Вятър духа, дъжд вали, ФЕВРУАРЧЕТО измисля куп бели!

• 46 001
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Бубенце честото на патерици! Да си жива и здрава   bouquet

На всички останaли весело посрещане и щастлива Нова Година!  Hug

# 376
Весело посрещане на Нова година! Нека 2011 да е красива, като пролетта, топла като лятото, благодатна, като есента и силна и непреклонна, като морето през зимата.

Златомирка, много хубаво пожелание, присъединявам се към него.
Елени, нещо се загуби тези дни.

# 377
Дари,тук съм,тук съм в пълен комплект-2 в 1 Mr. GreenСтегнала съм гащите и кълките,ще ги отпусна,чак догодина Mr. Green
Да ни е честита новата година!Да ни донесе радост,хармония и благоденствие Hug
Да ни показва верния път,да ни среща с добри приятели,да ни носи много любов и щастливи мигове.
 Hug Hug Hug

# 378
                     Весело посрещане на Новата година!
      Нека да е здрава, благодатна и много усмихната за всички!

# 379
  • Sofia
Весело изпращане на старата и усмихнато посрещане на Новата Година ви пожелавам!!!
Да има топлина, уют, здраве и много щастие в домовете ви!!!

Догодина ще ви пиша пак, че тази нещо не ми остана много време.  Laughing

# 380
Мили момичета , да посрещнете в много радост ,
 щастие и усмивки Новата Година, здравето, късмета и любовта да са винаги в домовете ви,
 детският смях и игра нека е все така искрящ и вълшебен ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 31 дек 2010, 17:53 от bubeto 29

# 381
Нека Новата година
влезе в дома ви
с надежда, радост и любов!
С цялата си душа
ви желая весели празници
и щастлива поредна година
в един осмислен живот!

# 382
# 383
# 384
Честита Нова Година!
Здраве за всички!
 Hug

# 385
  • ВАРНА
....... с пожелания за здраве, късмет и успехи! Повече положителни емоции и нестихващ стремеж към усъвършенстване!

# 386
  • sofia
ВЕСЕЛА НОВА 2011 ГОДИНА НА ВСИЧКИ!!!
ЗДРАВЕ, РАДОСТ, МНОГО КЪСМЕТ И ТОПЛИНА В ДОМОВЕТЕ И ДУШИТЕ НИ!!!

Ели, вече можеш да раждаш... изпрати празниците, бебчо може да идва - чакаме го всички с нужното внимание,  обаче момченцетата за никъде не бързат... Simple Smile

Ние изкарахме много хубаво, бяхме малко на почивка на спа  с много приятели и без деца. Готови сме за Новата Година.
Поздрави!!!

# 387
  • Sofia
Честита Нова Година на всички!!!
Пожелавам ви здраве и благоденствие!!!

Ние си изкарахме много весело, бяхме в къщи с приятели, Ева беше гвоздея на програмата, танцува хора и ръченици до 3 сутринта без умора, изумихме се от тази нейна страст, но явно го влече детето ще му купиме едни цървулки и ще го записваме на народни танци.  Mr. Green
Ето ви един поздрав с пожелание и на вас да ви е така скокливо и весело през цялата година http://www.youtube.com/watch?v=P5qQz8H08i4

# 388

Честита нова година момичета , бъдете още повече усмихнати,красиви , здрави, щастливи и обичани !

Вал, страхотна е Ева, замислям се и аз се включа към групичката , мой номер дали ще намериш едни цървулки.. Laughing

# 389
Леле, прекрасна фея е тази танцувална Ева. Изгледахме клипчето с Киара и тя каза" Аз я познмавам тази Ева(за името й подсказах) и искам да отида там да танцувам с нея. Много я обичам и много я познавам" Joy
А за снимките на Кало , коментарът беше "Много е сладичко това момченце" Laughing
Ние изкарахме новогодишната нощ с приятели, много вино и топла камина. Беше много весело...Киара беше с нас и издържа геройски до към 2 ч...Снимки друг път ще публикувам!

Общи условия

Активация на акаунт