Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 46

• 43 548
  • 718
  •   1
Отговори
# 555
Джеврие наддала 30 кг. докато била бременна .Тъкмо докато гледах и си ядях баклавичката и като го каза чак ми приседна на гърлото .. щях да се задавя от смях ... и аз толкова бях наддала с моя син и сега съм като нея "стройна"  Simple Smile

# 556
Как пък от толкова симпатични актьори избраха точно тоя смотльо за Шевкет? Много е дървен Crossing Arms

# 557
Eй, Хайрие как се излага....синчето й златното мамино. Пууууууу, всичките са еднакви....(свекървите де  Joy)

За Шефкет съм съгласна, ама си му отива на героя.

# 558
Мале , големи кокошки Хайрие и Нехир, как се караха само! Simple Smile По скоро Хайрие.

# 559
Ей, голяма мръсница тая Ферхундела  #2gunfire

# 560
Само едно не разбрах от къв зор Ф се обади мисля ,че на журналистите ooooh! и каза  за Шефкет,че е бил в затвора,к'ва е причината този път?

# 561
Eй, Хайрие как се излага....синчето й златното мамино. Пууууууу, всичките са еднакви....(свекървите де  Joy)

За Шефкет съм съгласна, ама си му отива на героя.
Точно така Peace

# 562
Да му се чуди човек на тоя Шефкет как е работил в банка като елементарна сметка не може да направи  ooooh!

А Ферхунделата е щастлива само когато другите са нещастни

# 563
  • в ябълковата градина
Моята номинация е Митхат-Ферхунде.

А Шефкет, нямам думи....
А Хайрие, как я блъска Нехир, пак нямам думи....

# 564
Аууу момичета забелязвате ли Оуз как се е разхубавил последните серии особено накрая на тази като беше ядосан  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вижда ми се отслабнал и по - стегнат от трети сезон Simple Smile Поработил е над себе си  Embarassed Embarassed Embarassed

# 565
  • до една звездичка
Само едно не разбрах от къв зор Ф се обади мисля ,че на журналистите ooooh! и каза  за Шефкет,че е бил в затвора,к'ва е причината този път?

От проклетия бе, какво се чудиш?

# 566
На мен пък ми стана смешно Мито (Митхат), как от срам да не го изложи Ферхунде, отиде сам да се види  с приятеля си и го излъга , че била болна  Laughing Laughing Laughing

# 567
  • Пловдив
Джеврие наддала 30 кг. докато била бременна .Тъкмо докато гледах и си ядях баклавичката и като го каза чак ми приседна на гърлото .. щях да се задавя от смях ... и аз толкова бях наддала с моя син и сега съм като нея "стройна"  Simple Smile

Дано само това да е приликата ви, че и ако си толкова злобна ... ужас. Това си е шегичка, да не се засегнеш сега !!!

# 568
  • Пловдив

Как каква ? Чиста злоба ... много е зла тази жена, как живее изобщо с толкова отрицателн енергия в себе си.

# 569
  • София
    Опитвам се да не се дразня, но тази вечер Хайрието ми идеше да я хвана, па да бия, да бия, да бия, без обяснение!Е, нема такава простотия!

Общи условия

Активация на акаунт