Отговори
# 450
Добро утро момичета, мила Вилкони  прегръщам те и ти пращам и моята подкрепа,бъди силна до край.
Нямах сили снощи да пиша защото се прибрахме от болницата късно.По повод това което ми се случи вчера, Да, част от тапата е и много скъсена и изгладена шийка на матката но и този път успях да го устискам бебока и сега трябва да направя всичко възможно да постой още две три седмици.... Много се пазете момичета и дори сега имам и малко кръв след вчерашния преглед, доста болезнено бе без да плаша никой.
Сега трябва да топля леглото и да стискам краката.Хубав ден от мен и дано всички бебоци си дочакат часа няма за къде да бързат.

# 451
Ваня   newsm17 да го задържиш бебока колкото се може повече на топличко в корема ти!!!!

# 452
Ох дано и аз силно се надявам мила The Girl, ще направя всичко което зависи от мен само да живо и здравичко накрая,но ме е много страх.

# 453
ludmilana изключително благодаря, аз следя отдавна твоите романчета, по полезни нещица не бях срещала! Тъкмо снощи си писах с една мама и говорех за теб и даже се чудих дали да ти пиша за да разрешиш да го постнем и тук, защото е важно и ти все едно си прочела мислите ми.
Ти можеш да бъдеш полезна за много майки, дано има повече такива хора като теб, които помагат както се казва без някой да им е искал помоща!
  bouquet

vanqstoeva, лежи и почивай да порастне още малко бебчо  Hug

# 454
Добро утро! Ваня, радвам се, че нещата са ясни около теб. Казваш, че те е страх, но поне знаеш как и какво да правиш, за да се подредят нещата по най-добрия възможен начин за теб и бебето newsm10.
Аз тази сутрин не се чувствам добре, замаяна съм и всичко ме боли...дано се съвзема, че днес имам именичка и ще имаме парти...
Вилкони, мила, прегръщам те и силно  вярвам в добрия изход  Hug Hug Hug
ludmilana, вчера надникнах в ноемврийската тема и си копирах част от твоите постове. Благодаря, че си ни посетила  newsm51

# 455
Добро утро, мамчета
Вилкони, много сила се иска за това, което го преживяваш.Не спирай да пишеш, ние сме с теб. Hug Hug Hug
Ваня, стискай зъби и пази леглото. Сега остава малко, няма да се предаваш. Peace
Добра, това с тампоните за грим, да се използват вместо подложките е много хитро и практично. Благодаря, нямаше да се сетя. Но мисля да го прилагам.

Аз да се похваля, вчера ме беше обхванала шопинг- треска. Мога да кажа, че съм изпълнила списъка на 99%. Моята чанта е готова, на бебка също. Накупих всичко, без космонавтче, защото нещо немога да си харесам. Купих и дрешка за изписването, но не е от готовите комплекти, а нещо което ми хареса.
Аз също съм против соц. обичаите и снимки на конвейр Rolling Eyes, но ще си накипря бебка, заради себе си. Все пак това и е дебюта пред обществото.
Вчера водих Кристи на контролен преглед при хомеопата, при който ходим. За имунозащита на детето изписаха пчелно млечице, Ехинацея ( но не на Д-р Тайс), Осцилококцинум, Силицея и още нещо, което като го взема, ще напиша какво е. Всичко това се дава по опр. схема, в зависимост от възрастта и състоянието на детето. Попитах за мен, като бременна, какво да вземам, за да се защитя от вируси сега и след като родя. Изписаха ми Кимионово масло+ маслина. Ще видим какъв ще е ефекта.
Попитах и за Арниката, но докторът се измъкна много ловко, като каза че трябва да отида друг път, само аз, за да ми обясни подробно...Срещу 30 лева. Да бе, как пък не. Какво му пречеше, така и така плащам за детето, да ме посъветва... #Cussing out
Хайде, аз отивам да правя торта. Като стане готова, ще пусна снимка...

# 456
  • София
Ванче, мила, лежи си спокойно и ще видиш, че бебо ще си седи на топло още поне месец! Всичко ще бъде наред, няма да се даваш  Hug
Не трябва да мислиш за страха и мен ме е страх, но не си признавам и се правя, че не забелязвам мислите, които ми минават през главата.
Пък и бебо вече си е голям и дори да излезе малко по-рано, ще е вече към 2,5кг и ще си бъде съвсем добре. Не се тревожи! Стискам ти палци и ти желая смелост и позитивизъм   bouquet

# 457
  • София
добро утро Simple Smile.

Ванче, ще си полежиш и ще се поглезиш и всичко ще е наред.

ludmilana много благодаря за полезната информация , която си ни постнала  bouquet.

# 458
Ванче, всичко ще е наред, само се пази още малко време Hug
Vilkoni мила не знам какво да ти кажа. Мисля, че си невероятен човек и ти се възхищавам, че имаш куража да гледаш реално на ситуацията. Имаш нашата подкрепа на 100% и винаги можеш да разчиташ на нас, макар и виртуално.  Hug Hug Hug Hug Hug
Ludmilana мноооого благодаря за информацията. Много ми беше полезна и се надявам да имаш време и да споделяш и друга информация с нас Hug

# 459
Как забравих  Sick
Честит имен ден! Днес е Петков ден! Да сте здрави, щастливи и много обичани  Tada

# 460
Добро утро и от мен.
Ванче - стискай краката душко, ще изтраеш още малко.
Вилкони - незнам какво да кажа, кое е по-добре и кое не - решението е най-напред ваше след това на лекарите.
 Днес пак мрачно, но има празнуващи и дано за тях изгрее поне малко слънце.
Аз сега излизам до dm да видя там какво има за бебета. Има някаква промоция на памперси ще разгледам.

# 461
Добро утро в този дъждовен ден!

Вилкони не се притиснявай ,че ни разтройваш с постовете си-ние всички тук толкова много те подкрепяме в теи трудни дни и всеки път като отворим темичката търсим с очи информация за твоите бебчета.Много ми е мъчно и ме боли сърцето,че нещата при вас не се развиват добре,а толкова се надявах...............Възхищавам се на това,че гледаш реално на нещата и си се подготвила за всеки възможен изход.Много те обичаме,пиши ни по-често и споделяй,дано така успеем с подкрепата си да отнемем поне една частичка от твоята майчина мъка Cry

Ванче не се панирай моля те-само лежи щом така трябва,няма да правиш нищо,няма да чистиш в къщи абе нищо само почивка и бебчо ще си остане вътре още малко ще видиш Hug

Аз сега се върнах от преглед при доки ,но утре ще ви се отчитам,че сега се поразтроих и не ми се пише.............

# 462
Това , което Людмилана е споделела е много вярно, на мен ми го обясни акушерката още при първото раждане!За съжеление системата тук е съвсем различна, не е в интерес на бебето и родилката!Много ме е яд #Cussing out
Добре, че някой момичета ми споделиха там където ще раждам, че не къпят бебетата веднага след раждането а само ги забърсват малко.Момичета, настоявайте наистина бебетата да са при вас още веднага след раждането!Аз бях със секцио и се справих, дадоха ми беба на втория час!Това е нещото на , което най-много държа, да имам постоянен контакт са бебето си денем и нощем, тоест постоянно да е при мен , няма значение дали съм родила нормално или секцио.Тези доктори в нашите болници не могат ли да осъзнаят , че с това отделяне бебето толкова много се стресира!Сигурно никъде по света я няма тази практика с отделянето на бебето!
За епидурала това във Франция го спестяват, тъй като там всяка жена ражда с такава, която си е напълно безплатна към раждането, но и това е вярно.Съдя по малката,наистина беше толкова успана, но при мен нямаше начин аз бях секцио със епидурална.
Вилкони, не знам какво да кажа!Дано нещата се развият по-най добрия начин за всички Praynig
Ванче, дано да си като мен, да искараш с падаща тапа 4седмици, можеше и повече да искарам но 4ри дни преди термина ми направиха секциото.

# 463
Здравейте момичета!

Отново силни прегръдки за Vilkoni!

Ванче, ще лежиш и ще правиш каквото трябва, да се издържат тези 2-3 седмици. Все пак ти вече си в 33-та Simple Smile Кураж, малко ти остава и без това! Бебето вече си е развито миличкото, няма защо да се притесняваш и плашиш толкова, мила! ще устискаш още малко, но вече когато и да дойде, то ще си е в 9-ия месец! Аз съм се родила някъде първата-втората седмица на деветия месец, пък съм си била 3 кг и 49 см Simple Smile

Ludmilana, много полезна информация! Благодарим ти!   bouquet

Аз мисля днес да отида за тези колани за бременни, че вече натежава корема, и за гащите за след това. ще пиша после ако ги намеря. А и мислех да си взимам помпата и да попълня малко чантата за болницата... че като гледам то всеки момент може нещо да стане, не дай Боже. Ние всички вече сме си средата - края на 7-ми месец, че някои и 8-ми. Леле, кога беше 4-5 месец и си мислех, че има ужасно много време Simple Smile

Хайде засега хубав ден, нищо че е толкова мрачен!

# 464
Добро утро мами,
vanqstoeva, ние с теб сме горе-долу с еднакъв термин и ето ни с еднакви почти проблеми. Аз предрусвам с магнезий, за да ми спрат контракциите при повишен риск от преждевременно раждане, при теб пък част от тапата е паднала  Confused Почивка му е майката и стискане, аз на моя мъник му се накарах да не излиза толкова рано.  Ще устискаме до ноември  Praynig Влезем ли в 36-та седмица бебето вече е готово и не е проблем да се роди тогава, но сега няма да ги пускаме.  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт