Вятър духа, дъжд вали, ФЕВРУАРЧЕТО измисля куп бели!

• 45 933
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Честит Трети Рожден Ден на Евичка!!! Да е жива и здрава и много щастлива!!!

# 661
Ето снимки на Вики за тези които не харесват фБ Mr. Green
http://picasaweb.google.com/eleniq2/Victor#

# 662
Честит рожден ден, Евичка! Пожелавам ти здраве, усмивки и много безгрижни игри![/size]
За красивата й  мама

# 663
  • Sofia
Аз докато се натуткам да звънна и той деня мина вече, тази грипна ваканция ми изпи мозъка буквално.  Mr. Green
Сиянка, да ви е жива и здрава кака Ева!!!   bouquet
Да успее да обиколи света придружена този път и от Ина, че то друго си е като се споделят тези моменти с някой себеподобен!!!  Laughing
Весел празник и много подаръци и пожелавам като дойде време за купона, а ние ще чакаме да отключиш катинарите на албумите и да се насладим на снимките!  Grinning

Еленитке, Вики е страхотен сладур!!!  Heart Eyes

# 664
Честит рожден ден на красивата кака Ева! Да расте здрава, красива, умна и талантлива и много щастлива!  bouquet
Честит рожден ден Ели! Пожелавам ти от все сърце много здраве най напред, късмет, успехи, а щастието ти вече го имаш в прегръдките си!

п.п. като писах късмет се сетих една приказка:
Честитили на рожденик и му пожелали най вече здраве, другото се нареждало, а той рекъл "Пожелайте ми и късмет, че те тези на Титатник са били здрави, ама на- късмет са нямали!"  Joy

# 665
  • София
ЧРД на всички пораснали февруарчета. Много здраве, игри и веселие.

ЧРД  Ели.
ЧРД Мери.
Желая и на двете здраве и късмет, както каза преди малко. Успехи във всичко и много любов и уют в домовете ви.

Весел празник на всички.

# 666
  • sofia
Сиянка, мерси  че сподели. Тя и една мацка от фотографския беше съвсем скоро точно там , в същия хотел - такива снимки има - невероятна красота! Това ни е мечтана и отлагана дестинация - Дай Боже да я посетим.

На ЕВА да й честитя третия рожден ден! Да й пожелая да е много здрава, весела, щастлива!

Ели, честит празник! МНого здраве на теб и фамилията. Дом изпълнен с много детски смях и топлина!

Мери, честит рожден ден! Желая ти и на теб здраве, късмет и по-спокойни дни!!!

Хубава почивка на всички.

# 667
                   Честит Рожден Ден, Мери!

Много здраве, късмет и парички!

Честит Рожден Ден, Ели!

Много щастие, пълни памперси и усмивки!

# 668
Мери , Ели , честит рожден ден !!! Желая ви много здраве , радост , щастие и късмет !!! Бъдете най-обичаните и уважаваните майки и съпруги !!!

# 669
Благодаря за хубавите пожелания!  Hug Дай Боже да се сбъднат!
Почерпете се за мое здраве (торта няма как да спретна, друг път)

# 670
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  - ЕЛИ И МЕРИ! МИЛИ ДАМИ, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!НАЗДРАВЕ!!!

ЧРД(на патерица)ПРЕКРАСНА ЕВА, бъди здраво, щастливо, весело дете!

# 671
Ели,Мери Честит Рожден ден.Всичко най,най-   bouquet

# 672
Честит рожден ден Мери!ПОжелавам ти всичко най-хубаво+късмет!!! Wink
Благодаря на всички за поздравите!
Почерпка ще пусна по късно,че ми късат цицата в момента Mr. Green

# 673
Мила Мери и скъпа Еленитке  Mr. Green да сте здрави и много щастливи, късмет и успехи във начинанията ви да има, да изкарате весело на празника  и много усмивки ..и подаръци да получите  Mr. Green Бъдете обичани истински... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  

Нямате ли намерение вече да смените заглавието момичета,  Laughing  предложения за ново... Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 12:18 от bubeto 29

# 674
Мери,ме е отменила със сладкото,аз пускам обяда.
[/center
]

Общи условия

Активация на акаунт