Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 46

• 43 522
  • 718
  •   1
Отговори
# 600
Мерси, angel4e_f!!!ББ: А той още ли я обича или по всяка вероятност накрая сценаристите ще го набутат пак на Ферхи?
Няма защо. Wink ББ: На този въпрос не мога да ти отговоря конкретно тъй като и аз не знам.Ще гледаме и ще видим.Само мога да ти кажа,че когато Седеф отиде на посещение в затвора при Шефкет и той и видя годежния пръстен,определено не му стана приятно.Направи тъпа физиономия,но по принцип на новият Шефкет са си му тъпи физиономиите,извинявай ако ти е любимец де,но това си е моето мнение! Wink

# 601
 Joy О, не, изобщо не ми е любимец! Старият Шевкет да, но този... Трябва да призная, че ролята му отива.
Благодаря ти отново!!!

# 602
http://sendables.jibjab.com/view/Q0xBBV46zweUHyQp

Ето ви едно скандално видео,изработено от мен!  tooth Дано да ви хареса!  thumbsup

Ето и малко кадри,да си изплакнете очите Flutter :

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 14:31 от angel4e_f

# 603
Имам чувството,че Толга Карел(Оуз)има много добър комедиен потенциал.
Някакси с тези честни сини очи хич не ми се вързва с мафиотска роля или Дон Жуан...липсва му чара тип "лошо момче",на което не можеш да устоиш или да се сърдиш.Макар да го дават преуспяващ и независим, малко го докарва страдалец и жертва на жените.
Когато обаче трагедията за кратко се обърне на комедия,започват да му бляскат очетата,оживява се и става доста забавен,без значение дали прави беля или него го прекарват....не ви ли се струва?

# 604
Въпросче до гледащите Канал D:ББ: Седеф влюбена ли е в годеника си или просто го харесва? Забрави ли Шевкет?
Мерси предварително!

ББ:Според мен не е влюбена,още си мисли за Шефкет и не може да го забрави!

Приятели нещо много важно,ББ:нали се чудихме каква новина е съобщила Хайрие на другите,аз помолих Мишел да преведе този фрагмент от серията!Искам да изкажа още веднъж и тук благодарностите си към нея за отделеното време и бързия превод! bowuu
ББ: Хайрие е ходила да прави справка и се е оказало,че има къща/имот в Трабзон!!! Еййй,най-накрая да имат нещо свое! Wink

Ей, това е новина !бб ббНай-сетне нещо хубаво в дома им след удара на Али Ръза. Повод за радост си е наистина.

# 605
...Когато обаче трагедията за кратко се обърне на комедия,започват да му бляскат очетата,оживява се и става доста забавен,без значение дали прави беля или него го прекарват....не ви ли се струва?
Вярно е! ББ По-нататък има един много забавен момент, когато прави компроментиращ запис на Ферхундето с мобилния си точно зад гърба й, тя го забелязва в последния момент и започва да подскача и да посяга да му вземе мобилния, много смешна беше а той нещо я бъзикаше! Жалко че не разбирах какво! Laughing

# 606
Въпросче до гледащите Канал D:ББ: Седеф влюбена ли е в годеника си или просто го харесва? Забрави ли Шевкет?
Мерси предварително!

ББ:Според мен не е влюбена,още си мисли за Шефкет и не може да го забрави!

Приятели нещо много важно,ББ:нали се чудихме каква новина е съобщила Хайрие на другите,аз помолих Мишел да преведе този фрагмент от серията!Искам да изкажа още веднъж и тук благодарностите си към нея за отделеното време и бързия превод! bowuu
ББ: Хайрие е ходила да прави справка и се е оказало,че има къща/имот в Трабзон!!! Еййй,най-накрая да имат нещо свое! Wink

Ей, това е новина !бб ббНай-сетне нещо хубаво в дома им след удара на Али Ръза. Повод за радост си е наистина.

Та и нея да продадат Naughty

# 607
ББ: Аз хванах една серия в която Шефкетчо и Ферхи бяха пак заедно. Не знам кой епизод е. Лейля и Оуз бяха вече откупили къщата.

# 608
ББ: Аз хванах една серия в която Шефкетчо и Ферхи бяха пак заедно. Не знам кой епизод е. Лейля и Оуз бяха вече откупили къщата.

И те двамата пак наготово.

# 609
ББ Шефкет решава да отмъсти на Ферхунде и я заблуждава че е влюбен в нея. Тя се хваща на въдицата и пламва като гимназистка. Започат да се срещат и ти си видяла някоя от тия сцени. Определят си среща  един хотел, Шефкет се обажда на бай Мито, който нахлува в стаята и се нахвърля на Ферхунде - фамозната сцена, когато я е натиснал да я души на канапето. Същата нощ Ферхунде бясна подпалва строежа на Шефкет. И т.н.

# 610
... Да, "мис Турция" както продължава, надявам се сценаристите да й отредят подходящ финал на края. За съжаление е! Само кокали е станала. И кой ходи в такава кабаретна рокля на работа в офис? Освен ако работното място е Moulin Rouge.  Mr. Green
...
Хайрие ханъм - мисля, че всичко което можеше да се каже за нея, вече го казахте. Да се кара и да блъска горката Нехир, най-вярната й приятелка и в трудни и добри дни.  Crossing Arms Срамота! Още повече не й за първи път да се кара с нея за няма нищо, а после да й реве разкаяна в прегръдките. Нехир още веднъж показа добротата си и благородството си, не върна от вратата Нурдан, която беше дошла с добри намерения, въпреки всичките обиди, изтърпени от дъщеря й.
Пиянското изпълнение на Шефкет беше кулминацията  неговото падение! Още само това не бяхме  видяли мамин-татин синчето на каймакам-ефенди да се търкаля пиян на тротоара, и това се случи. Седефка много добре реагира...
Неджля беше ослепително красива снощи. Горките Текинови - съпругът подарява кола, свекърът работно място - а те с тяхната златна паричка ...   Rolling Eyes
newsm10

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 18:09 от Snejka

# 611
Момичета да ви подсета, че още текат номинации за "Най-нещастна двойка в Листопад"Flutter
Който не е номинирал да предлага.  Peace
Иначе серията е типичен пример как се прави от мухата слон. То беше късане, хвърляне, то край на приятелства, на връзки и защо, защото Шефкет бил видял Седеф да говори с непознат мъж на рождения си ден. Това, което Текин сами си направят и най-лошия им враг /Ферхунде/ не може да им го причини.  ooooh!

# 612
  • София,
Снощната серия под кой номер да я търся в нета, може ли линк.
Благодаря Hug

# 613
http://sendables.jibjab.com/view/Q0xBBV46zweUHyQp

Ето ви едно скандално видео,изработено от мен!  tooth Дано да ви хареса!  thumbsup
hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
Али Ръза ми е най-смешен.  Laughing Laughing Laughing

Благодаря Hug
http://gledaiseriali.com
Тук ще я намериш.

Благодарности на Мишел за превода и на теб, че го сподели с нас.
ББ Пак имат какво да продават.  Laughing

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 18:57 от Snejka

# 614
Благодаря Hug
Серията е 228,във вибокс е качена Peace

Общи условия

Активация на акаунт