Смешки от форума - 3

• 72 078
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
При нас е джъс-бъс.  Mr. Green Цър пър е за скара.
Когато сложиш първото кюфте в тиган с добре загрята мазнина, прави джъсссссс.

# 76
Цър пър е за скара.
Когато сложиш първото кюфте в тиган с добре загрята мазнина, прави джъсссссс.

Е, за скара, де.  Laughing
За пържене май нямам звукоподражателни думи в речника. И в семейството ми няма.   newsm78
Май уважаваме повече скарата тук.  Thinking

# 77
Ми ний у Варна тъй викаме - джъз-бъз .... де пърженко, де на скаричка, всичко се уважава с червено винце, всичко що е мръвка минала през огъня... Whistling hahaha chef ... Ай, Наздраве и да ви е сладко, джъз-бъз, цър-пър, важното е мръвка да има  Joy Joy Joy ...Па и ний сме отдалИеко и говорим на мИеко... bowuu

# 78
Наздраве, щом си рекла.  Laughing

# 79
  • Варна/Лондон
Станахме трички за " цър-пър". Аз съм поставила курсова работа на милото за събота. Слиза от самолета от Париж и аз на тиганЯ, той на скарата - докато го извлечем туй пусто" джъз-бъз".  Joy Joy
'Ич недей го занимава човека, от ПариШ се връща и като нищо ще насвятка по едно ,,льо'' на манджите и ще стане  льо джъз в г..з.  Mr. Green

# 80
  • Lost in a fairytale ...
Станахме трички за " цър-пър". Аз съм поставила курсова работа на милото за събота. Слиза от самолета от Париж и аз на тиганЯ, той на скарата - докато го извлечем туй пусто" джъз-бъз".  Joy Joy
'Ич недей го занимава човека, от ПариШ се връща и като нищо ще насвятка по едно ,,льо'' на манджите и ще стане  льо джъз в г..з.  Mr. Green

Joy Joy Joy

# 81
  • Пловдив
Цитат
Тази сутри докато се любехме с приятеля ми, така се извих, че без да искам, му счупих пениса.....Ужас, той направо виеше от болка.

Цитат
Най-вероятно е можело да се предотврати ако е приемал артростоп-за да е гъвкав.Опитайте да го залепите с "Капчица"

# 82
линк, моля  Joy

едит: намерих го

# 83
Их,че сте....Ако е знаело горянчето,че така ще стане,вместо да Го "отцели" щеше да Го отсвири.
Joy Joy Joy

# 84
  • Пловдив
Ето линка към "счупената" тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=533506.0

# 85
Аз влязох от постинга на Мрън.  Mr. Green

# 86
# 87
Цитат на Tatti:
Цитат
Понеже не съм момиче, а и случайно знам защо съм тук, давам си сметка, че не съм се взел много, много наникъде, ще видя случайно дали не мога да заключа темата.
Ха!
Мога!
hahaha

# 88
  • Варна/Лондон
Цитат на Tatti:
Цитат
Понеже не съм момиче, а и случайно знам защо съм тук, давам си сметка, че не съм се взел много, много наникъде, ще видя случайно дали не мога да заключа темата.
Ха!
Мога!
hahaha
Бижу, най- смешно и запомнящо от Tatti ми беше определението за -,,Какво е да си новак в бг.мама- нещо като да шофираш в София с Пернишка регистрация'', но не се сещам за точният цитат, ако го имаш помагай- голям смях! Laughing

# 89
  • София
Цитат на Tatti:
Цитат
Ха!
Мога!
hahaha
Татти понякога доста ми напомня като стил един любим герой на Тери Пратчет.

Общи условия

Активация на акаунт