Вятър духа, дъжд вали, ФЕВРУАРЧЕТО измисля куп бели!

• 45 951
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Честит трети рожден ден на Емо, Камен, Мартин и Ана-Мария! Да са здрави и добри деца, весело детство!За вас мили мами
Вал, не си сама в борбата във Фейсбук-а. Вече месец се опитвам да задобрея, е само се изгубвам. Мисля си че разглеждам снимки пък прескачам между албуми, не мога да намеря има ли ги някъде на списък приятелите и кой е в момента на линия.

# 601
  • София
Честит 3-ти Рожден Ден на Емчо!!!                 За мама Дез:

Честити  3 годинки и на Камен!!!                       За мама Чара:

Ех, кога ще цъфнат лалетата... ?

Честит Рожден Ден на Мартин и Ана-Мария!

А помислихте ли за тези, които не ползват Фейсбук? Нищо, Ели все някога ще покаже Вики и тук.

# 602
Честит трети рожден ден на Емчо, Камен, Мартин и Ана-Мария! Мили мами, нека вашите дечица бъдат здрави и щастливи  и много да ви радват! Весел празник!
 newsm59 newsm59    bouquet
Честито бебе Виктор и тук на Ели! Нека бъде здрав и много да ви радва! Бързо възстановяване на теб! newsm07
На всички много хубава година изпълнена с много положителни емоции!  Heart Eyes

# 603
  • София
Мили хора, много ви благодаря за хубавите пожелания! Дано всички се сбъднат и за нас и за вас  Grinning

На Емч желаем много здраве, много добри приятели, вного обич и щастливо детство!

Живи и здрави да са Мартин и Ана-Мария!

Героите са уморени, всичко живо спи у нас (някои даже хъркат Grinning ).Няколко снимки успях да кача едва сега  Grinning

http://www.flickr.com/photos/tchara/

# 604
Мале, Чаре, уникални снимки, за кой ли път!
И от мен едно пожелание за твоят прекрасен син-да е здрав, умерено палав и все така лъчезарен!
ЧРД и на Емч-жив и здрав и много прекрасно детство му желая!
Дез-за теб Очакваме снимки и от вашето парти

# 605
Aз малко преди края на деня , но от сърце -
Честит рожден ден на Емчо и Каменчо , много здраве и щастливо детство !!!

Виви , казвай с Фейсбука какво не се справяш , ще помагаме  Peace
Еми , мерси , дано е скоро с работата  Hug

# 606
Честит рожден ден на Емо и Камен , много здраве и безгрижни весели игри!

Таничка, Дез, нека ви правят много щастливи момчетата ви!  bouquet

# 607
Мили виртуални приятелки днес ставам на 24г.  и съм безкрайно щастлива ,защото имам две прекрасни дечица и страхотен мъж който ме прави много щастлива   Heart Eyes
Почерпете се за мое здраве

Честит рожден ден (със закъснение но от сърце) на Емо и Камен!!!

# 608
Златомирка , да си взе така красива и щастлива, много обичана и лъчезарна,здраве и късмет в живота ти да има , весело и незабравимо посрещане на празника.. Hug Hug Hug

# 609
Злате!
Честит рожден ден и от мен-на теб и сестричката ти!
Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш. Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат. Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!

# 610
Скъпа приятелко , честит рожден ден на теб и на сестричката ти !!! Бъди все така красива , лъчезарна и обичана майка и съпруга !!!
newsm51 newsm59 smile3525

# 611
Честит рожден ден на патерици на прекрасните ми любимци Емо и Камен!!!

Честит рожден ден на Златомирка! Все така лъчезарна бъди!!

Ели много сладък този малък мъж. Приличами на Дидо.
Кат лалетата са едни от любимите ми цвета /те кои не са ми любими де.... Embarassed/

Един бисер от днес на Пламена
"Мамо така не си фубава, иди се съблечи" Shocked Това вече за трети път ми го казва и то все като съм се нагласила с нещо ново или различно. Голям естет ми стана тя, моден критик hahaha
"Мамо искам да ми махнете косат"
Аз -"Защо"
Тя -"Виж как ми виси отзад" /т.е. пораснала/

# 612
  • София
Златомирка, Честит Рожден Ден!
Бъди все така щастлива и нека да те носят на ръце!

# 613
Честит рожден ден на тригодишните вече сладури Марти , Пламен , Анди и Дон Тино !!! Весел празник и много целувки от нас !!!

Kатче , как е Вики , оздравя ли ?
Слънце , голяма сладурка е Плами  Hug
Ние с моята госпожица не можем да се разберем - вчера намери ролята за рожденния си ден и днес сутринта плака да я облича на градината . Всеки ден има големи претенции - анцунг и дънки е трудно да я накарам да облече , само с рокли иска да ходи  ooooh! Червило си носи в джобчето(има едно детско безцветно с брокат на Бочко) , цял ден седи на огледалото  Crazy Не знам на кой се е метнала такава . Иначе й харесва поне да ходи на градина , там яде , спи , няма проблеми и засега е здравичка  Praynig От вчера има грипна епидемия при нас , не пускат родителите да влизат в детската градина , предаваме децата на вратата .

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 09:14 от *Ави*

# 614
  • София
ЧРД на Марти, Пламен, Анди и Тино! Да са живи и здрави и най-голямата гордост за родителите си Hug
 newsm59    newsm67   ura    dance   dazzler1   Tada    costumed034    Party Time   newsm18   newsm67   nbirthday     Gift        party023     

Общи условия

Активация на акаунт