Вятър духа, дъжд вали, ФЕВРУАРЧЕТО измисля куп бели!

• 45 999
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Хайде стига толкова дее ...три дни яли , пили и се веселили... Laughing  Не се ли наядохте вече , то не бяха супи, торти .... Mr. Green

Изпокрихте се предколедно, елхите ли редите, я кажете какво меню ще правите за Коледа,
като си спомня трапезите на Пухииии... eat

# 286
Аз съм тука  Laughing

Добро утро , хайде на кафето
Бубе , ние ще ходим за празниците при бабите в Тополовград , на 21.12 заминаваме и ще си дойдем чак след Нова година  Tired А вие как сте , свикнаха ли с градината малките бубки ? Дай някоя снимка да ги видим колко са пораснали  Praynig Hug
Мони тази седмица плаче сутрин , искала на градина , но в групата на Петьо  Flutter В понеделник имат тържество в градината  Heart Eyes
И при нас падна сняг вчера , много е студено , но децата се радват , ето малко снимки :

Петьо продава на Благотворителния Коледен Базар , тази година понеже ходи на приложни изкуства са напавили децата чудни красоти , ние си купихме вече  Heart Eyes
И новата ми прическа , Краси   bouquet

Отивам да уча , приятен ден на всички  Hug Hug Hug

# 287
E,Aви,много си готина!Поздрави на фризьорката. Wink

# 288
А-аа, никакви трапези тази година. Няма да преглъщам, докато другите се хранят Naughty. Пък и се връщам на работа и почти няма да имам време за подготовка. Само питката е гарантирана отсега.
Ави, брюнетският ти вид ми харесва много. Браво на майсторката!
Elenia, броиш ли, броиш ли preggo?
Теди, Joy, дано Йоана и Давид да придобият по-бързо имунитет към болестите. Аз съвсем тихичко ще се похваля, че вирусите вече не са толкова нахални, както в първата година в яслата. Да чукна на дърво все така да е!
Ади, мъжо ти случайно да е върнал фотоапарата? Щото някакви снимки щеше да качваш Whistling

Моят човек вече има нова визитка. Ако му кажа Сладурчо или Бонбончо, ме поправя веднага: "Аз съм Калоян Стоянов, доктор и принц". А оня ден разглежда една телевизионна програма и отбелязва: "Никакви картинки няма, само подробности" Grinning.

P.s. Как се казваше лекарството, което се слага на пръстчетата, за да не се смучат? И помага ли при гризане на нокти, че ние пък имаме такъв проблем Confused

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 15:19 от Мама Пух

# 289
  • София
Прехвърчам набързо да ви напомня за колажа. Събирам и днес и после го правя. Имам снимките на:
Стела на Еления
Иво на Ади
Кало на Пух
Таня на БениФ
Илиан на Златомира
Емма на Мери
Киара на Изида
Александра на Тринити
Пламена на Слънцето
Боби на Анита
Ева на Валерия
Ина на Алина
Алекс на Роси
Стефко на Виви
Диа на Дар
cattt@abv.bg

Прегръдки на всички!

# 290
  • Пловдив
Пухче,Даум Ексол е лекарството Peace

Катче, след малко като стане Криси ще го снимам, защото все се каня и все забравям.Много съм разсеяна Embarassed.

# 291
Пух,то тва е от изветрелия ми мозък... Whistling Сега ще се поправя...
Ави,много си готина.Поздравления за фризьорката..

И една на мама с тумбака  Laughing

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 20:33 от adi_v4

# 292
AДИ-супер сте!Бузанчо е много сладък...а и ти най накрая се позахлеби Mr. Green Hug Mr. Green Mr. Green
Ето ме и мен преди 2 седмици,сега съм малко по едра Whistling Embarassed
цък ицък

# 293
Малко ли?Не ме гледай мен,ти си накрая вече,а аз съм най-малко месец след теб.Знаеш ли още колко хляб ще погълна  Mr. Green

# 294
Миличките ми бременюшки! Страхотни сте и не се отчайвайте за фигурата! Ще видите в един момент с 2 броя деца колко бързо ще влезете във форма, сигурна съм!
А , за Ави, ще я взимам за рекламно лице на салонът! Хубавото си е хубаво-всякак й отива! А боите ми за нея са правени:)

# 295
  • София
Ави, много си хубава с новата прическа!
Бременлинки, много сте сладки Simple Smile
Пух, и Вики по едно време беше тръгнала да лапа ръцете, когато е притеснена, ама не се стигна до Даум ексола, атакувах я психичски Simple Smile Разказах й няколко пъти приказка, в която едно детенце си лапало пръстчето и то му се подуло и почервеняло, та добре че чичо доктор му помогнал, после то казвало на другите деца да не правят така.

Нашите деца толкова са пораснали, скоро ще се убедите в това. Още събирам снимки. cattt@abv.bg
Стела на Еления
Иво на Ади
Кало на Пух
Таня на БениФ
Илиан на Златомира
Емма на Мери
Киара на Изида
Александра на Тринити
Пламена на Слънцето
Боби на Анита
Ева на Валерия
Ина на Алина
Алекс на Роси
Стефко на Виви
Диа на Дар
Йоана на Теди
Христо на пепи1975
Криско и Дидка на Мирка (може и братчета или сестрички) Тролипен, ще пращаш ли?
Свилката на Жаси
Марти на Ирка
Деница на Денил
Емчо на Дез

Ето ви една Вики Потър:

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 06:37 от Cattt

# 296
Mirkam, мерси!
Cattt, в нашия случай приказките не помагат. Опитах всички методи за увещаване, но той упорито си гризе ноктите, така че ще пробвам с лекарството. А Вики е абсолютен бонбон. Особено на снимката със зелената шапка - на нея й отиват всички цветове, но този много, много  newsm51!
Ади, има защо да те ръчка човек. Разкошни снимки newsm10!
Elenia, този сладък тумбак много ме умилява  pregnant!

Хайде, до после, аз отивам да меся пита за рождения ден на свекърва ми. После може да се похваля, ако стане добре  chef.

P.s. Ето я питата за свекърва ми, преди да съм я опекла:

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 13:09 от Мама Пух

# 297
  • Бургас
Пух, копи-пействай ми я, и моята свекърва се казва така  Laughing Чудна е. Представям си я порозовяла и надутичка. За питата говоря. Laughing Laughing Laughing

# 298
Чудна е. Представям си я порозовяла и надутичка. За питата говоря. Laughing Laughing Laughing
newsm62 smile3532 newsm62       Вивииии ..страшна си ,липсваш ,пиши по-често.. Hug

Пухиии ...видя ли ,че се развихри пак , страхотно изглежда ПИТАТА  Mr. Green

АВИ , честита нова визия ,много добре те е направила Изидка ,браво... Heart Eyes

АДИ, много сте готинки.... Heart Eyes  погал коремче от нас.. Hug

# 299
Ето я порозовяла и надутичка... питата де Joy:

Бубе, питите май ще са ми единственото кулинарно развихряне до края на тази година. Гласях се да правя курабийки за Дядо Коледа, нали гледаме много анимационни филми, та знаем какъв е редът. Но се налага да поработвам, а си намерих и друг ангажимент - преди три дни реших, че на коледното тържество в градината Калоян трябва да е непременно с плетен пуловер на елхички и коледни звезди (само че в зелено и бяло) и награбих иглите. А мъжът ми вместо да ме поощри, прави аналогия с филмите за Бриджит Джоунс и само ме будалка: "Къде са еленчетата?". Обещах му тържествено, че за 40-ата годишнина на Калоян няма да му плета пуловер с елхички и няма да настоявам да го облича Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт