Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 46

• 43 527
  • 718
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро! Да ви е сладко!

П.П. Опс, Ванилка ме е изпреварила! Blush Значи имате избор - за мързеливите закуска в леглото, за ранобудните - в градината. Някъде в по-южните страни.  Sunglasses

Снощи ми секна Интернета и не можах веднага да си излея чувствата след епизода. Много се дразня, като дават само по "половин хапче" на вечер. А отсега ни чакат четири дълги дни, даже пет, ако броим и срядата до вечерта! Rolling Eyes
Да, "мис Турция" както продължава, надявам се сценаристите да й отредят подходящ финал на края. За съжаление е! Само кокали е станала. И кой ходи в такава кабаретна рокля на работа в офис? Освен ако работното място е Moulin Rouge.  Mr. Green
Хайрие ханъм - мисля, че всичко което можеше да се каже за нея, вече го казахте. Да се кара и да блъска горката Нехир, най-вярната й приятелка и в трудни и добри дни.  Crossing Arms Срамота! Още повече не й за първи път да се кара с нея за няма нищо, а после да й реве разкаяна в прегръдките. Нехир още веднъж показа добротата си и благородството си, не върна от вратата Нурдан, която беше дошла с добри намерения, въпреки всичките обиди, изтърпени от дъщеря й.
Пиянското изпълнение на Шефкет беше кулминацията  неговото падение! Още само това не бяхме  видяли мамин-татин синчето на каймакам-ефенди да се търкаля пиян на тротоара, и това се случи. Седефка много добре реагира. ББ Радвам се за нея, скоро ще замина за Милано. Нехир и Ахмет също ще й отидат там на гости, ще бъдат приятни моменти.
Неджля беше ослепително красива снощи. Горките Текинови - съпругът подарява кола, свекърът работно място - а те с тяхната златна паричка ...   Rolling Eyes
  bouquet

# 586
  • София

Неджля беше ослепително красива снощи. Горките Текинови - съпругът подарява кола, свекърът работно място - а те с тяхната златна паричка ...   Rolling Eyes
Да си кажа честно и Неджля много ми простее,все изтърсва някоя глупост и се излага пред всички! Също като майка си, не може да си държи езика зад зъбите, все трябва да изръси някоя простотия! И не знам защо, но не ми харесва хич, има нещо антипатично в нея!Не само ролята, в самата актриса има нещо.И много тъпо гледа!И Лейлята също гледа много тъпо!Жал ми е за Айшето, какво ли ще излезе от нея, след всичко,което наблюдава!

# 587

Неджля беше ослепително красива снощи. Горките Текинови - съпругът подарява кола, свекърът работно място - а те с тяхната златна паричка ...   Rolling Eyes
Да си кажа честно и Неджля много ми простее,все изтърсва някоя глупост и се излага пред всички! Също като майка си, не може да си държи езика зад зъбите, все трябва да изръси някоя простотия! И не знам защо, но не ми харесва хич, има нещо антипатично в нея!Не само ролята, в самата актриса има нещо.И много тъпо гледа!!Жал ми е за Айшето, какво ли ще излезе от нея, след всичко,което наблюдава!
newsm10 newsm10 newsm10

# 588
Наследили са погледа на Хайрието  tooth все пак кръвта вода не става,нали знаете  Grinning

# 589
  • София
   Ванилия75,Неджля гледа все едно се е н**рала(извинете ме) и се чуди, дали другите ще усетят миризмата - гузно и виновно!?

# 590
  • Варна
Ванилия75 мериси за закуската   bouquet Ама защо го няма Оуз да ми я донесе до леглото  Rolling Eyes

# 591
Само едно не разбрах от къв зор Ф се обади мисля ,че на журналистите ooooh! и каза  за Шефкет,че е бил в затвора,к'ва е причината този път?

Как каква ? Чиста злоба ... много е зла тази жена, как живее изобщо с толкова отрицателн енергия в себе си.
Знам ама попринцип нали когато някой й направи нещо и тя му отвръъща, а сега никой нищо й не е напраил... знам, че е от злоба.....лошото е ,че и в животa има такива хора и нз как съществуват просто

# 592
Ванилия75 мериси за закуската   bouquet Ама защо го няма Оуз да ми я донесе до леглото  Rolling Eyes

по без хавлийка  Praynig

# 593
Ето и малко цветенца за утрото нищо, че е дъждовно, но с тях поне ще си вдигнем настроението и помечтаем по-бързо дa дойде лятото......

# 594
  • Варна

по без хавлийка  Praynig
smile3521 newsm53 smile3521

# 595
Аз закуската я изпуснах,но за обяд ви подгових нещо  Flutter

hahaha

# 596
Въпросче до гледащите Канал D:ББ: Седеф влюбена ли е в годеника си или просто го харесва? Забрави ли Шевкет?
Мерси предварително!

# 597

Неджля беше ослепително красива снощи. Горките Текинови - съпругът подарява кола, свекърът работно място - а те с тяхната златна паричка ...   Rolling Eyes
Да си кажа честно и Неджля много ми простее,все изтърсва някоя глупост и се излага пред всички! Също като майка си, не може да си държи езика зад зъбите, все трябва да изръси някоя простотия! И не знам защо, но не ми харесва хич, има нещо антипатично в нея!Не само ролята, в самата актриса има нещо.И много тъпо гледа!!Жал ми е за Айшето, какво ли ще излезе от нея, след всичко,което наблюдава!
newsm10 newsm10 newsm10
newsm10 newsm10 newsm10

# 598
Въпросче до гледащите Канал D:ББ: Седеф влюбена ли е в годеника си или просто го харесва? Забрави ли Шевкет?
Мерси предварително!

ББ:Според мен не е влюбена,още си мисли за Шефкет и не може да го забрави!

Приятели нещо много важно,ББ:нали се чудихме каква новина е съобщила Хайрие на другите,аз помолих Мишел да преведе този фрагмент от серията!Искам да изкажа още веднъж и тук благодарностите си към нея за отделеното време и бързия превод! bowuu
ББ: Хайрие е ходила да прави справка и се е оказало,че има къща/имот в Трабзон!!! Еййй,най-накрая да имат нещо свое! Wink

# 599

Мерси, angel4e_f!!!ББ: А той още ли я обича или по всяка вероятност накрая сценаристите ще го набутат пак на Ферхи?

Общи условия

Активация на акаунт