Смешки от форума - 3

• 72 103
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Заглавие: vapros
Тема:  kolko vreme se oplojdat iaicekletkite
Joy Joy Joy
Алексче,автора кой е не цитираш....

# 256
Заглавието е линк. Wink

# 257
  Жесток бисер от Малко мишленце:
...съгласна съм с всяка дума от написаното, но не забравяй, че сме във форум, в който преобладава маточното мислене.

# 258
Заглавие: vapros
Тема:  kolko vreme se oplojdat iaicekletkite

Още от темата:

val6708, гледай да пишеш на латиница и да си формулираш по-добре заглавията на темите  Peace

# 259

Получих съобщение от някакъв извратен тип и го изтрих и сега съжалява защото искам да го дам в отдела за защита на Интернет.

# 260

Получих съобщение от някакъв извратен тип и го изтрих и сега съжалява защото искам да го дам в отдела за защита на Интернет.

Joy Joy Joy
Координати на отдела, моля! И мен ме заплашва Интернет .... краде ми от времето! Искам да се оплача!

# 261
Хърмаяни, това е отдел за защита на интернет, не за защита от.  Laughing Няма да ти свършат работа.  Laughing

# 262
 ooooh!
Така е, като не чета внимателно. Тъкмо реших, че ще има кой да ме защити най-после, а то ... Laughing

# 263
  • близо до Кресненското дефиле
Цитат:Та в неделя с моя мъж се качихме в колата и право там при ходжата.Казахе за какво сме дошли,той ми даде тампони със заешка мас,магданоз и др.каза първия чист ден след менстурация си слагам 1 от тампоните за 3 дни,после го семеням и така през 3 дни до 12 на дванадесетия ден правим секс и веднага ще забременея.
 Joy Joy JoyЩях да падна от стола,когато го прочетох! Joy Joy Joy
Продължение по темата от същото момиче:"При мен проблема е че няма проблем,правила съм лапароскопия,хормонални изследвания,спермограма,само преди 2 месеца се появи тази 15 мл.киста."

# 264
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Цитат:Та в неделя с моя мъж се качихме в колата и право там при ходжата.Казахе за какво сме дошли,той ми даде тампони със заешка мас,магданоз и др.каза първия чист ден след менстурация си слагам 1 от тампоните за 3 дни,после го семеням и така през 3 дни до 12 на дванадесетия ден правим секс и веднага ще забременея.
 Joy Joy JoyЩях да падна от стола,когато го прочетох! Joy Joy Joy

Въх  Sick това е култово! Линк може ли?

# 265
Може,можеееееhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=559647.0 Mr. Green

# 266
Цитат
Ан Мери моля те дай разаснение ти Българин ли си. Или от друга планета сте дошли. Какво значи ДЖЕДАЙ. можели да поясните.
rotfImbo Явно нашата планета се обитава само от българи, а разните му там англичани, французи и т.н. са извънземни  Joy
Доста се посмях в тази тема.

# 267
 hahaha hahaha hahahahttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=559654.0

# 268
Проблемът е, че много хора възприемат жената единствено като функция на мъжа, т.е. че тя е способна да свети само с неговата отразена светлина - ако той е успял, а тя се е прикачила към него, значи и тя е успяла. Т.е. в случая успехът се предава по полов път.
  Готино.

# 269
той ми даде тампони със заешка мас,магданоз и др.каза първия чист ден след менстурация си слагам 1 от тампоните за 3 дни,после го семеням и така през 3 дни до 12 на дванадесетия ден правим секс и веднага ще забременея.

Ох, горкият мъж, в каква... ъъъ... яхния трябва да си го завира  Sick

Общи условия

Активация на акаунт