SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 26 868
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
първа пушка в изнамирането на информация  bouquet
Hug Стара кремъклийка съм аз  Laughing

Айде на снимкитеeeee!
Първо малко на Джаред, такива дето не съм ги виждала.
 hahaha На тази последната снимка как изглежда, все едно Миша го е обличал  Laughing

И един скан на интервю на Джен, в което ни разказва малко за връзката си с Джаред , музикалните им вкусове и работата си.

И естествено, най-доброто за накрая  Mr. Green

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 12:17 от Злата с метлата

# 136
Хм, не можах да ви примамя със снимки. Странно...  newsm78  Grinning
Сега ще пробвам с информация.
От buddytv са предложили три теории какво не му е наред на Сам - http://www.buddytv.com/articles/supernatural/supernatural-whats- … g-with-38339.aspx. Както се е изразил автора на статията - He's not the same loveable giant we loved Laughing
Първата е, че няма душа. Втората - Луцифер, или някаква часта от него все още с в Сам. И третата, че нищо му няма на Сам, просто се е променил от престоя в клетката. Аз обаче попаднах на още три много интересни теории, четейки един чужбински форум: едната - по време на излизането му от клетката и идването му обратно на Земята, душата на Сам се е трансформирала в 100% чисти мускули  Joy Joy Joy. Тази ми хареса много, за сега ми е фаворит. Следващата - Сами си е продал душата на Балтазар за Чарджъра  Joy. И последната - единственото, което не му е наред на Сам е, че не е полугол във всички сцени  Joy.

# 137
Хм, не можах да ви примамя със снимки. Странно...  newsm78  Grinning
Сега ще пробвам с информация.
От buddytv са предложили три теории какво не му е наред на Сам - http://www.buddytv.com/articles/supernatural/supernatural-whats- … g-with-38339.aspx. Както се е изразил автора на статията - He's not the same loveable giant we loved Laughing
Първата е, че няма душа. Втората - Луцифер, или някаква часта от него все още с в Сам. И третата, че нищо му няма на Сам, просто се е променил от престоя в клетката. Аз обаче попаднах на още три много интересни теории, четейки един чужбински форум: едната - по време на излизането му от клетката и идването му обратно на Земята, душата на Сам се е трансформирала в 100% чисти мускули  Joy Joy Joy. Тази ми хареса много, за сега ми е фаворит. Следващата - Сами си е продал душата на Балтазар за Чарджъра  Joy. И последната - единственото, което не му е наред на Сам е, че не е полугол във всички сцени  Joy.

Joy Joy Това ми хареса, с втората тройка теории и определено ме примами Laughing
Иначе от теориите на бъдитв третата е най-близко до моята, но мисля, че промяната е временна. Ще видим Grinning

А по повод на полуголия Сам много се смях като четох как на кънвеншъна Джаред обяснявал, че въобще не е очаквал и знаел, че ще я има тая полугола сцена и казал на Сара ако може друг път да го предупреждава, щото сега не се бил подготвил с тренировки и щял да се изложи с това недотам добре изваяно тяло Shocked Човекът си е правел шега, няма как да е иначе hahaha

# 138
Ха, знаех си аз, че ще ви примамя с тези теории  Laughing.
Хахахахахаха, Фейче, горкият непредупреден Джаред. Голяма излагация се изложи с това недотам добре изваяно тяло   Joy.

Продължавам с новините.

В SpoilerTV има една супер объркваща, за мен поне, таблица за това как ще излизат епизодите на различните шоута на CW до трети декември - http://www.spoilertv.com/2010/10/cw-primetime-calender-october-11.html. Та според нея ето го и графикът на СПН:
10/15 - 6.04
10/22 - 6.05
10/29 - 6.06
11/05 - 6.07
11/12 - 6.08
11/19 - 6.09
11/26 - repeat
12/03 - 6.10
Горе-долу добре само не разбрах какво ще ни рипийтват на 26ти ноемри  newsm78.

И последно - този симпатично ухилен пухчо Joe Allard, щял да го играе елф в епизода на Бен Едлънд 6x09 "Clap Your Hands If You Believe".

Източник - http://www.spoilertv.com/2010/10/supernatural-casting-news-joe-allard-to.html

А  ето какво е написал в сайта си същия пухчо - http://www.joeallard.net/
October 8th, 2010
Thanks for coming by! Man, lots of things are happening and on the go right now! On the acting side of things, was on set yesterday shooting Episode 609 for the great TV Series, "Supernatural"! Had a blast shooting and it was great working with that cast and crew! Great bunch of folks!

# 139
В SpoilerTV има една супер объркваща, за мен поне, таблица за това как ще излизат епизодите на различните шоута на CW до трети декември - http://www.spoilertv.com/2010/10/cw-primetime-calender-october-11.html. Та според нея ето го и графикът на СПН:
10/15 - 6.04
10/22 - 6.05
10/29 - 6.06
11/05 - 6.07
11/12 - 6.08
11/19 - 6.09
11/26 - repeat
12/03 - 6.10
Горе-долу добре само не разбрах какво ще ни рипийтват на 26ти ноемри  newsm78
Според мен заради Денят на Благодарността, който е последният четвъртък от ноември всяка година, и тази се пада на 25ти, няма да има нова серия, тъй като ще запразнят братята Хамериканци за дълъг уикенд.  Peace Затова сигурно ще повтарят няколко серии.

# 140
Злата, мерси за инфото! Hug Моето мнение се придържа изцяло към вторите две теории за душата на Сам! Mr. Green Особено това, че си я е продал на Балтазар за Чарджъра едва не ме срути под стола от смях! Joy

Иначе, ха-дано по-често Сера да го "хваща неподготвен и нетренирал", за да ни демонстрира по същия начин "неизваяното си тяло" . Praynig Twisted Evil

# 141
Иначе, ха-дано по-често Сера да го "хваща неподготвен и нетренирал", за да ни демонстрира по същия начин "неизваяното си тяло" . Praynig Twisted Evil

А,не, той си каза, че за следващата сексуална сцена вече е предупреден и ще има възможност да се подготви.  Laughing
Иначе е казал, че ще има и един епизод, който ще ни върне във времето и ще ни покаже как са живели с Дийн през тази една година на раздяла. Останах с впечатлението, че Джаред много се кефи на новия Сам. Типично Laughing

# 142
А,не, той си каза, че за следващата сексуална сцена вече е предупреден и ще има възможност да се подготви.  Laughing..........Останах с впечатлението, че Джаред много се кефи на новия Сам. Типично Laughing
Направо не мога да си представя какво има да видим като се подготви  Laughing. А за това, че се кефи на новия Сам, не съм и очаквала друго. Дай му на него да игре лош  Crossing Arms.

# 143
Направо не мога да си представя какво има да видим като се подготви  Laughing.
Ще ни се напукат екраните като се появи Laughing

Новият Сам не е лош, бря, той е опустошен Naughty Laughing

# 144
Oooo, и аз не искам да си представям какво ще е като се подготви за споменаните сцени. Ние сега лигавиме клавиатурите, а тогава ще правим истински обороти на магазините за техника/ информатика ....  Mr. Green
От теориите на buddytv, третата най ми допада, теориите на феновете избиват рибата, най вече тази с Балтазар ....
Моята теория е, че на Сами му коства страаашно много да се прави на твърд, но всъЩност ридае и се терзае много отвътре ...

# 145
  • # супернатурална #
Злате, Злате!!! Толкова информация, толкова снимки! Не знам дали за благодарност да не спретна още една срещичка на Дийн и Бед Rolling Eyes Laughing
То хубаво да кажат на Джаред та да се подготви за следващата сексуална сцена, ами и ние да се подготвим. Да знам да си я гледам два-три пъти първо сама, а после със съпружието, та да съм възможно най-малко опулена и нахилена Laughing
А, bichito , и аз така мисля. Дава го много...железен, но вътрешно си е същото добро момче Heart Eyes Просто Дийн малко се е поразмекнал(извинете) и Сам се чувства длъжен да го играе професионално.

# 146
Моята теория е, че на Сами му коства страаашно много да се прави на твърд, но всъЩност ридае и се терзае много отвътре ...
Така така, аз ви казвам, че рано или късно ще се отпуши порой от сълзи Joy

Всъщност, за момента го дават като наистина да не му пука и даже да не му е съвсем ясно, че му има нещо. Дийн като излезе от Ада го даваха като да се терзае много, въпреки че не щеше да си признава какво му се е случило. А Сам изглежда все едно хич и не му дреме. Ама по-скоро ни карат да си мислим, че така е блокирал преживяното, че не си позволява да му задреме, щото ще застрада Stop

# 147
Новият Сам не е лош, бря, той е опустошен Naughty Laughing
Оф, добре де! Имах предвид, че не loveable giant  Laughing.

Злате, Злате!!! Толкова информация, толкова снимки! Не знам дали за благодарност да не спретна още една срещичка на Дийн и Бед Rolling Eyes Laughing
То нали за това се старая толкоз  Laughing Hug

Фейче, като се отпуши пороя от сълзи дали Сами ще е гол?  Twisted Evil Mr. Green

# 148
  • # супернатурална #
Ъ! Злато, задавих се с кафето. А дай Боже да е!

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 15:46 от Г. Краули

# 149
Всъщност, за момента го дават като наистина да не му пука и даже да не му е съвсем ясно, че му има нещо. Дийн като излезе от Ада го даваха като да се терзае много, въпреки че не щеше да си признава какво му се е случило. А Сам изглежда все едно хич и не му дреме. Ама по-скоро ни карат да си мислим, че така е блокирал преживяното, че не си позволява да му задреме, щото ще застрада Stop

Thinking , именно. Това е като да се смееш на собственото си неЩастието, за да не страдаш. Игнорираш всичко и всички.

Фейче, като се отпуши пороя от сълзи дали Сами ще е гол?  Twisted Evil Mr. Green

Аз ще се моля за това  newsm17  (и ще тичам да го успокоявам, нали няма те нищо против ?!?!?!?!?! Rolling Eyes)

Общи условия

Активация на акаунт