Смешки от форума - 3

• 71 894
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Ох, като чета темата ме налегна една носталгия ...
Когато нямаше детски клубове и хвърчаха едни чинии със сандивичи и разни други изкушения....
И тортите ни бяха едни шоколадови, семпли, а не като сегашните-с всички възможни нюанси на цветовете...
Децата днес нямат детство...
Простете за оф-а.

# 301
Цитат
Иначе какво ? Ще изсъскате в още 10 уникални темички как ви идва да ни пребиете ли ? Знаем, че сте неуравновесени. Няколко смръквания на марихуана са способни да накарат всеки подмолен злобил да повярва че е Исус. Мъжество ли бе да го опишеш.
Забележително познаване на материята  Laughing

# 302
 Shocked
Това по какъв повод?

# 303
Темата на Марадона за детския клуб.

# 304
  • Пловдив

Живея в София от 2 години, но никога не съм подавала документи за временно местожителство, нито се водя със софииско гражданствоhahaha

# 305

Живея в София от 2 години, но никога не съм подавала документи за временно местожителство, нито се водя със софииско гражданствоhahaha

Не разбирам какво е смешно  newsm78 "софийското гражданство" е много широко обсъждано вкл. и в нета.

# 306

Не разбирам какво е смешно  newsm78 "софийското гражданство" е много широко обсъждано вкл. и в нета.
То не отпадна ли отдавна?

# 307
Жителство няма отдавна, но " софийско гражданство"...  Mr. Green

# 308
  • Западен парк
Да, "софииско гражданство". Нещо като "цялото българско човечество"!

# 309
  • Пловдив

Re: Бял списък за гр. Пловдив   Rolling Eyes

Къде е Руският пазар?И има ли антикварни пазар4ета в Пловдив или около Пловдив?
Благодаря ви. bouquet

Shocked

# 310
moli hora

Въпрос:    tarsia si koshara  (Гласуването приключва: Нед., 06 Март 2011, 16:26)
 blagodaria vi
 tarsia

Цитат
zdraveite tarsia si koshara sled niakolko dena shte rajdam a nesam si namerila koshara na 20 fevroari shte rajdam i sam mnogo tajna che nemoga da si nameria shte bada mnogo blagodarna na nikoi ako mi pomogne  Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Cry Cry Cry Cry Cry molia vi ako imate izlishna mi podarete blagodaria vi predvaritelno  Sad Sad Sad Cry Cry Cry Cry Cry Sad Sad Cry

Смешно ли е, тъжно ли е, не знам...  ooooh!

# 311
  • София
Вече дори и неграмотността не ми е смешна.По- скоро е жалко.Както и останалото в цитата.

# 312
  • в мъжки прегръдки
Въпрос:    tarsia si koshara  (Гласуването приключва: Нед., 06 Март 2011, 16:26)
 blagodaria vi
 tarsia

Това като го прочетох се запитах от кой ли земеделски форум си я изкопала тая обява. А то какво било. Срам ме е от собственото ми невежество.  Embarassed

# 313
  • София
От темата за LIDL:

Цитат
Пристигнах точно когато отвориха вратите, след 10 минути поялниците бяха свършили (най малко бройки имаше от тях)    Очаквах малко повече блъскане и разправии, но уви  Crossing Arms 

Цитат
Многа са хубави - стафидите с млечен шоколад. Страхотни са, много вкусни, стафидите са без зрънцата от грозде, както се срещат предимно.

# 314
Цитат
В семейството ми вече никой не пуши от години, затова имам право да казвам нещата, които пуша тук.
Grinning

Общи условия

Активация на акаунт