слиза към дроба и като се закашлям голямо стягане става.

И моля ви се какво беше това секс .. не ни дразнете , някои не сме го случвали отдавна ...Simple Smile)))))  Е каква бременност , забраниха ми сладкото , соленето , пътуването .. секса .. ..

# 554
Ох Зарат,  много се смях с теб бе жена  hahaha страхотна дата е 20-ти, а Олето е на 25-ти мисля. Да, днес времето тук е страхотно, дано остиска по дълго че и нашите диванета да се родят в готино и топло време Wink

Общи условия

Активация на акаунт