Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява диспансерното досие и епикризата за наблюдението и лечението в районния диспансер?
Какво представлява диспансеризацията и защо е необходима?
Как да дозирам вентолин при инхалации за дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява диспансерното досие и епикризата за наблюдението и лечението в районния диспансер?
-
Какво представлява диспансеризацията и защо е необходима?
-
Как да дозирам вентолин при инхалации за дете?
-
Какви са препоръките за почистване на дома, когато има деца с астма или алергии?
-
Какво представлява астма с алергичен компонент?
. Купи си инхалатор - а за другото не го мисли, ще се оправят нещата,
. и аз препоръчвам да не бързаш да сменяш педиатъра, а напротив щом си си доволна от нея и щом е реагирала адекватно, просто проведи и преглед при специалист детски пулмолог.
. Взех направление за педиатърката в Токуда, другата седмица и там ще я водя - за документ за градината и да им обясна за пореднат ангина
останах супер доволна и очарована от терапевката която ни се падна, поговорихме си доста, докато малката си играеше около нас и изпълняваше малки и уж невинни задачки. Започваме редовни посещения, живи и здрави само. И то не толкова логопедично, засега нямаме проблем нито с говора нито с възприемането, но имаме проблем с вестибуларния апарат и вниманието, ще работим и по финната моторика. Има много какво да се желае, в момента в тази насока отговаряме на развитие на дечица на 2 ,4 г. а не на 3,4г., но с усилие ще наваксаме. А всичкото това изоставане се дължи на факта, малките социални контакти и мнооогото болести, боледувания и т. н. Всяко влизане в болница ни връщат после с половин година назад
дано скоро се похвалите с желязно здраве-всички
. Ментова и ние бяхме така в началото с говора, понеже и тя проговори доста късно, аз много се бях притеснила, чак след втората годинка проговори, дотогава само стоеше и ни гледаше в очите
, просто искам да кажа, че ако имаш желание, мога да ти дам телефон и да говорите дали би могла да помогне във вашия случай