Инфо за конвекторите ADAX

• 340 447
  • 1 073
  •   1
Отговори
# 780
  • Варна
И нашият е с такива крачета - никакъв проблем няма, стабилен е  Peace.

# 781
  • Пловдив
Ако някой желае, може да пише колко му е сметката за Декември! Отбележете и с колко конвектора сте и колко киловата са!  Нещо като актуална информация за хора, които мислят евентуално да си закупят конвектори, как стоят нещата със сметките. А, и ние да се информираме, да си знаем! Аз съм писал малко по назад, но ще повторя! С два конвектора - 3000W и 2000W, плюс всички други уреди/консуматори/ - 192лв за Декември Wink!

# 782
  • У дома... някъде
Прясна сметка за декември-225лв.Всичко на ток начело с 3 конвектора-един Адакс Гламокс 2000W и два Еърлек Бейсик 2000W и 1750W.

# 783
Сметката ни излязла на 15 януари е 111лв, с един конвектор Еърлак 2500кв закупен началото на декември. Как ви се струва? Не съм сигурна периода на засичане какъв е?

# 784
  • Пловдив
Сметката ни излязла на 15 януари е 111лв, с един конвектор Еърлак 2500кв закупен началото на декември. Как ви се струва? Не съм сигурна периода на засичане какъв е?
  Aко е работил постоянно - много е добре сметката!

# 785
Три конвектора за декември - 180 лв. Много е, защото половината месец бяха на 17 градуса, понеже ни нямаше, не сме с бойлер, пък и топло беше, почти пролетно времето.

# 786
  Aко е работил постоянно - много е добре сметката!
Не е работила постоянно, около половин месец денем ни нямаше и я намалях до минимум, както ми обясниха от магазина. Може би следващата сметка ще бъде най-показателна.

# 787
  • Пловдив
Грубо казано, според мен един конвектор на месец харчи около 60-80лв. според това колко Kw е. За 2.5Kw около 80лв + средно 60-70лв нормална сметка/лятна/ = 140-150лв трябва да ти е сметката другия месец! newsm78

# 788
При мен дойде зашеметяващата сметка от 600 лв. за 6 конвектора (и всички други уреди на ток в това число), но не съм сигурна как са засичали, защото предишната беше 400 лв. Не сме увеличавали потреблението, така че ще разнищвам нещата идната седмица. Много ми се струва рязко 200 лв отгоре.Sad

# 789
Грубо казано, според мен един конвектор на месец харчи около 60-80лв. според това колко Kw е. За 2.5Kw около 80лв + средно 60-70лв нормална сметка/лятна/ = 140-150лв трябва да ти е сметката другия месец! newsm78
То си зависи каква температура е навън, колко топло държиш вътре и каква изолация имаш, не е само до киловатите на конвектора

# 790
  • Пловдив
За това съм писал грубо казано, от - до, + -  tooth

# 791
Оглеждам се за конвектор за банята, но ми трябва с възможно най малки габарити. Банята е малка, около 4 квадрата.

# 792
Оглеждам се за конвектор за банята, но ми трябва с възможно най малки габарити. Банята е малка, около 4 квадрата.
Еърлек Тактик. Много компактни по размер, с най-различни мощности - може да си избереш подходящата. Аз имам такива и съм много доволна

# 793
А може ли върху конвектор да пада завеса?
Тоест за тези, които са монтирани под прозорец, трябва да мисля за къси завеси или няма проблем?

# 794
  • Варна
А може ли върху конвектор да пада завеса?
Тоест за тези, които са монтирани под прозорец, трябва да мисля за къси завеси или няма проблем?

Моя не се нагрява и няма проблем за завесата стига разбира се да не му запушва дупките по някакъв начин  Peace

Общи условия

Активация на акаунт