Вятър духа, дъжд вали, ФЕВРУАРЧЕТО измисля куп бели!

• 45 998
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Събирам снимки за колажа до 15-ти. Пращайте, че време не остана. cattt@abv.bg

# 256
Виви, и ние сме побъркани на тема Мики Маус - до затъпяване го гледаме! Ама пък филчетата са много добри, образователни, просто супер!

# 257
Хей, здравейте  Grinning
Сетих се и минах да ви поздравя всички февруарки и малки февруарчета и техните братчета и сестричета   bouquet  bouquet  bouquet

ако някой си ме спомня де  Laughing

# 258
  • София
Зузулинка, разбира се, че те помним!
Кажи как сте вие?

# 259
Привет, малко спам
Тортата на Мери (БЛАГОДАРЯ) в мой вариант
ht Нямам снимка на сладката баница, но стана супер

# 260
Здрасти, Зори /ЗуЗУлинка/! Как е Боби?

# 261
Честит празник на всички бивши , бъдещи и настоящи студенти!МНого усмивки и малко кахъри им пожелавам....
Слънце, винаги съм се възхищавала на умеещите да творят кулинарни шедьоври. Твоят мъж е късметлия... Hug
Зузулинка, само толкова ли?

# 262
Честито на всички студенти, да си взимат лесно изпитите  bouquet
Ние имахме много сняг, сега вече само студ. Какво му става на това време не знам, но от един месец умираме от студ:(
Имаше ли изискване каква да е снимката за колажа? Трябва да се организирам ....
http://www.flickr.com/photos/23037362@N06/
има няколко нови снимки за гледане. Много бързо растат децата. Да отбележа, че според мен "трудния" период на детския пубертет при нас отминава. Лео е много променен, след като стана на 2.5 год. според мен започнаха да се оправят нещата и с нетърпение очаквам да видя какво ли ще се случи като стане на 3 год. Нали казват че ставали "други" деца:) Затова пък за да не мие скучно номер 2 идва със страшна сила:) но това е част от сладостта на живота.

yzida  да споделя само че системата е уникална според мен. В началото на лятото свалих 6 кг за малко повече от месец, сега пак започнах за да се разделя и с последните 5-6 кг останали от двете ми бременности.

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 00:39 от trollipen

# 263

Драгонче , честит рожден ден ,много здраве и щастие ти желая, повече свободно време за нас и ... тортите ти чудесни да имаш ....весело посрещане на празника.... Hug

# 264
Илианка,ЧРД!!!Жива и здрава бъди и една страхотна торта метни! Mr. GreenДа са ни живи и здрави Аните!Специално,Аннна на Дени и Ана на Кас! Heart Eyes Heart Eyes

# 265
  • София
Привет и от нас.
Може и да сте ни позабравили, но аз не съм. Чета ви ежедневно, но нямам време да пиша, а пък като не съм се включвала отдавна имам чувството че се натрисам в чужда тема. Както и да е. Ние сме добре горе долу. Тази година Боби много ми боледува и съм се видяла в чудо. 3 дни ходи на градина, после 2 седмици в къщи. за 1 месец изкара 3 вируса и изпи 2 антибиотика. Явно му е паднал много имунитета, а и другите родители си водят болни децата в градината. Та картинката е просто чудесна. Надявам се поне покрай празниците да сме здрави.
Подаръци понакупих, остава само да ги опаковам. Друго интересно няма.

Честит имен ден на всички именнички. Много здраве, късмет и успехи им желая.

Сега да ви почерпя за моя имен ден.

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 15:41 от anita7

# 266
Драгонче,Честит Рожден ден.Всичко най-хубаво.
Честит имен ден на Анита,Ани на Кас,Анна на Дени и всички именници,които празнуват днес.Със здраве и късмет да си носите името.

# 267

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДРАГОНЧЕТО!  ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МИЛИЧКА! ДА СИ МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВА ЖЕНА И МАЙКА!

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ ДНЕС! Tada
Габи е на антибиотик от вторник  Sad Много лоша кашлица има, която бързо слиза към дробовете и става на пневмония за два дни.....така че, мили момичета, внимавайте и взимайте мерки навреме. Преди нас на опашката при док имаше две дечица - и двете ги пратиха в болница Sad

Ехоооо, студентитеее....къде сте....да не сте препили много снощи  Laughing Кажете как сте изкарали Wink

Валерийка и тя се загуби из дебрите на кулинарния свят.... Rolling Eyes Сигурно готви изненада за утрешния празник...?

Зузу - Мила, разбира се, че те помним Hug Ама разкажи малко повече за вас, не така телеграфно....

# 268
Честит празник на всички именички днес - големи и малки. Да са много, много щастливи!

# 269
  • Sofia
Нищо не готвя, но нещо трудно се организирам за каквото и да било, хареса ми Ева да е на градина и да имам малко свободно време за себе си, но като си остане няколко седмици в къщи и програмата ми отива на пух и прах.
ЧРД на Драгончето, да си жива, здрава и безкрайно щастлива!!!  Hug

Честит Имен Ден на сладките ни именници, да растат здрави и послушни дечица!!!  Heart Eyes Heart Eyes

Анитка, здраве, щастие и късмет ти пожелавам!!!   bouquet

Весел празник на всички празнуващи!!!  Hug

Мирка
, дано се оправя Габи бързо, Ева също кашля вече месец с какво не я лекувах тази кашлица и не минава и не минава, миналата седмица беше 4 дни с малко над 40 градуса температура, аз обаче си се чудя и си се мая колко лежерно го карам, давах и само нурофен и отказах да я лекувам с каквото и да било друго, мина си и и кашлицата пак си остана, обаче аз като казвам "лекувам" значи че давам лук, мед, ряпа, бъркани домашно сиропи, сега и черен бъз та може би като излезне в лятна ваканция и кашлицата ще мине.
В градината много си и харесва, обаче ми влачи едни вредни навици дето се чудя какво да я правя, тропа с крак, крещи, строява ни в 3 редици, нарежда ни да се махаме неизвестно къде, обижда се на "не си ми приятелка" и подобни от сорта, чакаме я да навърши 3 и да премине в следващата фаза.  Laughing
Бях се замислила преди няколко седмици дали не и направих лоша услуга като я пуснах направо на градина без да е ходила на ясла и госпожата им взе че излезна в отпуска и цялата група ги преместиха при втора група, бях се притеснила, че при още няколко отпуски може и до 4-та да стигнем и догодина да сме с първолаче.  hahaha
Ето ви едно клипче от вчерашното тържество http://www.youtube.com/watch?v=MTxI-fHxqDM
Дядо Коледа го чака с нетърпение, накара Пламена да му напише писмо, че тя не можела още, за сметка на това беше доста ларж в желанията си.  Mr. Green
Пух, специално много здраве за теб в големи дози!!!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт