Интересува ме колко време трае процедурата по съдилищата след като съм обжалвах АКТ на КАТ, тъй като полицаят твърдо се е решил да присъства на моето дело а ето защо:
Карайки си по Черни Връх в София ме спряха за това, че съм без колан. ОК, до тук приказка и слънце (нищо че ръмеше гаден дъждец и беше студено). Представи се там въпросния 'актаджия' и започна да отправя подигравки за това как трябвало да си правя сухи тренировки за слагане на колан. След тежък ден на работа не издържах на въпросните подигравки и написах възражение, че въпросният орган на реда е под влиянието на алкохол.
Чакахме 1 час и дойдоха да ги проверят и двамцата, като след това пак ми дадоха лист на който да обясня защо мисля че полицаят е под влияние на алкохол. На този лист написах същото изречение като в Акта само, че с дата и час. След това двамцата поеха да им вземат кръвна проба и да се приберат на топло в домовете си.
Та от горе написаното ми се иска да знам от тези който вече са обжалвали АКТ, колко време им отнема това в Съдилища.
Благодаря