Отговори
# 420
Добра, мерси, и аз съм доволна от Авент - ръчната!А дали продават някъде от тези гумички, които се слагат отдолу, че моите са вече доста хлабави, едни кръгли мънички.
Потърси в нето къде са им официалните представители за БГ. Преди 3г. като исках да сменя тези гумички на моята помпа, мъжо отиде в сервиза (но не помни къде е) и му дадоха няколко без пари. Иначе са безплатни само, ако е гаранционна. Явно хората там знаят какво е европейско обсужване и ухажване на клиента  Peace

# 421
http://www.iventas.bg/iventas/index.php?/bg/Za-nas/Kontakti/menu-id-69.html

това е официалния вносител и на този адрес има всички резервни части, намира се Павлово, срещу едно читалище.

лека вечер на всички

# 422
Здравейте мамчета. Аз пак не съм в час с нещата, но влезнах само да драсна един ред. С малкия всичко е наред, вчера бяхме на преглед. Надявам се, че всички да сте добре и ви пращам много  Hug Hug Hug

# 423
sla , голямо благодаря за адреса  bouquet

# 424
Здравейте и от мен!

Ваня, стискам палци  Hug

И аз май се отказах от готовите комплекти за изписване. Ходя, гледам и нищо не харесвам. Освен това повечето са с тънички дрешки. Ще си сглобявам и туй-то. Даже днес харесх в едно магазинче една рокличка, но още не смея нищо да купувам. Разбрали сме се с мъжо в началото на ноември да щурмуваме магазините. А така ме сърбят ръцете....

# 425
  • Русе, България
Хайде и аз да се отбележа в темата. Днес бях при ендокриноложката, за да й покажа изследванията от вчера. Тя каза, че са много добри и се обади на свой познат акушер-гинеколог, за да си даде и той мнението по повод високата утайка. Неговите думи бяха, че щом от 100 е спаднала на 93, няма място за притеснения. Тръгнах си от кабинета усмихната и с пожелания да имам леко и безпроблемно раждане. Grinning А пък следобеда си направих една хубава двучасова разходка на съвсем бавен ход и сега ми е блажено уморено.
Между другото, аз малко не мога да разбера какъв е смисълът на комплектите за изписване.  newsm78 Просто детето да е облечено с някаква хубава дрешка за пред роднините ли? То не си ли събираш просто багажа и си тръгваш оттам? Моля, някоя от майките, които вече са минали през това, да обяснят. Снимки от соц тип, където баби, дядовци и лели са се строили около майката и бебчето, не желая да си правя.  Peace
Лека вечер ви желая!

mari:), кутията ти е запълнена.

# 426
Пижамка, във Франция точно така процедират, просто събират багажа и тръгват, казват чао и мерси на акушерките и това е!Докато тук посрещане роднини, камери , снимки.
Снимки имам 15минути след раждането, общо взето през цялото време си я снимах там в клиниката
Честно казано и аз не виждам смисъл от комплекти за изписване.Бях взела на бебето , но никога не го обякох.За зимно бебе, една пижамка от тези целите отгоре космонафт и това е Hug
Иначе ние бяхме взели на акушерките бонбони и шампанско да се почерпят за изписването, те гледаха като луди!Явно за първи път им се случваше някой да им подарява така!Аз май и за доктора разказвах тук , че му бях взела една бутилка уиски и бонбони, човека щеше да припадне от изненада!Прегърна ме и ме целуна, пита ме толкова ли сме богати , че му правим подарък Joy

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 21:18 от mari:)

# 427

. Между другото, аз малко не мога да разбера какъв е смисълът на комплектите за изписване.  newsm78 Просто детето да е облечено с някаква хубава дрешка за пред роднините ли? То не си ли събираш просто багажа и си тръгваш оттам? Моля, някоя от майките, които вече са минали през това, да обяснят. Снимки от соц тип, където баби, дядовци и лели са се строили около майката и бебчето, не желая да си правя.  Peace
Лека вечер ви желая!

Това беше супер забавно  thumbsup
Аз им казвам комунистически снимки  Grinning Това и аз много го мразя да се изрежда всеки и да се снима на фона на едни цветя (такива са нарисувани на стената в помещението на русенското АГ където те посрещат при изписване ) все едно че който иска после пак може примерно у вас да се снима с бебето. За мен само си струва да се увековечи момента, в който таткото си вижда за първи път бебчето (това се отнася за такива АГ-та като Русе, в които предварително не се допуска таткото до бебето)
Да, комплекта за изписване е по-скоро за това, което казваш. Аз не си харесах такъв и както казах си го нагласих сама. Според мен не е нужно да е кой знае какъв,те отдолу дрешките му кой ще ги види? Роднините ще виждат само одеялцето отгоре, да не говорим че тези неща после може и да не ги облечеш повече (може да са примерно неудобни или непрактични)
Не си длъжна да се снимаш с роднините, може и да не каниш никой от тях на изписването, но предполагам ти си ги познаваш и може да се обидят. Другият вариант е да не им казваш кога те изписват или директно да им заявиш, че не желаеш соц. снимки  Mr. Green
Ако дойде само таткото буквално си стягаш багажчето, никой не може да те накара насила да се снимаш.
И те така  Mr. Green
Направо ме развесели  Heart Eyes

За Вилкони-беше казала преди, че в сряда и дават да посещава бебчетата, дано ни пише какво става и Ванчето дано е всичко нормално при нея. Искам само да и кажа че предният месец на едно мамче тапата и започна да пада на 1 септември,а тя роди на 29-ти чак и да е спокойна.

# 428
  • София
здравейте мами:-).

Вчера на лекцията една мама сподели, че на нея тапата с първата бременност и е паднала три седмици преди раждането, но тя си е родила нормално. Дано при Ваня всичко е ок.

Да ви се похваля купих си едни терлички като зайчета много са сладички.

Сега като се оглеждам за бебешки дрешки започвам да изпитвам лека завист на мамите с момиченца - такива красоти има за малките принцеси. Grinning

Лека вечер от мен.

# 429
Аз май и за доктора разказвах тук , че му бях взела една бутилка уиски и бонбони, човека щеше да припадне от изненада!Прегърна ме и ме целуна, пита ме толкова ли сме богати , че му правим подарък Joy

Joy  Joy  Joy така ме разсмя  Joy

Тук акушерките и сестрите те гледат в ръцете какво им носиш. Една приятелка, която роди в нашата Окръжна болница ми разправя как никой не й обърнал внимание да й покаже как да закърми бебчето, но като дала на сестрите и акушерките от запасите си натурален сок веднага й обърнали внимание. Направо нямам думи!

Иначе за снимките...едва ли ще мога да откажа на бабите и дядовците. Те толкова се вълнуват  Simple Smile

# 430
  • Varna
Здравейте, момичета! надявам се всички сте ок.
и аз вече се ориентирам към стягане на моя багаж - искам да ви питам къде продават колани за след раждането и могат ли да се ползват след секцио? иначе днес си взех еднократни гащи за 5.50лв - 5 броя от хиполенд.
спокойна вечер на всички!

# 431
  • София
здравейте,

такива колани има в Хиполенд на Анита, както и в магазините И за мама, но доколкото разбрах те се купуват след раждане. Така поне ми обясни продавач-консултантката.

# 432
Днес се снимах.
Искам само да видите разликата:
сЯвор
сега

# 433
Бебешондел, сега коремчето ти е доста по-малко, предолагам , че си в същите седмици и на двете снимки.Ти опровергаваш това, че с втора бременност коремчетата са по-големи.Аз честно казано не мога да преценя дали сега или с предната ми е по-голямо.

# 434
Абсолютно в едни и същи седмици. Днес се загледах и ми направи впечатление, ама все пак сме девойка сега, финни сме  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт