Отговори
# 465
  • Морска приказка
Вилкони ще се моля да се  случи това, което ще е най-добре за теб и твоите мъници. Незнам от къде черпиш тази сила , но  се надявам чрез нея да превъзмогнеш всички трудности пред , които се изправяш. Вярвай в доброто мила  Hug
Ванче стискай мила , за бебчо сега е важно да изчака още малко поне  Hug Почивай и пиши как се чувстваш.
Людмила Благодаря за труда , койот си правиш  да ни помагаш. Както знаеш и бях ти писала инетересни неща пишеш и си много полезна тук, и да кажа и на другите, че  лично тя ми позволи да поствяме нейни публикации в темата, ама аз нали съм отвеяна и не ги пускам тук  Blush.

# 466
vanqstoeva Пази се,почивай си Hug Hug така като гледам си напреднала със седмиците така че не се притеснявай Hug Hug Hug
Vilkoni Само мога да ти кажа че ти сама решаваш съдбата на бебоците,няма човек който да не страда за детето си,но по-добре е да не се мъчат Praynig Praynig Praynig ивни ме за изказваето,но аз съм реалист и немога да гледам през розови очила
poli.t То няма такива кожудери #Crazy #Crazy #Crazy в интернет не пише ли за тая арника,доктора ти не знае ли нищо ще поразпитам и аз и ако имам резултат ще го споделя,неможе за един консулт да те вика отделно че и пак да му плащаш че и то 30лв,да не си мисли той че ее в София #Crazy #Crazy #2gunfire

# 467
Една приятелка ме светна - пускам ви тема малко да се посмеете:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=381074

# 468
Вилкони мила, сега ти прочетох поста  Cry,
аз много вярвам в такива неща - гледачки, ходжи ... просто си има хора, които наистина го могат. Стискам палци да се наредят нещата така както трябва. Тъжна история, но след буря винаги идва слънце. Няма да е леко в началото, но Господ да е с вас и всичко да се оправи. Сигурна съм, че след това изпитание само хубави неща ви чакат  Hug  Hug  Hug

# 469
Ванче, стискам плаци да успееш да задържиш бебчето достатъчно време, докато бъде готово да излезе. Почивай си повече, гали коремчето и мисли позитивно.  Hug
Снощи исках да се включа по няколко теми, които обсъждахте, но просто нямах сили след поста на vilkoni...
Ивка, шишетата Pigeon са наистина страхотни. Наричат ги японския Avent. Имат много разтеглив /подобно на зърното/ биберон поне аз не съм виждала друго шише с подобен. За мамите от София, магазинът на Pigeon се намира в една пряка на ул. Дойран под бул. Гоце Делчев. Ето точните координати: http://www.pigeon-bg.net/index.php?option=com_aicontactsafe& … pf=1&Itemid=3
Кошът за памперси според мен а абсолютно ненужен и непрактичен. Казвам го като човек, който винаги прекалява с покупките и пазарува доста безразсъдно. Аз имам точно този, който сте коментирали. Подариха ми го, ползвах го около месец и го зарязах. Първо косумативите му са много скъпи в България, а много бързо свършват торбичките. Не съм пробвала, ако работи с обикновени пликчета не е лошо, но аз лично не си представям как би се случило това. А най-лошото е, че не задържат добре миризмата. На мен ми меришеше през затворения кош.
Резервните части за ръчната помпа на Avent - някой вече беше пуснал координати на вносителите в Павлово. Важно е да се знае, че безплатни са само частите за помпите в гаранция. Аз моята я бях взела от приятелка, която я е купила в Англия и смяната на всички силиконови части /2-3/ ми струваше 25 лева преди две години.
А и на Medela наистина Малечко са вносители и цените не са им високи освен това съм говорила директно с шефа им при проблем с моята помпа. Бях готова веднага да купя нова, а човекът обясни подробно как да се справим с проблема с нашата съвсем лесно и безплатно. Наистина беше много точен.
Иначе искам само да подсетя тези, които решат да пазаруват онлайн, че в английския ибей се намират страхотни оферти. Аз моята я купих оттам чисто нова за малко повече от половината от цената й тук с доставката.
Хайде хубав ден, че стана дълго. Да ви върви по вода  Grinning

# 470
wondergirl , твоята на медела електрик ли беше?
За кошовете за памперси, светнаха ме , че някой стават с обикновенни торбички, излиза доста по-ефтино.
Аз имам две ръчни помпи, но мисля ако се наложи да си ползвам Авента, само да си взема гумички.Ако пак се наложи обаче да се цедя толкова много както с малкаат, ще си взема електрика на Медела.
Ава, тази темичка я четях с първата бременност, много е забавна Laughing

# 471
  • Морска приказка
Ей запалихте ме сега да ходя да ги видя тези Пигеон  Laughing. Ако наистина са толкова добри, ще трябва да разуча и да видя отзиви.
Ава, тази темичка я четях с първата бременност, много е забавна Laughing
и аз тази темичка я следи още преди да забременея и съм я изчела цялата. Сега ще препрочитам за позитивна настройка преди раждането  Peace

# 472
Вилкони съжалявам, че освен с молитви, не можем да помогнем с нищо в този тежък за вас момент  Praynig Дано нещата се случат така, както ще бъде най-добре за вас. Не спирай да споделяш, надявам се, че така поне малко ти олеква  Hug

Ваня сега следващите няколко дни много много си почивай, бъди спокойна и мисли позитивно, така че да насочиш развоя на събитията по посока най-добър изход. Според това, което съм изчела мисля, че в повечето случаи, при много от разказите на раждали майчета, след като падне тапата минават 3-4 седмици до самото раждане. Няма причина да се тревожиш.  

# 473
Благодаря за успокоението което ми вдъхвате, почивам и искам да вярвам че всичко ще бъде наред.
Моля се за всички ни да имаме живи и здрави дечица.

# 474
Vilkoni Само мога да ти кажа че ти сама решаваш съдбата на бебоците,няма човек който да не страда за детето си,но по-добре е да не се мъчат Praynig Praynig Praynig ивни ме за изказваето,но аз съм реалист и немога да гледам през розови очила

За съжаление не решавам аз.Евтаназията в България е забранена със закон и няма лекар, който каквото и да искам аз да го няправи.Даже успях да обидя малко една от лекарките там.Както и да е сега ни остава само да чакаме.  Hug

# 475
Вилкони, не дават ли поне добра прогноза за Крис?Нищо , че е с Даун, той просто ще е специален а не болен!Изобщо какво казват докторите?Има ли лъч надежда?

# 476
  • Пловдив
Здравейте, момичета

Vilkoni не знам какво да кажа, но и аз съм на твоето мнение, може би звучи гадно, но наистина е по-добре да не се мъчат миличките, но все пак, каквото Господ е решил..Аз се моля за теб и за тях, каквото е писано, това ще стане, може пък и да е за добро .. Praynig Praynig Praynig

Людмила, мерси за информацията, наистина е много полезна..Simple Smile

# 477
vilkoni ,много силни прегръдки на теб и твойте мъници. Много ми е мъчно, а толкова ми се иска да помогна с нещо,но знам,че немога.Ще продължавам да се моля за вас!!!

Ваня, дано бебето почака още мъничко на топло. Много е нетърпеливо май, да се запознаете!!! Почивай си и не се тревожи за нищо. Не се страхувай,всичко ще е ок.

# 478
Mama_Iva, сетих се, че трябваше да пусна линк към този магазин на Нишава дето мисля да взема помпата оттам.

http://zabebo.bg/contacts

Това е картата, ако можеш по нея да се ориентираш Simple Smile А иначе в онлайн магазина, към който е линка, има всичко, което и в самия магазин... предполагам... Днес ще мина да го видя и после ще кажа Simple Smile

# 479
Здравейте момичета!
Два дена ме нямаше и доста сте изписали и все полезни неща!
vilkoni  нямам думи с какво да се изразя,само не падай духом ,главата нагоре и вярвам ,че нещата ще се нареедят по най добрия за вас начин,и след всяко зло идва добро  Hug

Ванче  пази  леглото още  малко ,почивай си ,бебчето ще почака, но ти трябва спокойствие   newsm10
Това за кърменето си го запазих и аз ,обяснено е идеално какво трябва да се прави  . Simple Smile
Отивам да си правя кафенце ,че днес си полежах до обяд ,то в това време дъждовно и студено какво друго да правиш  Simple Smile
Приятен и усмихнат ден за сега от мен  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт