Смешки от форума - 3

• 71 868
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Цитат
В семейството ми вече никой не пуши от години, затова имам право да казвам нещата, които пуша тук.
Grinning
Кой знае,колко и се пуши на жената в момента...

# 316
  • София
Ох,не! Започнах да чета темата отначало и се скъсах да се смея!
Няма начин да не се запиша да ви чета.
 Popcorn

Това с рецептите за сандвичи в самото начало просто ме разби!  Joy

# 317

Нали знаеш, че масовото образование е въведено, за да могат селяните да работят във фабриките. Нужно е било да научат да познават часовника, дните от седмицата, да спазват график и да се подчиняват на ръководителите.

# 318
Много смешно ми се стори заглавието на една статия, която се върти на заглавната страница на форума "Пет секрета на щастливия брак" Simple Smile Ясно, че става въпрос за тайни, ама това секрети съвсем други асоциации ми навява Simple Smile

# 319
Много смешно ми се стори заглавието на една статия, която се върти на заглавната страница на форума "Пет секрета на щастливия брак" Simple Smile Ясно, че става въпрос за тайни, ама това секрети съвсем други асоциации ми навява Simple Smile
Нали?
Значи не само на мен ми е направило впечатление...
Още вчера, като го видях се замислих дали е подходящо за тази тема.  Crazy
Дали потта, сополите и сълзите са включени в тези 5 секрета само се чудя. Така и не прочетох статията ...  Laughing

# 320
  • София
Темата за Iherb, 13-та поред, на страница 20:

Цитат
а тоза саит www.iherb.com:  за какво е имат ли доставка до тук?
  Joy

# 321
Нали?
Значи не само на мен ми е направило впечатление...
Още вчера, като го видях се замислих дали е подходящо за тази тема.  Crazy
Дали потта, сополите и сълзите са включени в тези 5 секрета само се чудя. Така и не прочетох статията ...  Laughing

Точно тези секрети не са включени Simple Smile Само това изречение беше смешно в цялата статия, иначе не беше лоша (е, четох я отгоре-отгоре де): "Има няколко секрета, споделени от онези дълго женени двойки, които виждате в магазина, парка или на терасата отсреща".
Но точно като отворих статията и видях, че са и сменили заглавието и вече е "5 тайни" Simple Smile

# 322
  • близо до Кресненското дефиле
"Аз бих казала че е много отвеяна понеже аз сам в 31 г.с. и ходих при нея на поредия преглед и влизам и тя ми вика какво има моето момиче бременно ли си и аз и викам е не си ли личи и тя оххх извиняваи много ама днес сам малко натоварена     иначе тя само ми води ЖК не смятам тя да ме изражда смятам да е д-р Георгиев понеже още от много малка ходя при него и сам много доволна"  Joy Joy
"И Аз имам бенка която искам да премахна само че мойта е на много деликатно място-на тестиса ,чудя се дали ще може да се отстрани като е на такова място ??"  newsm78 Защо ли го дразни тази бенка,та чак ще я маха!?! Mr. Green

# 323
Може да е бенка с косъм  Joy

# 324
Защо ли го дразни тази бенка,та чак ще я маха!?! Mr. Green

Ако почетеш повече за бенките, може да спреш да се смееш.

# 325
Защо ли го дразни тази бенка,та чак ще я маха!?! Mr. Green

Ако почетеш повече за бенките, може да спреш да се смееш.
Как` Сийка,запозната съм с различните видове бенки.Чела съм!Но, ако прочетеш публикациите на цитирания потребител,ще разбереш,че той е дооооста суетен!Може и ти да се посмееш! Wink Flutter
За справка,потребител,чийто ник започва с The,изявяващ се в "Красива мама"

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 11:22 от rumibumy

# 326
Разбирам.
И все пак... Хора умират заради една нищо и никаква разчесана бенка.

# 327
Разбирам.
И все пак... Хора умират заради една нищо и никаква разчесана бенка.
PeaceАбсолютно!По този въпрос две мнения няма!Профилактиката е много важна,за всяко нещо! Hug

# 328
"Аз бих казала че е много отвеяна понеже аз сам в 31 г.с. и ходих при нея на поредия преглед и влизам и тя ми вика какво има моето момиче бременно ли си и аз и викам е не си ли личи и тя оххх извиняваи много ама днес сам малко натоварена     иначе тя само ми води ЖК не смятам тя да ме изражда смятам да е д-р Георгиев понеже още от много малка ходя при него и сам много доволна"  Joy Joy
"И Аз имам бенка която искам да премахна само че мойта е на много деликатно място-на тестиса ,чудя се дали ще може да се отстрани като е на такова място ??"  newsm78 Защо ли го дразни тази бенка,та чак ще я маха!?! Mr. Green

А аз си помислих в първият момент,че цялото това го е писал един човек и се зачудих какво ще е това животно хем бременно ,хем с тестиси newsm78

# 329
Цитат
Трудно ми е да се съглася, че при кърменето на повикване, детето винаги се храни само ако е гладно например
                                                                                                                               Вярно,моята мома е толкова гласовита,че направо се чувствам на повикване.  Joy                                                                                                                           

Общи условия

Активация на акаунт